Ar ko vīrietis varētu ieinteresēt sievieti...

..kurai ir ļoti daudz naudas, pati sevi spēj uzturēt, ir uzkrājumi, māja, zeme, nekustamais īpašums, savs biznes? Izskata ziņā - kopta, simpātiska ar formīgām auguma aprisēm? šeit ne ko pielikt, ne ko atņemt... Jūsu rīcība, stratēģija, uzsākot sarunu?

makinlijs72  ja šo sabiedriskā pasākumā noturēs par apkalpojošo personālu,tad veiksmīgā sieviete būs šokēta un ieintriģēta.

111zaagis111  1. Uzsākot sarunu.... labāk paklusēt pašam. Atvērti jautājumi ( kur nevar ja , nē ) Tev jāizstaro pozitīvisms , dzīvesprieks ( laikam nereāli tev ) Izrādi patiesu interese par viņu ( laikam nereāli- izskatās ka tev interesē tikai pats) Tēma- improvizācija bet vari sagatavoties , ievākt info ( draugi lv , facebook) . Pirmais iespaids - 3 sekundes , sačakarēsi- izlabot grūti. Svarīgāki kā iesākt-svarīgi kā beigt sarunu . Kāds mērķis sarunai- dabūt vizītkarti , pierakstīt telefonu , tikt gultā , uzaicināt uz randiņu ... ?
Turri pauzes , neskrien. Un mēģini pats runāt mazāk.

111zaagis111  Atvaino- likās ka tas atkal no bumpastiks jautajums.

Lele  Ja sievietei ir bizness, tad vinja arii apgrozaas biznesa videe, kur vairaakums ir viirieshu, tad parasti vinju saakuma temati ir bizness...
Ja satiekas divi naudas maisi, tad vinji parasti shtuko kaa vareetu veel vairaak uztaisiit naudu...

111zaagis111  15.02 un ja viņā ir māmiņa un viņš tētis- tad vinji parasti shtuko kaa vareetu veel vairaak uztaisiit bērnus ?.

preilene  Pirmāmkārtām, vīrietim jābūt materiāli līdzvērtīgam – ja viņš grib attiecības. Un sarunas – kā parasti, par parastajām tēmām – rudeni, aukstumu, utt.

Ja vīrietis grib būt izklaide sievietei, tad viņam jābūt vizuāli pievilcīgam, ļoti harizmātiskam un ar viņu kopā jābūt jautri. Un sarunu jāuzsāk ar smaidu un vieglu flirtu.

MrJones  Ja vinja man sistu kanti,..paprasiitu, kas veel bez taa aareejaa, mantas, vinjai ir....,,?

vivjenna  Tādu sievieti var ieinteresēt ļoti stipra rakstura vīrietis. Vīrietis, uz kuru var paļauties, ka viņš būs klāt viņai grūtā brīdī, ka atbalstīs kā klints, lai viņa justos aizvējā. Viņš pat var nebūt tik bagāts, bet ar lielu harizmatismu. Būt līdzās, kad viņai to ļoti vajag, un palēnām iekarot viņas uzticību, parādot cik viņa viņam svarīga.

vilks28  Šādām sievietēm parasti pietrūkst ļoti parastu un elementāru lietu. Kau vai piemēram uz kino aiziet.Uzaicinātu kopā apmeklēt Rīgas centrāltirgu un pacienātu, belašiem.😊

Edgars37  ...strategija??? Tapat, ka ar citam - Cau, ka Tev veicas😃?! Izteikt komplimentu, pasmaidit, parunat, kas ienak prata...viss. Nedomaju, ka debetkartes apjoms utt., prasitu kadu ipasu pieeju😃.

Rudensroze18  Sākt vajadzētu ar to, ka sievieti par cilvēku uzskatīt nevis par visu nosaukto lietu/mantas īpašnieci.

Deisa  Teorija ta teorija, bet realitātē šāda tipa sievietes pavelkās uz mākslinieku tipa vīriešiem (izņēmumi, protams, ir vienmēr) - oriģināli izteicieni, gaumīgs brīvmākslinieka ģērbšanās stils un izturēšanās, bagātu emocionālo pasauli, nereti - psihopāti vai iedomīgi patmīļi (piemērs - Binnija un Džilindžers). Katrs tiecās pēc tā, kas viņam pietrūkst - vieni apzināti citi neapzināti. Veiksmīga darījumu sieviete alkst brīvības, jo darījumu vide pat ļoti ierobežo - stils, perfekcionisms utml. Mākslinieks ir īstais, kas to var līdzsvarot ar savu brīvību, nepiespiestību. Cik ilgi tas viss var ilgt, tas jau cits jautājums. :)

Nensi10  Sievietei vajag to, kā viņai pašai - NAV UN NEKAD NEBŪS, bez - vīrieša.
Jā, to... var nopirkt par naudu.
... bet līdz ar to, tas ir FALŠS un nespēj sniegt to, tās sajūtas, gandarījumu ...baudu... ko PATIESAS JŪTAS, ATTIECĪBAS, MĪLESTĪBA.
Tad nu ,trīs reizes varat minēt: KAS TAS IR, ko vajag NORMĀLAI SIEVIETEI.
Dievs radīja - VĪRIETI UN SIEVIETI.
...nu nevaram, mēs viens ...bez otra, lai kā viens-otrs, te spurojas...

jurks  Apriori, šāda tipa sievietēm, ļoti aizņemtām, un ar tādu uzņēmējas raksturu apveltītām, kā likums, mājās tek krāns!! Un ko es varētu darīt lai ieinteresētu viņu??-- uzaicināt uz santehnikas veikalu!! ....Kaut kā tā....

Vanesa15  Nu nezinu cik laba kombinācija varētu būt darījuma sievietei ar mākslinieki. Jā pievelk dzeja un sapņi, dvēsele, emocijas... Bet tas drīzāk būs tas manis jau minētais rotaļu puisēns vai slēpjamais mīļākais. Dzeltenā prese takš uzsprāgs, kad biznesa sieviete ieradīsies publiskajos pasākumos ar pinkainu brīvdomātāju... Tur jābūt iekšai, lai izturētu sabiedrības un konkrēto aprindu spiedienu.
Un otrs - mākslinieki dzīvo citā dimensijā, kaut kādi termiņi neeksistē, un viņi ne vienmēr zin kur rodas nauda un cik maksā ūdens m3. Un tai sievietei vienkārši ar laiku besīs visus saimnieciskos mamutus nest un stiept uz visām pusēm. Piebesīs mākslinieka laika izjūtas trūkums. Piebesīs tukšā dzeja. Ir zināmi dzīvi piemēri.
Un lielākoties šādas sievietes tomēr skatās ar nicinājumu uz citiem, kuriem nav Gucci somiņas utttt... Esmu pietiekoši grozījusies dažādās aprindās un ir ļoti daudzi piemēri iz dzīves.

Deisa  Vanesa15 - tieši tādēļ jau rakstīju, ka cik ilgi tas var ilgt, jau ir cits jautājums. Ar māksliniekiem liekas vispār reti kas var būt ilgstoši, jo vini ir emociju cilvēki, bet emocijas ir visu laiku mainīgas. Bet šā tipa sievietes pavelkas uz māksliniekiem. Un nav runa par brendu cacām, bet vienkārši stabilām, patstāvīgām sievietēm, kas pašas sevi spēj nodrošināt ar sev nepieciešamo un mazliet vairāk. Vēl viens piemērs - mūsu pašu Sipeniece un Vilipsōns (Sipenieces pirmā bērna tēvs).

AivarsN  Galvenais jau nav ieinteresēt. Vispirms rūpīgi jāapsver,vai pašam ir vismaz tik pat daudz naudas un līdzvērtīgs bizness. Tāpat stils,harizma utt,lai blakus tai sievietei nejustos kā izsūtāmais zēns. Vīrietim parastajam labāk turēties no tādām dāmām pa gabalu,ja vien neplāno dabūt darbu viņas formā.

cappucino  Ar šarmu, neatlaidību, kaut ko, ko nevar nopirkt par naudu. :)

limonija  Ja nopietni, tad viņas arī cilvēki vien ir... Arī viņām patīk sakarīgi un patstāvīgi vīrieši - kā jau lielākajai daļai sieviešu. Zinu gadījumu, kad bagātai un sabiedrībā labi zināmai biznesa kundzītei bija kāds dakteris iepaticies, bet nekas tur nesanāca.

111zaagis111  Pirmais jautājums- kāpēc man būtu viņa jāieinteresē ? Ja protams es neesmu žigolo jeb alfons- bet kāpēc domā ka šis apraksts viennozīmīgi ir kaut kas tik aizraujošs ka jāveido kāda īpaša stratēģija. Iespējams ka garlaicīga un neinteresanta sieviete .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu