Kādu kvalitātes zīmi piešķiram paši sev?

a)Esmu augstākā "brenda"prece.
b)vidusmēra,līdz brendam patālu
c)tirgus širpotrebs
d)lupata no humpalām
Tātad,kā novērtējam savus fiziskos dotumus,garīgās un intelektuālās īpašības.Vai esam paškritiski?Vai uzstādam adekvātas prasības potenciālajam partnerim?Vai atbilstam paši uzstādītajām prasībām?

saagga  Tiešām!Esam tik vienā eksemplārā.Paši noteikt nevaram zem klasifikācijas piederam,to nosaka apkārtesošie...

Deisa  Wow wow wow kas par filozofisku jautājumu! Mums gan pietrūkst zināšanu par dvēseles izcelsmi un tās gaitām pirms un pēc laicīgās dzīves, lai saprastu - esam šeit nošmurgāta humpala, kas uz zemītes jāizmazgā vai ščerbpotreba manta, kas te iegūst individualitātes vērtību. Baigā brenda prece točna neesam - mūsu pasaulīte pārāk primitīva, tikai 3 dimensijas...

Gunitaa  Laba manta reklāmu neprasa -tas par mani... :))

iota  Deisa, vēl jau var pielikt klāt arī 4.dimensiju - laiks :D

Deisa  Iota, pielikt jau var, bet līdz 18 tāpat vēl tālu.

111zaagis111  Meitenes beidziet ( Deisa -iota) , nesadzeniet bumpastiku skumjās par to ka nesaprot par ko jūs- viņam taču tikai vidēja tehniskā izglītība un gribās lai dvēsele skaista. Bet jūs te par dimensijām ..... Vienkāŗšāk vajaga :)

psychobitch  cilvēks pats sevi vērtēs ļoti augstu, tas ir mūsu ego, tikai drosmīgais atzīs sevi par nepilnīgu, svētais par niecību, savukārt patiesība būs mūsu darbi...

MrJones  Cilveeks ir gariiga buutne pirmaam kaartaam....bet....kaa redzams daudzi sevi identificee ar preci....manupraat, nozheelojami! Taa jau ir taa matrica, kur pashi sevi ievelk..
Lai gan ir dzirdeets apgalvojums, ka kopsh tev tiek izsniegta dzimshanas aplieciiba, tad kaa veertspapiiri klejo birzhaa...kameer nebuushu chipots sevi par preci neuzskatu..neuzskatiishu!!
Un...izveele mums pastaav...!

Deisa  Zāģi, kuš! Gribās taču paskatīties uz sejas izteiksmi autoram, kad viņš vismaz mēģina saprast. ;)

Svece  Ko kuš. Gribās jau mazliet pazāģēt .....

Persona_N  Reiz uzslavēju DanaL, bet šoreiz jāaizrāda par neattapību. Es sevi nenovērtēju, bet izteicu savu novērtējumu par šejienes dāmām. Vai tad tās, kas te profila bildēs izrāda savus pupus (gan ne pilnībā atklātus) un paplestās kājiņas, un vēl visādas atklātas bildes, nav prece? Nevērtīga prece ar minimālu pievienoto vērtību, bet cenšas nokļūt augstākajos plauktos. Jūs pašas, protams, domājat savādāk un tādas ir jūsu tiesības. Par večiem neko nevaru pateikt, jo neinteresējos par viņiem. Sevi atļaušos nevērtēt, jo tas būtu subjektīvi. Bet augstākais brends noteikti neesmu. Drīžāk kaut kas tāds, kas nav šajā sarakstā.

P.S. Tie, kas pārdzīvo, kā gan var salīdzināt cilvēku ar preci, palaidiet nedaudz brīvāk savas smadzenītes un neuztveriet visu tik tieši.

vaite  kādam vienam pietiek ka esam "augstākā labuma prece", pārējie lai domā ko vēlas. ka tikai to vienu gribas apmīļot, runāt tāpat par neko un visu ko. Dzīve ir interesanta lieta, var visādi izmainīties, var izbeigties pēkšņi un "augstākajā punktā", un ne velti ir pasaka par nobučotu vardi, kura pārvērtās princesē. Tas pats attiecināms uz otru dzimumu.

Persona_N  P.P.S. Domāju, ka cilvēks ar vidējo tehnisko izglītību varētu zināt daudz vairāk par dimensijām nekā blondīne ar augstāko izglītību. Nu nepaslinkojiet, brenda dāmas, un papētiet šejienes sieviešu anketas. Arī savējās ;)

DanaL  Persona_N, šoreiz bija jautājums par to, kā vērtējam sevi. Šejienes dāmas katrs vērtē pēc savas iedomības skalas, Dievs ar viņiem un viņām.
P.S. Mani gan tu neesi slavējis, vien skabargas acīs meklējis :)

jozolsen  Skabargām ir arī acis!!?Ir sevišķi kad duras pakaļ..?
Meklējam izzinot ,ko tad varam uzstādīt!!Tas jau sievietēm tīk uzstādīt mainīt ,nevis priiecāties par to kā ir.

uusins  Man patīk ļaužu reakcija par pielīdzināšanu precēm. Pozitīvi! Tātad ar pašvērtējumu lielai daļai viss ir kārtībā (COOL)! Manuprāt, tieši pašvērtējums ir tas, kas daudziem, ai cik daudziem klibo - uz abām kājām... Jo mēs esam tieši tādi, kā par sevi domājam.

Par sevi - visaugstākais vērtējums. Pieredze - tā to dēvē. Varbūt skarbi, bet patiesi gan, proti: dzīve iemācīja sevi novērtēt :) Lai ikkatram izdodas to sasniegt! :)

DanaL  Jozolsen, klasika jāzina - ... meklē skabargu brāļa acī, pats savā baļķi nepamanīdams. Bet, ja to nezināji, tad pavēro vismaz garumzīmju izvietojumu un neizliecies vēl dumjāks nekā esi :)

Elektra  Tirgū esmu bijusi, savu cenu zinu:)))

Kas par cilvēku, kam ienāk prātā šādi klasificēt cilvēku?Brīnos!

jozolsen  Zinu klasiku.. Guļ kā baļķis..it sevišķi skabargas, ar vai bez atvērtām acīm..

edding  Sevi es nevērtēju, lai vērtē tie, ar kuriem saskaros. Bet nupat par savas personas pārvērtēšanu nācās pakomentējot vienas sēnes dienasgrāmatu. Tā gan sevi augstu vērtē, iedomājusies ka dos atļaujas un ieteikumus ko kuram darīt. Un atradīsies arī kāds, kurš ņems viņu vēra. Ak tu mī un že.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu