Profesija

Kaadas profesijas viirieshi sievieteem ir vairaak vai mazaak pievilciigi?

saagga  Par lūsi nerunāsim...

jadore  Nav tik lielas nozīmes profesijai cik personībai.

Chris1986  Man galīgi negribētos, lai sieva būtu kāda policiste, karavīre vai svarcēlāja

Nissa  Chris1986-vai policisti ar zirgasti arī neņemtu? :)

uusins  Sievietēm patīk interesanti Vīrieši. Pārējām "patīk" bankomāti ;)

Chris1986  Nissa, es redzu tādas ar zirgastēm, kas iet municipāļu patruļās pa ielām un modina uz soliņiem aizmugušās nodzertās nelaimes - ehh, ka nav darbs, tad nav, paceļ ļipu un salej atpakaļ!

Tinte  Nu vot redzi, Chris1986, tā Tu varbūt savu laimi esi nopūdelējis, neturot municipālās policijas "zirgastes" par sievietēm. Gan jau, ka viņas tur tikai pagaidām strādā, paralēli mācoties juristos, piemēram.
Nu ko tu "gudram" padarīsi....

psychobitch  profesijas, kuras ir labi atmaksātas, es jau nu gan pret naudu nekādu riebumu neizjūtu un man šķiet to arī nekad nepiedzīvošu, vīrietim jau nu nauda ir jāprot nopelnīt, vismaz iesākumam sev, lai var pienācīgi sevi prezentēt pirmajā randiņā..

Vinetta  ...vīrietim jau nu nauda ir jāprot nopelnīt, vismaz iesākumam sev, lai var pienācīgi sevi prezentēt pirmajā randiņā.. (c)
Un sākot no 2.randiņa vai kopdzīvē viņam nav jāprot nopelnit un jābūt ar pliku pakaļu ???

Deisa  Sieviešu uzmanību saista ietekmīgi vīrieši. Tas nenozīmē, ka ne- ietekmīgi galīgi neinteresē, taču tie ietekmīgie vienmēr būs pirmie, kas uzmanību piesaistīs.

Sakta  Deisa, kas Tavā izpratnē ir ietekmīgi cilvēki ?? Oligarhi ? Premjers vai prezidents? Cik daudz cilvēku reāli spēj ko ietekmēt ?? Savāds viedoklis.

lady_super  Sakta, kad māja deg, tad ietekmīgi cilvēki ir ugunsdzēsēji, bet kad caurules aizsērējušas vai pods jāmaina, tad santehniķi. Varbūt Deisa domāja tādus. :))

Chris1986  ja es būtu sieviete, tad principa pēc nedodotu buržujiem, kas izkalpina citus cilvēkus personīgā labuma gūšanai - tāpatās viņi visi degs elles ugunīs, kā Bībelē bija teikts par kamieli un Adatas aci

Edgars37  ...domaju, ka ietekmibas jedziens no padlaikiem nav ipasi mainijies, tobis, ietekmigs ir tas, kura prieksa atveras dazadas durvis😃....

psychobitch  Vinetta par kopdzīves materiālo pusi atbildību uzņemas abi tās veidotāji, ko bieži vien sievietes uzskata par tikai vīrieša pienākumu, he.. tava plikā dirsa arī nevienam ar laiku nebūs vajadzīga, ja uzskatīsi, ka tā jākustina ir tikai seksa laikā...

Vinetta  Chris1986 -pēc tavas loģikas iznāk, ka buržuji ir arī sievetes, vot tad nedod viņām -lai viņas kalst pēc tevīm! :DDDD

Vinetta  psychobitch -atkārtošu citu teikto, ka tu savu nosaukumu pilnībā attaisno... ! :DD

vakars_uz_ezera  Kādām sievietēm??? Tās jau arī "nav vienādas" velmēs un uzksatos. Vai tomēr ir?? :)

bet in general - stabiltāte šām vajadzīga, bet kā to panākt, lai vecis domā... Tādas ir viņu velmes

Postremo  lielaakai dallai sieviessu ir gandriiz po*Kuj , ka tikai viirietis stabili staav dziivee, ir nodrossinaats labi. Un tas nebuut nenoziimee, ka buus bankomaats, bet sievieteem vajag paarlieciibu, ka kopaa ar viirieti vinna varees stabili veidot ggimeni, ka bus maajoklis labs, auto, beernien naakotne utt. Tas taa, pa lielam.
Protams ir dalla sieviessu, kuraam gribaas vara, un aj passas nevar to dabuut, tad meklee varenu viirieti, lai buutu..politikkis, direktors, naccallnniks utt.

Kailaisbriedis  Profesija -bezdarbnieks, miljonàrs (akcionàrs) ar mazu kompleksu - impotents!
Tas humoram]

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu