Vai jāšķiras?

Sieviete gan grūtniecības laikā, gan pēc tam, kad vēl nav atļauts mīlēties, pati nekad neierosina sniegt orālo seksu. No savas puses to uztveru, ka neesmu tā cienīgs. Tas grauž savu ego, pašsajūtu, pat nezinu... Tas sievietēm liekas normāli?

Persona_N  coldlands - turies! Bet nu Tev jārēķinās, ka ir darīšana ar stūrgalvīgiem un paštaisniem tantukiem, un ir gandrīz neiespējami tādiem atvērt acis. Bet nu lai izdodas! :)

Deisa  Ja tu tāds balts un pūkains, tad apgaismo savu sievu, ne jautā šeit - iet prom vai ko. Saproti - sievietei -auti nespiež, viņām nesaprast, ka vīrišķim ilgāku laiku nedabūjot pa acām sāk kāpt ārā. Un tad kad būsi viņu apgaismojis, atnāc un pastāsti vai tiki pie mineta vai pie pendeles un aizslēgtām durvīm. Rezultāts tev skaidri parādīs, ko tava sieva par tavu ieguldījumu domā.

spaarnu_meitene  nu labi, nezākājot autoru, atbildēšu pavisam nopietni :

2 mēnešu laikā... tas nozīmē, ka bērns dzimis nesen, ja? paskaiti tīri tehniski , cik stundas diennaktī tava sieva /bērna māte guļ? vispār tā paskaiti.

Pēc tam - ko tu gribi īsti? vienu fikso minetu? vai arī abpusēji foršu intīmu brīdi ar savu sievieti?

ja pirmo, tad - paprasi, varbūt sanāks viņai tā pa fikso, ja otro, tad saproti, ka sievietei ir cita prioritāte, kuru ir neiespējami nolikt malā, tas saucas, zīdainis. Pie kam ne tikai prātā, bet arī tīri fiziski, barošana ar krūti, negulētas naktis, nepārtraukts stress... a ja nu kas, tas viss neveicina vēlmi vairoties, kas būtībā ir pats pamats.

Lieliski, ka esi blakus, palīdzi un atbalsti. Tas IR daudz. un vel - runā ar viņu, runā un runā un runā, neīdi un nežēlojies, ka redz tev minetiņu gribās, bet stāsti, ka JĀ, Tu neesi nomiris un tev vajadzīga sava daļa kaut minimālas uzmanības , kā piemēram buča no rīta vai vakarā. Sāc ar vienkāršāko ;)
Pacietību ;)

Persona_N  koa_ - apsveicu! Droši vien baigais šāviens bija pēc tādas pauzes?!

Deisa  Nu re, atgādināji un viss čiki. Vīriešiem arī der ik pa laikam atgādināt, ka viņi domā savādāk un biksēs ir spiedošas vajadzības. Sievietei, kad ar bērnu jāņemās, bebis automātiski nonāk pirmaja plānā, tādēļ tētukiem to vēlams saprast un par savu esību atgādināt, ja piemirsies. Druzja, davajtje zhitj druzhno!

spaarnu_meitene  es šoreiz sliecos piekrist autoram, ka jā, mēs, sievietes aizmirstam, ka eksistē arī bērna tēvs, kas ir ne tikai autors uzražotajam un mājkalpotāja/bankomāts, bet arī dzīvs cilvēks ar savām vajadzībām, jā, mums ir kaudze attaisnojošu, pamatoti attaisnojumi, bet nevajag aizmirst, ka otrs arī mēdz justies ne tā kā ieplānots.
Mātes loma nav kalngals visai dzīvei (jā, es zinu , ko runāju).

Kā jau Deisa teica - dzīvojam draudzīgi un runājam, runājam, runājam !!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu