Kā var notikt iepazīšanās?

Vizuailzējam situāciju...
Uzrakstīji vēstulīti, pēc pāris vēstulēm aizgāji uz randiņu, randiņā, lai nemocīto otru, vieglas sarunas par kaut ko nebūtisku. Visos gadījumos vīrieši izrāda vēlmi pēc intīmas tuvības. Bet KĀ LAI IEAPZĪSTAS? Pa kuru laiku???
Tad kāds tur brīnums, ka nekas labs nesanāk, ja sasteidz ar intīmo pusi?
Gaidīt uz mīlestību no pirmā acu uzmetiena? Aļo, garaž, būsim pieauguši!!!
Lūdzu, uzrakstiet, kā var notikt iepazīšanās. Jūsu scenārijs, lūdzu...

Edgars37  ....laba doma😃, ja nelidz modelesana, vizualizesana😒, tad vrb ista bus projicesana😃, obligati jamegina👍😃😃😃!!!

le_chot  Personīgi es sarakstijos 2 nedēļas. Tad jau jūt to domu gājienu un intereses. Vēlāk bija Skaips-arī forši.Kad sarunājām tikties,tad viņam jau bija randiņa scenārijs-ko apskatīsim,kur aiziesim. Tā pusdienu pavadījām klejojot un tad jau bija laiks iet uz māju(dzīvoju citā pilsētā,tāpēc skaidrs,ka palikšu pa nakti bija jau randiņa sākumā. ja nu galīgi nepatiktu kas,bija jau variants ar vēlo busu atgriezties. ar šņorēm jau neviens nevilks uz gultu. Tātad man bija pāri 40 un ,protams,netēloju nepieejamu jaunavu,ja jau mērķis bija atrast dzīvesbiedru.Viss izdevās,esam kopā jau desmito gadu un oficiāli laulāti. Iepazinos tepat OHO. Esam laimīgi,ko vēl var teikt.
Totchme-varbūt derētu niku nomainīt un tad iet iepazīties. Vārds jau vien ir izaicinājums :) Otrs ieteikums-neskriet uz randiņu pēc pirmā svilpiena.Ja būs interese,gan paspēsiet,bet ,ja beidzas sarakste-tātad nav īstais,bet ir tas ´´gultā rāvējs´´.

Deisa  Ar savu vīru sarakstījāmies kādu mēnesi, tad satikāmies uz stundiņu kādā nelielā kafē un sarakstījāmies vēl 2 mēnešus. Domas ko uzsākt kopīgu nebija vispār nekādas, mājienu par sesku arī nekādu. Vēl uz citiem randiņiem arī iets - ne kāds kur vilka, ne mājienus deva. Nu nav tiem vīrišķiem visiem tikai sesks vajadzīgs. Man pat radies iespaids, ka pašai gribās vairāk kā šiem. :D

Kailaisbriedis  Skatoties, ko vèlies, ja vìru vai sievu, tad viss ir ilgstoshi un nesteidzìgi, tam laika ir jàpietiek, bet ja vèlies sexu, tad arì ir divi varianti, ja àtro, tad nepiecieshamo noskaidro netà un tiecies jau 90% zini, ka bùs sexss, vai, ja vèlies ilgstoshu partneri, tad nàkas iepazìt ilgàk, paskaidrojot, ko vèlies un , ka gribi iepazìt un ja ir ìstais tad viss notiek, ar uzviju.

av2  Un kaapeec kaadreiz lai nebuutu taa miilestiiba ....no pirmaa acu skatiena? Tiessaam ir taads ......dziives ziimogs uzlikts smadzeneem, ka vairs vienkaarssi neesam speejiigi nekam labam ticeet? Man laikam veel taals cellss ejams lai klluuu ..vientullss pavisam, ja saprati, ko domaaju ar to.

likky666  Tieši šī iemesla dēļ nemēdzu iepazīties iepazīšanās portālos.

Zalktene  Ja nevēlies to vīrieti uzreiz (pēc Freida 2 min.), tad kāda jēga veidot saites?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu