Kādu kvalitātes zīmi piešķiram paši sev?

a)Esmu augstākā "brenda"prece.
b)vidusmēra,līdz brendam patālu
c)tirgus širpotrebs
d)lupata no humpalām
Tātad,kā novērtējam savus fiziskos dotumus,garīgās un intelektuālās īpašības.Vai esam paškritiski?Vai uzstādam adekvātas prasības potenciālajam partnerim?Vai atbilstam paši uzstādītajām prasībām?

DanaL  21:39
Kurš nu te vēl šaubījās, ka tev gultā tikai baļķi un skabargas.

111zaagis111  Uzstādu adekvātas prasības gan sev, gan partneriem , gan darbiniekiem , gan radiniekiem , gan bērniem un visiem citiem - jo neviens no manām prasībām nav ne nomiris , ne prātā sajucis. Visi dzīvi un laimīgi . Kas ar mani , kas bez manis.

neko  nus... tiem kam iebildumi pret preces statusu; var jau pretendēt arī uz daudz ko vairāk un ar būt daudz kas vairāk, tak iesākumam minimuma programma - "pieprasīta prece" vismaz jāizpilda šā kā tā.

vaite  cilvēkus kasificēt mēdz fašisti

Motomeitene  Jocīgs posts. Kas par figņu, humpalas. ..

😈

neko  vaite: "cilvēkus kasificēt mēdz fašisti".. un tagad bija jānokaunas, ja?:) Jā arī fašisti, arī nacionālsociālisti ... ārsti, socilogi, pat tantes tantes pagalmā uz soliņa un vēl ļoti daudzi citi. Jebkurš, kas cilvēkus vērtē viņus tā vai citādi arī klasificē.

jurks  Tā ir dabīga tieksme cilvēkam mērīties ar dažādiem" labumiem", kas nu kuram ir!! Tur jau arī ir tā saite ar dzīvniecisko pagātni!! Bet vai šo sacenšanos var uzskatīt par auglīgu nodarbi?? Slikti, itkā, jau nav!! Viņš jūtas labi "savā elementā"!! Viss ir ok!! Bet kāpēc ticīgam cilvēkam ar to nodarboties nav vēlams?? Un pat stingri aizliegts?? Jaunajā Derībā: farizejs un muitnieks! Mums sevi jāsalīdzina ar to Kungu, un tad mēs viss skaidrāk atklāsimies sev- kādi mēs patiesībā esam! Bet arī jāatceras, ka esam veidoti pēc mūsu Radītāja līdzības!!!

janisb  Dīvaini ka džeks (topiksa autors) sevi asociē ar preci, laikam ar lienes ielā piestrādā :D
Bet ja būtu ar kādu lietu jāasociējas, tad tas būtu custom chopperis :D

Paula6  Esmu sieviete un nekādu birku sev klāt nelieku, bet autors gan, liekas, ir ar neadekvātām prasībām.

psychobitch  viņam tas ir piedodams, viņu izmantoja un aplaupīja mīļotā sieviete... tā tas turpināsies, noteikti gadus 5 ,vismaz..

piladzoga  pērle no humpalām:DDD

vaite  neko,nu bet Gīta jau arī klasificē! Jautājums pēc kā un kādā sakarībā:) vai tas ir vajadzīgs vai ne.

Un_ko  Mūs katru no malas ierindos dažādi mums zināmi ļaudis. Jo katram mēs atspoguļojamies pa savam. Svarīgi, kā mēs paši jūtamies un cik dotajā brīdī esam par sevi pārliecināti. Nav, jau noslēpums, dzīvas dvēseles vien esam. Ir vājuma un pārliecības posmi.

Vaukskis  Lupata no "humpalaam"

Geisha  Ja mani vīrietis izvēlas kā preci tad sekos spēriens pa to 5. punktu un, lai labi apstākļi viņa lidojumam! Es neesmu prece.

Sakta  Ja īpašuma vai mantas vērtību nosaka nevis uzstādītā cena, bet gan summa, par ko tā tiek pārdota, tad sievietes vai vīrieša vērtību RAKSTURO lielā mērā tas, kādu partneri viņš (-a) sev atrod. Piem.ja sieviete ir par sevi ļoti augstās domās, bet realitātē nodibina attiecības ar nošņurkušu un parazītisku veci, tad zema cena viņai pašai. To pašu var teikt par vīriešiem.

Vanesa15  Sasmējos :D Protams, ka parazītisks un nošņurcis virietis grauj sievietes vērtību zem nulles. Ka pat jāpiemaksā, lai tik kāds būtu:D

Bet vispār man neliekas sievietes vērtības rādītājs kaut kāds bagātnieks ar sabiedrisko stāvokli. Drīzāk to norāda vīrieša attieksme pret sievieti - cik ļoti viņš viņu nēsā uz rokām un grib. Ir takš miljons vidusmēra pīpli, kas dievina savas profesijas, bet ne bagātīgi apmaksātas. Un sabiedriskais stāvoklis nekāds. Bet gimenē un savai sievietei vienkārši dievīgi. Un arī otrādi - tādi draņķi bagātnieki redzēti, ka pat pat miljonu nebūtu vajadzigi. Ne tur tā sāls.

marselis  bumpastiks
jauta ko gribi un ka gribi

varguli un mizeje...i,
Pastastis par visu-,laiku,ka kakitim rajona dzemdibas japienem,pafilosofes pasi ar sevi,ta teikt izliksies gudri,naks un noka...s,galvenai lai vieta butu ,kur nodir...s!
Uz jautajumu nespes atbildet!

Saprotami, kad pratins nevelk fizika,kimija,biolog,teologija,psihologija utt.-,tur nav ko teiktu jo galvinas sajas jomas patuksas,bet kad uzdod jautajumu ,ka sevi verte ......
Netik vertibu skala,apzimejumi,....piedava savus,argumente ,atbildi.
Nevis stastit ka suns rajona cura!

Chris1986  Jā, nu, skatos, ka dažas Burkā kundzes, kurām visa dzīve paiet tēlošanā, jautājumu uztvērušas nopietni :D

Skarlete  Laižam otrreiz uz riņķi?:))

Jautājums jau nav tik svarīgs, svarīga ir piederības sajūta!;))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu