Sarunas mājās.

Parasti, pārnākot no darba, es pāris teikumos pastāstīju jaunumus darbā, arī darba negācijas, jo tas tomēr ir mans sirdsdarbs, bet vakar saņēmu striktu atbildi, ka nav ko savas problēmas uzgrūst VIŅAM. Drīz būšot psihenē no manu problēmu risināšanas...Bet es jau neprasu tās atrisināt, tikai šad tad uzklausīt, un varbūt rodas kāds padoms. Par ko jūs sarunājaties mājās? Varbūt tikai par to kāds ārā laiks?

Deisa  Nu, ja jau šitādas tās attiecības, tad vērtīgāk būtu mājās runāt par to, kāpēc pirms pāris gadu dekādēm jūs izlēmāt apprecēties. Izskatās, ka to laiku notikumu jūs abi esat palaiduši pašplūsmā un tagad ir sekas.

Chris1986  Nu ja, tā jau klasika "ne viņu interesē hokejs, ne rokasbumba" - par ko vispār ar sievietēm runāties? Apbrīnot, kādu somiņu viņa atkal nopirkusi vai kādus nadziņus nolakojusi? Nu, seklāk jau vairs, laikam, nevar! Nu, nav kaķis ar suni nekādi draugi un nekad nebūs

Ananda_A  AivarsN viedoklis 12:45 :DDD
Pat runcis neizturēja tos tekstus un aizmuka. Lai nu vēl kāds saka, ka dzīvnieki dumji!:DDD Pazīstu kādu kungu(brīvs, dabūjams), kurš dresēja zosis, jo sievas ta nav... līdz zosene nosprāga, tēviņš gan vēl turās:(((

viridiana  Ir vīrieši, kas uzskata, ka viņu pienākums ir visu kārtot. Manējais arī tāds bija. Tas ir nogurdinoši un ar viņiem nav iespējama nekāda īsta tuvība, lai par ko arī nerunātu, viņš domā, ka tas attiecas uz viņu un viņam noteikti ir jārīkojas. Kaut kāds audzināšanas defekts.

neko  viridiana: ne cienā audzināšanas defekts ir Tev, ja runā par lietām kuras ne pati risini, ne arī velies, lai citi risina. Kāda jēga muldēt par lietām kurs savā būtībā uz Tevi vispār neattiecas ?:) Kā minimus tas ir nepieklājīgi.

Geisha  Kad cilvēki beidz sava starpā sarunāties tad jau tas ir uz sķiršanos.

neiet  Lai kā arī nebūtu, esi uz pareizā ceļā. Tobiš-OHO. Te visas precētās dienas garumā stāsta, ko ēda, ko dzēra, ar ko dzēra, kurā vietā kaķim pakasīja, ko pakasīja.Ko iesēja, cik izauga, kas darbā, kas dārzā. Cik kurmjus noķēra, ko puZdienās apēda, ko iSkakāja.Un galnais, negulēt naktī.
Tici man, viss būs, ja ievērosi šos noteikumus.

AivarsN  Amanda! Mans runcītis meitās aizgāja. Būtu godīgi mājās sēdējis kā es,vēl tagad būtu pie dzīvības.

HOUSE  Es iedomājos...izeju no mājām, saku-ja tebja ļubļu, vstretimsa čerez pitidesjat ļet:))

viridiana  Ar sarunām cilvēki konstruē savu pasauli. Ja es runāju par saviem radiem, tad tā ir manas pasaules daļa. Ja vīrietis par viņiem neko negrib zināt, tad viņš ir ārpus manas pasaules vai es ārpus viņa.
Neko neko nesaprot

edding  Nevis jaunumus darbā jāpārstāsta,bet ko iepostēji OHO, cik vīrieši/precēti/ tev piedāvāja seksu. Cikiem iedevi, cikiem atteici.

Shalom  "sterva"

Geisha  AivarN! Runcis Tev piemēru rādīja, ka tikai kustībā ir dzīvība (arī meitās iešana). Bet Tu tā arī šeit sēdēdams sapelēsi ka tāds vecs siers.
tfu! Tracina tie infantīlie veči -niez, bet kasīt slinkums.

Cafe_Noir  a ta priekš kam ir vajadzīgas attiecības, ja pat mājās nav ar ko/par ko sarunāties? seksam? lai būtu kas norij tās nolāpītās kotletes?
profesionālie pakalpojumi ilgtermiņā sanāk lētāk, pie tam tur tiek iekļautas arī sarunas. piedošan´, bet attiecības nav attiecības, ja cilvēki nesarunājas, ja nesniedz viens otram morālu atbalstu, ja nav sarunu un kopīgu lietu un pasākumu.

coldlands  Smiekligi par tam auto markam, mol sez divi pie loga, oi skat, moskvicj aizbrauca, oi skat, zils opelitis....., tadas jaukas, interesantas sarunas.

Edgars37  08:48

...redzi, runcim n-reiz vieglak, tik pasaka nau un kakene atsaucas, a te - naudi pa labi, naudi pa kreisi, uz prieksu un atpakal....rezultata nekada;D. Domaju, ja runcis gutu pieredzi seit, ari vins labak izveletos veca siera likteni, neka pa velti slipetu savas balssaites;D.

uusins  Kamēr iepazīšanās ir nesena, tikmēr visas sarunas ir interesantas. Manā izpratnē "nesena", uztveriet kā paši vēlaties - biju precējies 17 gadus... :) Tad gan bija iestājies totāls pieradums. Pašiem ir jāmeklē savs "jājamzirdziņš", kas izvestu no ierastās ikdienas, iestājušās rutīnas. Abiem ir jāpiedomā pie dzirkstelītes piešķilšnas attiecībās. Man arī bija vajadzīgs laiks, lai saprastu, ka mana Sieviete vēlas, lai to uzklausa, nevis aicina meklēt vai rast risinājumu. Nav tādas īpašās instrukcijas. Pats to joprojām mācos priekšdienām :)

Chris1986  usins, es tik nesaprotu, priekš kam dzīvot kopā un mocīties? Skaidrs, ka 17 gados viss izrunāts un atskatīts kā vecas tapetes apnikušas. Kas kādam ordeni par to kādam beigās piešķirs, ka viņš vēl 17 gadus mocīsies un mēģinās kaut ko "pa jaunu uzsildīt". Drīzāk jau var teikt, ka viņš būs muļķis, kas bezjēdzīgi izniekojis savu vienīgo dzīvi un pats ar savau piekrišanu nodzīvojis par brīvprātīgo cietumnieku

ne_meklejumos  Kā var izrunāt visu kaut simts gados, katru dienu notiek kas jauns pašu ikdienā, pasaulē, politikā, sportā.... Jauni plāni jākaļ, ko apciemot, kur aizbraukt, kā brīvdienas pavadīt.... Un tā bez gala, ja nav iestājusies vienaldzība pret partneri un dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu