Precētu vīriešu mīļākās

Precētu vīriešu mīļākās
OHO ir tik daudz precētu vīrieši, kas meklē mīļākās, mani tas ieinteresēja....
Nekā personīga, JAUTĀJUMS DISKUTĒJAMS, tāpēc kaut reizi varbūt iztiksim bez personīgiem apvainojumiem
Sieviete izvēlas būt par kāda vīrieša mīļāko. Kāda viņa ir un kādēļ pieņem šādu, būtībā sev tik neizdevīgu lēmumu? Jautājums ir tik vecs kā pasaule, bet vienmēr aktuāls...
daudzi teiks, kāpēc neizdevīgu? Bet noteikti ir arī citādi domājoši....

ALVASETE9  Nozagt jau ar varu nē....bet no sievietes tomēr ir atkarīgs vai man virsū uzkāps precēts vai nē(tas tā rupji teikts). Sieviete ir kura pieņems lēmumu galējo, vai kāds pie manis pieskarsies. Un kas zem tā visa slēpjas, mazi bērni otram, ģimene utt. Vai būsim laimīgas uz citu sieviešu asarām, tas būs tikai īslaicīgi, tāpēc nav vērts, bet tie ir mani nemainīgi uzskati. Man personīgi neder precēts vīrietis. Ja es tādu notestēt gribēšu, tas viņš būs tajā lomā, ko es izmantošu vienam vakaram, un viņš būs tāds, vienreiz lietojamais, kurš man nederēs vairāk. Bet domāju, ka šādi justies negrib ne vīrieši, ne sievietes. Jo mazāk būs šādu izjūtu visiem citiem, jo pasaule kļūs kaut mazliet labāka, jo citā reizē tas vīrietis neatspēlēsies kādai.....un kura būs tā kāda,mēs nezinām neviena, vai tā būšu es, vai kāda cita. Nedarām pāri sev un mūsu izmirstošajai sugai - vīriešiem, bet reizēm jau ir tā, kā gribētos kādu atsaukt, kurš saņem drosmi, es atveru durvis un man viens saka: vēlos tapt izmantots, kā tāda spēļmantiņa, nu nezinu, neticu, ka kāds skaidrā prātā šādi varētu. Ja kāds drosmīgs, rīt gaidu 7.00 no rīta zvanu pie durvīm un kailu vīrieti:)))
Bet apzinos, ka man neviens nav neko nodarījis tik ļoti, lai šādi pazemotu vīrieti. Tāpēc skaujiet spilvenus un saldus sapņus. Labāk , ja ir brīvi vīrieši, ielieciet auto logā zīmīti, brīvs un dabūjams, vismaz garām braucot vai sastrēgumā sēžot uzmetīšu aci.

gertrude  Kāpēc neizdevīgāk ir būt mīļākajai nevis sievai? Būsim kaut nedaudz godīgi, cik 50 gados ir normāli brīvi vīrieši? Tāpēc, kas bez grēka, lai met pirmo akmeni, bet labāk tomēr satikties ar sakarīgu precētu

psychobitch  nav vēlēšanās pēc kopīgas saimniecības, veselībai...

ALVASETE9  Brīvu sakarīgu maz 40, kur nu vēl 50 gados.....bet tas nenozīmē, ka sievietei sevi jāvērtē zemāk par zāli un jākļūst par kājslauķi, pie kuras atjās, uzjās Antiņš kalnā un aizjās no rīta nezināmā virzienā....izbraukāt tomātus un burkānus, svešā dārzā kluss...

vakars_uz_ezera  "Brīvu sakarīgu maz 40, kur nu vēl 50 gados..." - ibio peso brīvās medniecies - "sakarīgs ir tas, kurš man patīk, kas man nepatīk, ir nesakatrīgs ":D - kas tā pa frigido statistiku :D ???

ALVASETE9  Ja jau esi te, tad vēl to savu sakarīgo meklē, ne tā???Un patikt var daudzi, taču tas nenozīmē, ka man viņš der nopietnām attiecībām, katram drīkst būt savi uzskati kas patīk, kas pieņemams, kas nē, tāpēc nav jālamājas.

vakars_uz_ezera  kāpēc jālamajas? ne jau viss kas "izskatās" rupjš it lamuvārds :)

av2  Ko sievietes meklee? Elementaari, apt nekas jaaizdomaa nav - to , kas pietruukst maajaas.Kaadai miilestiiba pietruukst, kaadai sex, kaadai...da kaut vienkaarssi labs vaards, glaasts, ziedi, siiki niecinni , daavaninnas ... Un ko tas dos, ka tagad mees vissi te sarakstiisim atbildes ?

Geisha  Ja 2 cilvēki patīk viens otram, bet viens no viņiem kaut kādu iemeslu dēļ nevar pamest ģimeni tad kāpēc gan liegt sev prieku un atteikties no divvientulības? Nesaskatu neko nosodosu.

Tessa  ALVASETE9 viedoklis
var te viena miera atrasties un neko nemeklet, ibo viss ir. PA cilveki atrodas, lai runatu. par pashu oho nezinu, man vienalga. ja kad mekle un atrod, feini.
par tiem taviem pardziivojumiem. kada kuram butu dalja gar svesham asaram, skandaliem un visu parejo? konkreti mani tas nekrata nemaz. lai pashi risina savus trablus.
un tiehi ta, katram driikst but savi uzskati, katrs dara to, ko shobriid uzkata par vajadziigu. tapec nav tadas vienas patiesiibas, atcerieties, nevienam nerup jusu asaras un pardziivojumi, tapec dariet to, lai jums ir labak. ta, luk.

Vanesa15  Cik ļoti sevi vajag necienīt, lai parakstītos uz kaut kādu pabiru un spermas trauku. Patīk tā sajūta vislaik gaidīt, kad reizi nedēļā mīļumiņš izrausies uz pusstundu no savas ´´raganas´´ nagiem? Patīk, ka džeks kniebjoties lūr pulkstenī, cikos jābrauc pakaļ sievasmātei? :D
Nēnu, laikam, ja galīgais bads, tad jau dažām vienalga un ka tik silts. Bet normālos apstākļos ne ne un vēlreiz ne.
Pēc statistikas tikai kaut kādi 5% tikai aizejot no sievām pie mīļākajām, tā kā iznākums 95% ir zināms - viens paliks pie sasistas siles un skaidrs kurš. Jo sievietēm, lai vai kā atrunātos ka pofigs, tomēr ir tieksme emocionāli pieķerties. Sākumā protams neko nevajag, blablabla noteikumi zināmi, bet ar laiku prasības aug un mostās arī greizsirdība. Un pašas salauž sev serdes.

pecinna  Mīļākās statuss ļauj saglabāt bŗīvību,būt kopā ar to,ar kuru grib,darīt to,ko vēlas.Daudz briesmīgāk un postošāk ir dzīvot kopā ar vīrieti,kurš mīl citu.

Vanesa15  Mīļākās statuss tieši dod atkarību un gaidīšanas priekus no precētā brīvsoļa iespējām.
Tās, kas kniebjas pa labi un kreisi ir cita kategorija.

slieks  Ja ir laiks grāmatām, izlasi Kubelkas "Ar Dievu Vīne, Sveika Parīze". Labs romāniņš, pamācošs. :)

Geisha  1.Precētais vīrietis ar mīļāko kniebjas no sirds un dvēseles nevis pienākuma pēc.
2. Precētajam ir krietni rāmāki tarakāni nekā mūžīgi brīvajiem.
3. Precētais ir tīrīgāks, jo baidās zarazu dabūt un aiznest mājās.
Varētu vēl turpināt, bet atstāšu arī citiem iespēju turpināt. Ah, ja precēts nav miris.....un sieva nav siena.....

Deisa  Katrs, protams, par sevi ir augstās domās, taču ja tā ciniski paskatās - nu ir sievietes, kam nespīd laulība, nu neprecēs tādas neviens, tepat oho dažas ir manītas. Un kas viņām atliek? Nē, nu var jau lepnā vientulībā gadiem briedināt savu vecmeitību, bet vai šādi sieviete būs laimīgāka kā mīļākā? A par morāli lai spriež pats krāpējs.

Vanesa15  Baidās no zarazām? Ha :D Un kā ir mīļākai dalīt ar sievu vienu mikrofloru? :D

jadore  Iespējams, ka visu vajag ņemt vieglāk, tomēr iesaistīšanās trijstūru attiecībās, par veselīgu pašapziņu neliecina. Un var deklarēt, ka sakarīgu brīvu vīriešu ir maz, tomēr mīļoto attiecībām precēts ir surogāts, skaties no kuras puses gribi.

klava4  Kapëc kãdam ir no kãda jãaiziet..
Kas to ir teicis?Kapêc ir jãdzîvo kopã?Es nesaprotu..ko var ņemties?Baudi mirkli un nepieķeries..cilvêks nav manta vai lieta.

klava4  Laulîba...kas ir laulîba.?.Rituãls.Paślaik komerciãls pasâkums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu