Jo augstāk kāp kalnā, jo...

..mazāk ir iespēju satikt cilvēkus! šovakar noklausījos gudra un garīga cilvēka (J.Rubenis) redzējumu, atziņas un viedokli par attiecību veidošanos starp dzimumiem - sievieti un vīrieti Latvijā.. un man viņam jāpiekrīt, jo augstāk kāp kalnā, jo mazāk ir iespēju atrast sev līdzvērtīgus, no kā izvēlēties, bet esot! Ja skatījāties, padalieties savos iespaidos...

limonija  Klasiskais piemērs Latvijas vēsturē - Rainis un Aspazija - abi tik lielas personības savā garā, ka viņiem vnk nācās būt kopā, jo cita neviena - tik piemērota - tolaik nebija...Vecumdienās jau tur Rainim panesās ar to Mēnessmeitiņu - Olgu Kliģeri, bet, vienalga, visu sacerēto nesa atrādīt tikai Aspazijai un literārajā darbā respektēja vienīgi viņu. Ko es ar to gribēju pateikt? Nu laikam jau to, ka kaut kas ir aiz tās "debesu malas" - vajag tur uzkāpt un redzēt tos augstumus, ja Dievs devis tādu iespēju(radošu garu, talantu). Un var, protams, mierīgi sēdēt kalna pakājē, jo daudziem tur augšā nav ko meklēt - virsotnes tiem nav paredzētas.
P.S. Interviju diemžēl neskatījos, Rubeni ļoti cienu - arī par drosmi cilāt pretrunīgas, sarežģītas tēmas, kurās neviens nevar iedot standartrecepti pareizai rīcībai, jo tādas vnk nav.

Labrador  Aspazija sengriekju mitologjijaa ar tikumiibu neizceelaas.Nezinu,kaalab tika pienjemts shaads segvaards?

vakars_uz_ezera  ja gribi otrā sardzēt draugu, tieši kāpj ar viņu kalnā pēc iespējas augstāk ... Saki ko gribi, ja atrodi draugu prētējā dzimumā - tas var būt kas vairāk :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu