Precētu vīriešu mīļākās

Precētu vīriešu mīļākās
OHO ir tik daudz precētu vīrieši, kas meklē mīļākās, mani tas ieinteresēja....
Nekā personīga, JAUTĀJUMS DISKUTĒJAMS, tāpēc kaut reizi varbūt iztiksim bez personīgiem apvainojumiem
Sieviete izvēlas būt par kāda vīrieša mīļāko. Kāda viņa ir un kādēļ pieņem šādu, būtībā sev tik neizdevīgu lēmumu? Jautājums ir tik vecs kā pasaule, bet vienmēr aktuāls...
daudzi teiks, kāpēc neizdevīgu? Bet noteikti ir arī citādi domājoši....

eva_  Nožxēlojami ir lasīt drupačas no svešiem galdiem, turklāt uzskatīt to vēl par kādu priekšrocību..

ne_meklejumos  Kādas tur drupačas, savs galds un tā klājums. Tā nav priekšrocība, bet dzīvošana realitātē, nevar paņemt to kas stabils, tam galvā nav meklēt izklaidi ārpus mājas. Dzīvot gadiem bez kaisles, kam tas vajadzīgs.

Labrador  Cik noprotu,ohuisteem vairaak interesee preceeta resna,veca,spalvaina,plikpauraina miiljaakaas stauss,nekaa klasiskais attieciibu modelis.

preilene  Jājautā tām, kuras izvēlas kļūt par mīļākajām precētam vīrietim.

kriksis48  Kā var gribēt vīrieti,kas tiko izkāpis no citas sievietes gultas....? Lai nu viņi paliek savām sievām.

ne_meklejumos  Un neprecētie ir garants tam, ka citās gultās nevaļojas? Kāda atšķirība ar zīmogu vai bez, ja klauvē pie manām durvīm, tātad ir laiks un vēlēšanās būt kādu brīdi kopā. Tas arī vis stāsts.

Edgars37  Nja...agrak precetie jakli, kuili utt😃, tika norieti vienos vartos😮😃, bet tagad...nja, interesanti, ar ko sads paversiens izskaidrojams😃???

av2  un ja abi ir preceeti, ko tad teiksies?

neonilla  Mīļākā - sieviete ar kuru vīrietim, kādu laiku ir ārpuslaulības intīmas attiecības.
Bet - intīms ir tāds, kam raksturīga savstarpēja uzticība, sirsnība, simpātijas, ļoti biedrisks, draudzīgs. Precējies nav miris, nav šķīries un kas tur briesmīgs, ka ir draudzene.

Ananda_A  Par mīļākajām kļūst tās, kuras, grib, prot un var...
Tās ir bez kompleksiem... utt.(no joz*lsena arhīva) Tātad tās ir tādu onkuļu kā jozītis mērķauditorija:DDD
Savukārt tās, kuras viņi dabūt nevar, automātiski ir ar kompleksiem, galvasāpju izmocītas vecas ..., neko negribošas un nevarošas, tāpēc nederīgas mīļāko padarīšanai.

Precētie draiskuļi visu laiku testē, atbrīvo topošās mīļākās no kompleksiem un aplaimo vēl netestētās ar piedāvājumiem. Viņi te raujas melnās miesās, darba viņiem pilnas rokas un mikroflora viņiem ir kā kombinētā vakcīna...ja ar tik vērtīgu vīrieti pārguļ, mūžīgā veselība sievietei un, protams paša sievai ar, garantēta!

Neticiet, pārbaudiet ar jozīti, pat iesnu vairs nebūs ne nagu sēnīšu. Viņu sperma ir kā zāles iekšķīgai lietošanai pret psiholoģiskām traumām, vecmeitību, bezlaulības vainagu, dzimtas lāstu un plakano pēdu.
Viņi ir oho zieds, gods un pamatu pamats. Tāpēc saudzējami un atbalstāmi viņu nesavtīgajā gādībā par šejienietēm!:DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu