Nejaušība vai likumsakarība ?

Te daudz ir bijis rakstīts, ka iepazīties var jebkur. Pirms dažiem mēn. 1 mana draudzene, braucot ierastā maršruta autobusā no rīta uz darbu, iepazinās ar jauku vīrieti, kurš ar sab.trans.pārvietojas labi ja dažas reizes gadā un liktenīgā rītā pārvietojās ar autobusu, jo iepr. dienā servisā bja atstājis savu auto. Vismaz šobrīd viņi laimīgi jūtas kopā. Vai tādas iepazīšanās ir nejaušība vai likmsakarība ?
Un vai Jums ir gadījies iepazīties sab.vietā un IT KĀ pilnīgi nejauši ? Padalieties ar pieredzi. :)

Zanda19  ........paldies!

Zanda19  ,...........paldies!

Chris1986  Kkā baigi uzkrītoši, ka iepazīstas uz ielas pārsvarā fiziski pievilcīgas sievietes, kā te redzams. Nu, vienīgi viņām pašām, laikam, nav skaidrs, kādā tipa vīrieši viņas uzrunā un kāpēc. Un saskata tajā kkādu likteņa pirkstu :D

Nissa  Chris1986-sievietes uz ielas uzrunā dažāda tipa vīrieši, taču domāju, ka lielākā sieviešu daļa zin galveno vīriešu motivāciju, ar likteņa pirkstu vai bez.:))))

Chris1986  Nissa, nu ja, nu ja, diezin vai tas būs tieši Likteņa tēva pirksts, bet kkāds pirksts tas būs noteikti :D Nu, es tak saku, ka aukas ir aukas - tāpēc ar sēž te un joprojām meklējas :D

Nissa  Chris1986-diez vai te ir īstā meklēšanas, īstā ir uz ielas :)))) Nja, ko aukām padarīsi :))))

ALVASETE9  Chris1986
Cik Tu esi aprobežots, tas ka te sēž, tas nozīmē, ka te un uz ielas nav ko sameklēt, vismaz ne mana vecuma brīvus un simpātiskus vīriešus......tas, ka te sēž, nozīmē, ka atrodas mājās vakaros, bet pa dienu ir darbā.Un liecina, ka joprojām te nav ko satikt. Vīrieši ar nodzertām tiesībām, kādi ir te eksemplāri, mani neinteresē, aizņemtie jākļi arī nē, tad kas paliek pāri?Un kur nu vēl, lai sakristu simpātijas, ka man patīk un es otram un vēl, lai attālums nav šķērslis. Domā, ko runā. Tad jau var teikt, ka pats esi žigolo, ja esi te vai kā?

makinlijs72  par sabiedriskajiem siro joberi-teroristi.ar romantiku tur maz sakara.veiksme ir nebūt nākošajam visa sakopējam aiz viņa.

Kailaisbriedis  visàdi jau gadàs, as ir ad, ja abi vèlas iepazìties un tìshàm uzrunà, ar vèlmi iepazìt, vai rada apstàkljus, vai vnkl palìdz un iedod savu tel. Numuru, piemeram sievietei palídz ar auto un iedod numuru, kapèc gan ne!

kuks10  nejaušības likumsakarības strādā jauniem cilvēkiem,jo tiem ir atvērta čaktra..)))brīvi bez problēmām,tāds tādu piesaista,bet jau pēc četrdesmitnieka...tas jau aizdomīgi..DDD tas neliecina ne par labu vīrietim, ne sievietei..man viena persona stāstīja no dzīves,ka savu vīru atrada pie miskastes guļot ziemā,vēl pašlaik dzīvo kopā..šamējais bija piesūcies un paklupis ziemā..

Labrador  Kaada var buut iepaziishanaas RS trolejbusaa!?Tur valda dzhunglju likumi!Visi nikni liidz baltkveelei,tantinjas ar paunaam sev celju ar neaprakstaamu fizisku speeku-kaa terminatori.Visi lamaajas.Veel biljeshu kontrolieri+veel nepaartraukti kaadam vajag nokompostreet talonu!Tad veel sievietes ar beernu ratinjiem un laucinieki ar siveeniem un vistaam,invaliidi ar krukjiem!+veel peedeejaa laikaa aktivizeejas ekshibicionisti-maniaki,siro chigaani,kabatzaglji.Tad,jau,kad notiek zemestriice,vispaareejais haoss un panika,arii var meegjinaat iepaziities!

av2  ir veel bijis labaak.Tas gan sen, sajuza laikos, un tiessaam taala krievijaa , atpakll sanaaca iepaziities ar..sabiedriskaa transporta vadiitaaju, jo kaadas 20 minutes braucot , ik pa laikam, viens otram skatiijaamies aciis, caur vinnas spoguiliiti, nu to pie vadiitaajas stikla.Viss notikaas...
Krievu sievietes nav sarezzggiitas. It sevisski tad veel , 20 gadus atpakll.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu