Nejaušība vai likumsakarība ?

Te daudz ir bijis rakstīts, ka iepazīties var jebkur. Pirms dažiem mēn. 1 mana draudzene, braucot ierastā maršruta autobusā no rīta uz darbu, iepazinās ar jauku vīrieti, kurš ar sab.trans.pārvietojas labi ja dažas reizes gadā un liktenīgā rītā pārvietojās ar autobusu, jo iepr. dienā servisā bja atstājis savu auto. Vismaz šobrīd viņi laimīgi jūtas kopā. Vai tādas iepazīšanās ir nejaušība vai likmsakarība ?
Un vai Jums ir gadījies iepazīties sab.vietā un IT KĀ pilnīgi nejauši ? Padalieties ar pieredzi. :)

Rashela  Es nācu no pludmales mājās, viņš brauca un runāja pa telefonu un pabrauca garām ierastam pagriezanam. Un tad pēkšņi viņam atvērās bagāžnieks - ne no šā, ne no tā. Viņš apstājās, lai aizvērtu. Es tieši šķērsoju ielu. Viņš pasmaidīja. Es atsmaidīju un turpināju iet. Pēc 3min viņš piebrauca un teica, ka viņš sev nepiedos, ja vismaz nepamēģinās mani uzaicināt uz dzērienu. Viņam ir melns Porsche...un es vienmēr esmu uz jautājumu - vai gaidu princi baltā zirgā - atbildējusi, ka nē - karali melnā Porsche... Un nu - re iedevu savu nr...Citiem auto šitā nekad neesu devusi savu nr. Bijām uz 2 randiņiem, bet tas arī viss. Nebija īstais Karalis...

Bet nu jā - tā notiek 😉

marselis  Iepazities sab.vietas...,kur tad vel iepazistas?
Pat ja tieku pirmais uzrunats,jebkura gadijuma seit nav "nejausibas",jo nosaku ,ko un ka atbildet!

Chris1986
Iepazities var visur-,iedomajamas un neiedomajamas vietas ,sad tad "atsuj",bet parsvara ne (procentuali "atsusanas" ir minimalas),ja precejusies vai ir kads cits iemesls, to delikati pasaka.
Protams,visa ir iznemumi! "Bet, kurs neriske,tas sampanieti nedzer".

Lai iepazitos dazadas vietas sakontneji nepieciesami "prieksnosacijumi",ka pamats tam ir gataviba un zinama atvertiba.
Kad ir gataviba,uzrodas apstakli,ja nebremze un neapsauba iespeju,sarunas pa solim pasas raisas,ja ir abpuseja kaut kada ieinteresetiba (ko nav tik gruti piemeklet).
Sakotnejai sarunu temai javeidojas ta ,lai satvertu oponejosas puses uzmanibu,interesi,
turpmaka norise to noturet.

Persona_N  Kas tad tas par sūūda melnu poršu, kam pēkšņi var atvērties bagāžnieks?!

Chris, jāpiekrīt Tev, ka baigi daudz mauķeļ... ui, gribēju teikt - ekstrēmi noskaņotu dāmu.

vivjenna  Interesants domu gājiens-visas sievietes ma----? Nez kā tie vīri pie sievām tika, izrakstīja pa pastu, nevis iepazinās?

Vanesa15  Nejauša likumsakarība. Biju vienkārši laikā un vietā, kur man galīgi tai laikā nevajadzēja būt. Kāds no augšas sakārtoja apstākļu ķēdi.

riks086  Nejauši, sabiedriskā vietā (piemēram, klubā) protams, ka ir sanācis. Bet uz ielas, veikalā, sabiedriskajā transportā, cik atceros, nē. Kaut kā respektēju cilvēka privātumu, kad tas dodas savās ikdienas gaitās....
Nejaušība vai likumskarība - kurš gan to var precīzi noteikt un un kas no tā mainās???

saagga  Sab transns ir tāpat kā lauku ballīte!

Maribella15  Tiešām dīvaini te teksti no vairākiem vīriešiem. Jau citās diskusijās arī minēts - ar ko tās, kas dod ir sliktākas par tām, kas nedod... Iet uz randiņiem - auka(pēc teiciena autora), nepiekrīt tikties - tāpat nav laba, jo izbrāķējot, ka nebūšot ko izmantot no aicinātāja u.tml. Man ir gadījies arī saņemt pa tiešo uzbraucienu vēstulē, ar kuru kāds mani "pagodināja" - ko es vispār te darot, ja nevēloties iepazīties - vai tikai vīriešus tracināt te gribot... (pārfrāzēju pieklājīgi) Tātad - sievietes nav labas nekādā veidā - vai grib vai negrib iepazīties, dod vai nedod vīriešiem, ļaujas lutināties vai pašas par visu maksā...:D :D :D

una32  Jā, bieži vīrieši , pārsvarā gan cittautieši, uzrunā. Parasti kaut ko pajautā,izsaka komplimentus un tad aicina uz kafejnīcu. Tā arī pasaka, vēlētos ar jums iepazīties....
Atvērtiem, komunikabliem cilvēkiem tas ir pavisam vienkārši. Man paziņa vilcienā iepazinās.

Nissa  Stāvēju rindas beigās pie veikala (padomju laikos), garām gāja studentu-praktikantu pulciņš, viens no viņiem pienāca klāt un jautāja-´´Vai šeit rindai beigas?´´ :) Rezultāts bija laulība 22 gadus ,un divas meitas.

Labrador  Tas izdodas bezkompleksainiem,Brezhnjeva eeras cilveekiem.Muusdienu pasaulee var beigties ar kriminaalatbildiibu par seksuaalu uzmaakshanos.Man nezinaamu iemeslu peec sievietes kontaktaa izliekas super pareizaas,nepieejamas,ljoti situeetas.Ljoti juutams,ka izliekas.

psychobitch  man pat nebija nekur jāiet, pats atnāca un piezvanīja man pie durvīm, kā beigās izrādījās sajaucis durvis.. vari sēdēt mucā, bet no likteņa neizbēgsi, 20 gadus bijām dzīvojuši kaimiņos, bet viens par otru esamību, pat nenojautām, toties viss bija pa īstam līdz nāve mūs šķir... kaut kas jau noteikti darbojas mūsu labā, lai satiktos, pat bez mūsu ziņas...

ALVASETE9  Es laikam braucu pa nepareizajām ielām....un nepareizajos benzīntankos pildu degvielu un nepareizajos servisos laboju auto.

lienne  Ak, lasu un domāju, man arī tādu nejaušību gribētos...kaut kādā gudrā grāmata izlasīju, lai kaut kas neparasts notiktu, vajagot mainīt likteni, tas ir ieradumus, piemēram.. mainīt maršrutu no darba uz mājām... ja visu laiku iepērcies viena veikala , nepaslinkot un aiziet līdz talākajam veikalam..visu izmeģināju, nekā..nav man lemts...

ALVASETE9  Tikai kāpēc tie, kuriem ir šīs nejaušības te uzrakstītas šajā brīdī ir oho onlain, nevis bučojas ar otru gultā vai uz mīksta paklāja????

uusins  Nemēdz būt nejaušību. Ikviens, ko sastopam, nāk ar kādu savu, mums nepieciešamu, misiju. Bieži vien, gan, to mēs saprotam tikai ar laika noibīdi :)
Jā. Esmu. Patiesībā tādā veidā satiku savu pirmo sievu. Jauns. Nepieredzējis. Barikādēs 1991... :) Bijām precējušies 17 gadu, 4 bērni :)

Zanda19  .......hmmmmmm, ja godīgi,tad tādām nejaušībām vairs neticu. Bet neņem vērā manu pieredzi, vienkārši neticu vairs nevienam un nekam, jo mana draudzene tagad dzīvo ar manu vīru,es audzinu meetiņu 4 gadiņi, tēvs neliekas ne zinis, smadzenes izskalotas. ..............nu kaut kā tā, bet man prieks par tiem cilvēciņiem, kuri tik nejauši un laimīgi iepazinās, lai viņiem viss labi! No sirds!

Maribella15  Zanda - Tu to trako sievieti kā nosauci iepriekšējā diskusijā sauci par draudzeni?! Vai tas, gadījuma, daudz ko neizsaka arī par Tevi?

Zanda19  ......... nē, jo es viņai līdz galam vienalga nekad neuzticējos.

kolakola  Nejaušību nav ir tikai izvēles cena. Izvēle būt vienam vai izvēle pielāgoties attiecībās. Vai nu ļaudis ļaujas iepazīšanās piedzīvojumam, vai uz visiem raugās ar pieredzi un aizdomām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu