Sarunas mājās.

Parasti, pārnākot no darba, es pāris teikumos pastāstīju jaunumus darbā, arī darba negācijas, jo tas tomēr ir mans sirdsdarbs, bet vakar saņēmu striktu atbildi, ka nav ko savas problēmas uzgrūst VIŅAM. Drīz būšot psihenē no manu problēmu risināšanas...Bet es jau neprasu tās atrisināt, tikai šad tad uzklausīt, un varbūt rodas kāds padoms. Par ko jūs sarunājaties mājās? Varbūt tikai par to kāds ārā laiks?

Ajisata  Man patīk kā pateica Aivars N! :) Tā mājīgi silti izklausās... :)

Agnese777  Nečakarē savu dzīvi....vai nu lai iet vai ej pati.man ir īstenībā tieši tāda pati situācija.gadu uzturēju .aizbrauca uz ārzemēm it kā strādāt bet izrādās pie vecenes .kad atbrauca devu mēnesi laika lai sameklē dzīvesvietu un darbu un viss.ja ne pārdodu dzīvokli savu un manis pec tad lai paliek dzivokli vai uz ielas.cik tad ilgi īrēs no manis istabu par kuru nemaksā.arī pat parunāt nau ar ko ta ka domā pati tā tava dzīve .vai gribi izniekot atlikušo dzīvi tam tēviņam.

kuks10  Vecim ir cita sieviete... domā- kamēr Tu braukāji apkārt šamējais sita kulakā ..)))

coldlands  Cilvekam ar nulle zinasanam, tiesam nav par ko runat majas, pazistu vel dazus tadus tantukus, jau pec minutem piecam saproti, ka sis cilveks ir neinteresants.

Frezija  Riktīgs rēbuss izkausās :)
Kaut kas viņam liek palikt mājās un sievietes pačivināšana tur ir normāla sastāvdaļa un darbs ir dzīves sastāvdaļa.
Patriekt vienmēr uzspēsi, varbūt izdodās atrisināt :)

madmuazell  Da ko tur vairs var risināt? Ir skaidrs, ka sieviete to konkrētu pasaules apceļotāju neinteresē.
Ja tēvainis nav mājas īpašnieks, tad izdeklarēt un izlikt ar visu čumadānu aiz durvīm vienmēr ir iespējams!

piladzoga  Darba problēmas mājās ir jaaizmirst (tās jārisina savā darba kolektīvā)..mājās ir sadzīve,izklaides,bērni utt.Vīru cieni ,kaut vai par to ,ka 20 gadu garumā pelnīja ģimenei naudu,stulbi skan..bet nevajag vīrieti pārvērst par naudas ražotāju. Ļauj cilvēkam atpūsties ,jo tālbraucēja ceļš nav rozēm kaisīts.

piladzoga  TĀ runā ,ka TEV būtu bars ,nevis tikai viens:DDD
Kāda starpība ,ko ciena sabiedrība,nezaudē cieņu pati pret sevi.

Luusila  Mēs sarunājamies par jebko, arī darbu tanī skaitā. Vīrieša skatījums atšķiras no sievietes viedokļa, un pilnai ainai ir veselīgi uz lietām palūkoties no dažādiem skatu punktiem. Es pat reizēm uzupurējos un uzklausu kaut kādus spriedumus par notikumiem sportā, vilks viņu ēdis. Tāpat pieļauju, ka neba viss, ko es kādreiz klabu, manu cienīto diži interesē. Taču, ja mēs nespēsim sarunāties, tad es nevaru iedomāties tādu kopdzīves modeli...

Dinerisa  Man arī vīram vairāk interesē svešu cilvēku problēmas. Dzīvo kā niere pa taukiem un tikai patērē.

Dinerisa  Tā arī ir kā te raksta. Jūs vienkārši dzīvojat kopā, bet tas arī viss. Nav siltuma un sapratnes, tāpēc tāda atbilde. Sieviete tiek uztverta kā mēbele, kas nekur nepazudīs.

neko  Jums vienkārši nav nekā kopīga, tad arī sarunas nevedas un ir apgrūtinošas.

shining  14:47 šķiet, ka pirmajos divos teikumos ir problēmas būtība - viņa neapmierinātība ar esošo, alkas pēc bijušā. Ja vēl viņš pirms tam juties kā supervecis, tad tagad mājsēža statusu grūti pieņemt.. Viņam varbūt jāatrod vecumam un statusam cienīga jauna nodarbe, arī vaļasprieks (fizisks), citādi, kad rokām-kājām maz darba, galva visādas muļķības sadomā.

ne_meklejumos  Piekrītu neko, ja ir kopēja saimniecība, bērni, hobiji un dzīves mērķi, sarunāties vienmēr ir par ko. Protams, arī par to, kā gāja darbā.

Rashela  Runājiet par kopīgiem sapņiem, mērķiem...par to, kā viens otru varat iepriecināt...piemēram :)

MEITENITE  Vispar divaina jums ta "lauliba" - sis 20 gadus pa pasauli apkart metajies (isti nesaprotu, ko tiesi tas nozimee - talbrauceejs, jurnieks kaut kads?) un tu vinam pat nevari pateikt, ka masinu vajadzetu uz servisu aizdzit...prieks kam tev tads? tapat jau pec atraitnes vai skirtenes izklausies..

AivarsN  Vivjenna,man kaķēns jau aizprasīts,vēl tikai nedaudz jāpaaugas. Ja sievu varētu tik vienkārši iegādāties,tad jau es te nelūkotos jau kuro gadu. Starp citu,Dvīņiem ar Lauvu ir laba saderība.😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu