Kā var notikt iepazīšanās?

Vizuailzējam situāciju...
Uzrakstīji vēstulīti, pēc pāris vēstulēm aizgāji uz randiņu, randiņā, lai nemocīto otru, vieglas sarunas par kaut ko nebūtisku. Visos gadījumos vīrieši izrāda vēlmi pēc intīmas tuvības. Bet KĀ LAI IEAPZĪSTAS? Pa kuru laiku???
Tad kāds tur brīnums, ka nekas labs nesanāk, ja sasteidz ar intīmo pusi?
Gaidīt uz mīlestību no pirmā acu uzmetiena? Aļo, garaž, būsim pieauguši!!!
Lūdzu, uzrakstiet, kā var notikt iepazīšanās. Jūsu scenārijs, lūdzu...

kuks10  Viss labais notiek uz sitiena ,ja ir no pirmā acs uzmetiena mīla,tad ir...vienkārši dzīves pieredze un bagāža bremzē ,jo sieviete jūt,ka tas jau ir pēdējais vilciens..vīrieši arī ir tramīgi,jo domā ,ka tas pēdējais pisiens..)))kaut kā tā,bet viss pasaulē ir salikts zvaigznes kartēs...DDDD p.s-priecājies nebūs jācep kotletes -un varbūt satiksi bagātu kamieļa īpašnieku uz nākamo reizi..)))

coldlands  Ir pienacis tas laiks, kad omitem vairs nav jasez uz solina, un jaterze ar citiem omisiem, tagad sis var izspausties plasaja interneta pasaule.

Hiranja  Mīlēšanās krietni paātrina izziņas procesu. Katrs no pirmajiem ir tests, kas tad arī pasaka vai būs nākamais. Dažreiz tieši tuvības trūkums arī visu izjauc. Mīlēšanās drīzāk apliecina, ka tiec novērtēts, ka dāma tevi vēlas. Nezinu, vai kāds vecis tērēs laiku ar sievieti, kas viņu nevēlas?

Hiranja  Par operu vai kino:
Es principā izvairos iet uz publiskiem pasākumiem ar sievieti ar ko neesmu gulējis. Paziņu loks plašs un tie automātā uzskatīs, ka esmu ar oficiālu partneri. Tas rada neveiklus brīžus.

klava4  Aļo garaž..šitais labs..

jozolsen  Tu tik taupies tālāk..Vairs jau nav ko zaudēt , tikai pašas veidoto oreolu..Impotento meklējumos ..Liekulībā..Dzimumaktiņu , kā lielāko balvu..
Interese par pretējo dzimumu- dzimumdziņa ..Ja neinteresē , tad vāvuļotāji..Lai apspriež logu ,grīdu mazgāšanu ,kotletes..
Sievietēm pēc 40+ strauji krīt pieprasījums..Jaunāko konkurencē..

uusins  Nu, es esmu pieaudzis :)
Ko ielaidies ar nenobriedušiem pusaudžiem? Pate muļķe esi (hug)
Ja izrādās, ka man Sieviete nav interesanta, tad par tālāko VISPĀR nevar būt ne runas. Ja Sieviete ir ieinteresējusi, tad tas ir tikai laika jautājums, kad viņa pati izrāda vēlmi... Man nav skaidrs, kur jūs visas (ar retiem izņēmumiem) tos pārgribējušos tirliņus uzrokat???!!!
Randiņos, lai dibinātu attiecības, es negāju uz kino, teātri, uc. Parasti braucu pie viņas. Jūra, kāds dabas parks. Rīgā ir pietiekami vietu, kur izstaigāties, lai parunātos. Ja pasēdēt, tad Tējas namiņos.

Visskaistākais iznākums - aizbraucu pie viņas paslidot un pabraukāt ar riteņiem, kad - vienkārši nebija, ko brīvdienā sadarīt :) Scenārija nebija. Man bija apnicis bezjēdzīgi iepazīties, sarakstīties un skriet uz tukšiem randiņiem. Aizbraucu labi pavadīt brīvdienu :)

valmierietis333  Neatbalstu skriešanu uz randiņu pēc pāris vēstulēm ! (ja vēl ņem vērā ,ka ir cilvēki ,kas par vēstuli sauc viena teikuma sms-ku , tur tak neko par otru neuzzināsi ) ...
Dodu priekšroku garām sarakstēm , un ja meitene spēj turēt līdzi , tad jāsper nākamais solīts uz priekšu - jāapmainās numuriem , tad vēl solīts - tikšanās !

-Ja būs lemts ,tad tas ieguldītais laiks vēstuļu rakstīšanā atmaksāsies daudzkārtīgi turpmākajā abu kopdzīvē !

Man aklie randiņi nesaista , nepietiek ieraudzīt bildi , lai tas būtu stimuls kaut kur skriet !
Man vairāk interesē sievietes iekšējā pasaule , un ja tā spēj uzrunāt un ir interesanta - tad var riskēt ! Kāda jēga aizskriet , bet komunikācijas nekādas ... Tikai laika un emociju izšķiešana !
Un man nav uzstādījumos ,ka jāpaspēj visas Latvijas sievietes aplidot , izredzētā tā pat atradīs !

Tiesa , mans variants der tikai ilgstošu attiecību piekritējiem , turklāt , kuriem piemīt pacietība !
Tiem ,kuriem īslaicīgās - tie tā pat skries un dabūs ,ko vēlas !

- Bet ko nopietnu un ilgdzīvojošu uzbūvēt var tikai pacietīgi ķieģelīti pa ķieģelītim ! Ātri var tikai nojaukt !

jozolsen  Ja dod ļoti labu seksi ,tad vismaz ir cerība kādu laiku piesaistīt...Ja nedod ,tad ar nevajag ,jo netieši norāda perspektīvi -nedošanu..

lady_super  "Sievietēm pēc 40+ strauji krīt pieprasījums..Jaunāko konkurencē.."
Pilnīgi to pašu var teikt par vīriešiem, Jozi, -nolaidies tak uz zemes un beidz tēlot pieprasīto... :D

psychobitch  ...vīrieši izrāda vēlmi pēc intīmas tuvības, kā tas izpaužas? pasaka skaidri un gaiši, ka vēlas ar tevi pārgulēt - es tevi gribu? noteikti, ka viņam ir cita, bet tā steiga ir, lai izlādētos un varētu žužināt ar to citu, kura pagaidām vēl nedod un ir uzstādījusi savus noteikumus...

Deisa  A varbūt to intīmo piedāvā, jo zin, ka tā visātrāk tiks vaļā? Ko gan citu lai saka, ja ir ellīgi garlaicīgi - tad vai nu jākniebjas vai pa mājām. :D
Labāk paķer uz izbrīnu un saki ai da labi tepat un uz vietas. Redzēsi, ka nemaz ar tā vairs negribēs, pateiks par sievu, bērniem utt. Varēsiet sākt garīgi dvēseliskās sarunas par viņa nelaimīgo laulības pieredzi.

vakars_uz_ezera  nu sākās - virtuāli atkarīgie... ko man darīt, kāman iesākt..

Mēgini iepazītes ar kādu uz ielas??? Live vs. on-line ir daudz reiz reālāk un dzīvot spējīgāk, nekā.."čau beibe"satiekamies??" jeb arī pēc pusgada sarakstes izrādās ( tieši vārdu nozīmē kad ieraugi) nu nav velmes muti atvert teikt - čau, kā iet?


:D

Postremo  nu bet Tev tak niks taads, kaa ....uzprasies, a?
Ja nopietnaak, nee, pirmajaa randinnaa jau nu....reti kad ir tas impulss abiem, lai buutu uzreiz sex. Vieniigais , ka ir uzreiz, ir, ja ir, sajuuta, ka nu..ir galiigi garaam tas otrs, un jaasstuko, kaa pieklaajiiogaak atvadiities.

Tessa  ka mana vecuma sievietēm, kad mums bija ap +/- 35, nebija pieejams i-nets, attiecīgi, iespējas komunicēt, lai veidotos pieredze, bija krietni ierobežotākas.

krietni ierobezhotakas iespejas tev butu, ja tu sedetu, atvainojos, invaliidu kresla chetras sienas. un redzetu tikai socialo darbinieku 3x nedelja. ta ka vaino tikai sevi, nevis mekle kkadus absoluti kritiku neizturoshos iemeslus, ka tev nav attieciibu.

Edgars37  04:40

...un ta, skiet, ka kartejais meginajums izveidot metodi garantetam kniebienam, ir cietis krahu;)...jagaida nakosais scenarijs;D!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu