Profesija

Kaadas profesijas viirieshi sievieteem ir vairaak vai mazaak pievilciigi?

Kailaisbriedis  Bet vairàk pievelk protams, ka uniformàs un uzvalkos, nevis stroikàs un garàzjàs vai mezjà malkas cirtèju robàs, kaut arì darbs ir ienesìgs, ja stroikà, tad vadoshais bùvinzjenieris, ja servisà, tad servisa ìpashnieks, ja mezjà, tad mezja vai firmas ìpashnieks.
Visas ir labas profesijas, ka tik cilvèks labs un stràdìgs, kas ir redzams filmà Mans draugs nenopietns cilvèks!

Deisa  Ietekmīgs ir tāds, kas var mainīt notikumu gaitu vēlamā virzienā un citi cilvēki viņam ir pateicīgi un atzinīgi novērtē. Tie var būt dažādu līmeņu vadītāji, bet tāpat arī Saktas minētie glābēji, policisti, dakteri, juristi, tiesneši, inženieri utml.

Anitah  Sakta gan nekādus glābējus neminēja. :)

Deisa  Anitah- -ugunsdzēsēji nav glābēji? Arī tie paši santehniķi, kas atbrauc, kad viss ūdenī - kā tad nav?

Deisa  Sorry, Lady_superr viņus minēja, atsaucoties uz Saktas komentāru.

Kailaisbriedis  VUGD IR GAN GLÁBÉJI, GAN DZÉSÉJI! GAN.....P....!

Chris1986  Nē, nu, lab, pēc krāvējiem neviena īpaši, laikam, nekāro. Bet, ja viņš strādā par krāvēju ostā, tad saucas dokeris un tas jau skan labāk! Bet, ja nes ārā no degošas mājas cilvēkus (arī būtībā krāvēja darbs), tad jau saucas Glābējs un skan pavisam labi! :D

poga_parastaa  Profesija nav noteicošā, intelekts un dzīvesgudrība gan. Taču tik un tā "pa klusiņo" atskatīties" gribas uz vīriešiem formas tērpos - armijnieki, ugunsdzēsēji, policisti, piloti, kapteiņi... Zinu, zinu, banāli un tomēr patīk...:)

piladzoga  Man patīk ārsti ..ķirurgi ,traumatologi ,anesteziologi ..īsti veči ,ar melno humoriņu..nepatīk nervozie piem. šoferi,policisti..

alvis25  Sievietei katrā dzīves posmā vajag savādāku vīrieti . Tikai sieviete pati drīkst būt visu laiku vienāda . Ar to mums vīriešiem ir jārēķinās . Bet ja rūnā par profesiju tad vajag lai ir daudz naudas , lai ir mājās kad viņai gribas un vācās kad to viņa nevēlas .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu