Vai jāšķiras?

Sieviete gan grūtniecības laikā, gan pēc tam, kad vēl nav atļauts mīlēties, pati nekad neierosina sniegt orālo seksu. No savas puses to uztveru, ka neesmu tā cienīgs. Tas grauž savu ego, pašsajūtu, pat nezinu... Tas sievietēm liekas normāli?

NiknaisPiparins  Priecajies ka vel dod gan jau a laiku palembas tavu metamo

coldlands  Sievai aiz vaiga neljzja likt, tam ir domatas milakas vai nu prostitutes.

Chris1986  Es domā, ka lielākā daļa pāru vnk nav sagājuši kopā īstie cilvēki, bet gan kkādu gadījumu dēļ - tipa, labi izskatījās, mammai patika, labi pelnīja, neviens cits negribēja precēt utt.

salvis73  Tad jāpieprasa kompesācija.par tāda veida neertībām.Viens iemesls.varētu būt-meži,meži.tumshie meži

Atram  Atbilde uz jautājumu, nav jāšķirās, padomā ar galvu loģiski, bērns ir uztaisīts nu tā kā vajadzētu uzņemties vadību par ģimenes rūpēm. Vajag mācēt runāt un uzklausīt, nevis audzēt savu egoismu.

ALVASETE9  Nu vispār jau grūtniecības laikā mīlēties drīkst......

vivjenna  Nē, viņai noteikti jādomā par Tava metamā apkalpošanu, bet šī atļaujas domāt par savu grūtniecības toksikozi un citām tā brīža problēmām. Ļoti vīrišķīgi!!! Zini, kāpēc sievietes mūsdienās nevēlas bērnus, jo mājās jau ir viens bērns, pinkšķīgs, bērnišķīgs vīrs.

makinlijs72  no viņas tagad būs citi ierosinājumi,pavēles,prasības.

slieksnis  nu jā, cilvēkam bērns dzimst, a šis tik ar krānu domā, karogs tev rokās čalīt!!
zinu ka man visi draugi bērnu gaidot hobijus sev sameklēja, viens makšķerēja, cits sāka skriet, cits ar velo mauca.

Deisa  Un vispār, ja negribi, lai tavs ego ir sagrauzts, nogriez nost to mantu un nebūs šādas problēmas!

poga_parastaa  Varbūt sāc ar sevi. Sieviete, kura no sava vīrieša puses jūt mīlestību, rūpes un gādību, pati vēlēsies savu vīrieti palutināt nevis gaidīs kaut kādus mājienus. Žēl, ka tādu vīriešu, kuri sievietei ļauj justies tiešām arī kā sievietei nevis tikai vīriešu aprūpētājai, paliek arvien mazāk. Visam ir jābūt līdzsvarā. Jā, sieviete ir tā, kura rūpēsies par to, lai mājas ir tā vieta, kur ir patīkami atgriezties pēc darba, kur tu jūties gaidīts, mīlēts u.t.t. Taču atklāšu vienu noslēpumu....(tssss...nevienam nesaki), sieviete arī grib, lai viņai ir patīkami atgriezties mājās no darba, jo viņa zina, ka viņu neuztver kā kaut ko pašsaprotamu. Īsāk sakot, pret jebkādu seksu pamazām izveidojas nepatika, ja vīrietis atceras savu sievieti samīļot tikai tad, kad viņš grib seksu.

Luusila  Baigais kaifs žļembāt kaut kāda tupaka mīžamaparātu, da nu nafig. Pilnīgs posts ar tādu jamējo ego, vēl viena vārīga vieta mudakiem.

Luusila  coldlands, kad tu nodzīvosi līdz maniem cienījamiem gadiem (sapravī žabo), tad sapratīsi, ka reizēm domas paspilgtināšanai der izteikties tēlaināk. Cic, maļavka.

klava4  Zinu,..pâris vîrieśus..kuriem Minets vispãr neinteresê...Es,atkal to nespêju saprast..Ne tikai,es..;)

Persona_N  Ak, šausmas, cik salkani komentāri! Un vēl arī no večiem! Un vismaz 11 nesūkātājas ielikušas plusiņus DanaL tekstam.

Viens paziņa konkrēti pajautāja savai dāmai - vai nu sūkāsi, vai šķiramies. Pēc kāda laika pat iegaršojās meitukam :)

Svece  Vispār jau ja sieva negrib ne vaginālo , ne minetu vrētu apgūt "hand made ", jeb latviski roku darbs. Ar rociņām var izdarīt visu ļoti labi , tikai mazliet japamācās dažādas kustības un būš viss Ok. Protams tas jādara ar eļļu , un braukāšana veidi jāmaina ik pa brīdim. Izjūtas ko iegūst kad sieviete strādā ar abā rokām nevar iegūt onanējot. Tā kā tev ir ļoti slinka vai neieintresēta sieviete.

Tām gudrītēm kas smejas par čaļu problēmu - Jūs nēsat vīrieši un Jums nav dots saprasts kā jūtas vīrietis , kas notiek ar viņa psihi ja jādzīvo kopā ilglaicīgi ar sievieti ko gribi bet viņa ni-nī.
Jūsu testeronu līmenis ir stipri zems , lai saprastu to .

Ananda_A  Vai laulības līgumā jums bija punkts, ka pašai jāpiedāvā orālais sekss?
Ja tāda punkta nav, sieviete neko nav pārkāpusi.

Cita lieta, ja vīrs izrāda uzmanību, maigumu, glāstus, kā arī vēlmi pēc apmieriājuma un sieviete atsaka...Tas nedrīkst izvērsties kā norma. Ja vīrs pieprasa tikai minetu, nu tas tā primitīvi.

Luusila  coldlands, tas tev jājautā licējiem, aiz kāda tāda mārrutka jamiem nepatīk tava agresija pret ōmēm. Taču tantuki pa tam lāgam mirīt nost nepavisam nedomā, un kā izskatās, ir nolēmuši turpināt maitāt tavu dzīvi ar savu existenci, aiz kam es atļaušos izsacīt tev savu patiesu līdzjūtību. (Dziļā sapratnē māj ar lorneti un sūta šmakstošas gaisa bučas pavedinošu spieķa mājienu pavadībā.)

DanaL  Luusila 22:52, vissmieklīgākais, ka coldlands jau pats ir opja vecumā, bet mēģina apmānīt pats sevi, saukādams savas vienaudzes par omām.

Kurš gan cits sunim asti cels, ja ne pats.

DanaL  coldlands, ja mani kāds ieskaita omes statusā, tā ir viņa problēma, ne manējā. Sevisķi cilvēciņam ar stipri ierobežotu vārdu krājumu. Vēlreiz atkārtošos - ir jau labi, ja tu vismaz savās acīs esi krutais mačo, īpaši labi šādos gadījumos ir visa noliegšana uz sevis - Lieliskā - fona. Lai veicas sevis maldināšanā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu