Ar ko vīrietis varētu ieinteresēt sievieti...

..kurai ir ļoti daudz naudas, pati sevi spēj uzturēt, ir uzkrājumi, māja, zeme, nekustamais īpašums, savs biznes? Izskata ziņā - kopta, simpātiska ar formīgām auguma aprisēm? šeit ne ko pielikt, ne ko atņemt... Jūsu rīcība, stratēģija, uzsākot sarunu?

limonija  P.S.Labs piemērs biznesa haizivs un mākslinieka attiecībām ir Baiba Rubesa un Juris Bartkēvičs:)

Vilkabele  Ar intelektu.

slieksnis  nemāku pateikt, tādas nav gadijušās, parasti gan tādām kas degunu augstu ceļ un vērtē cilvēku pēc tā, kas viņam mugurā, metu lielu līkumu, pa lielam pie kājas, ka skaista pa gabalu izskatās, tāpat pienāk tuvāk tur tik smaržu un špahteles rūpnīca, nekas vairāk :D k ovaru ieteikt, uzzini kas pa hobijiem, ar ko nodarbojas brīvā laikā un ja pašam tas patīk, tad darat to kopā, zināsi ko dāvināt, kādus jokus teikt, kādus stāstus stāstīt, taču ja intereses nav kopīgas nevajag pat mēģināt izlikties ka kkas patīk, sanāks mēsli, pie kam tādi, kas ilgi smirdēs :D

meitenepasaka  Svetigi, ja vel sarunu var ari turpinat.

neko  3x lasīju tā arī nesapratu kur problēma.... ja gribēji teikt ka sievietēm, kam ir nauda vīrieši neinteresē tad smagi kļūdies:)
Vienkārši pieejot un uzsākot sarunu.

ps. jautājums skan ne mazāk stulbi, kā "kādā veidā ieinteresēt vīrieti, kas ēd tikai restorānos un kam māju tīra mājkalpotāja".

Labrador  Taadaam katraa zinjaa interesees krietni jaunaaki par pashu.Liidzveertiigs viirietis taadai vai iistais viirietis nederees,jo taads nebuus dreseejams. Personiigi esmu taada sastapis,bet,izraadaas viss vinjaam ir krediitaa-auto,maaja. Bet vispaar man saaktos aizdomas,iipashi ja shii sieviete straadaa valsts vai pashvaldiibas amataa,kur atalgojums neatbilst darba algai.Taatad kautko sheemo,zog,tirgo narkotikas.

jozolsen  Aizmirsi gadus definēt..Un kopošanās attieksmi , darbību.. Varbūt vēl arī kapu kultūras fane..
Nu ja ar tiem nekustamajiem...daudz uzturēšanas , kopšanas darbi.. Lai atstrādā ko0tletes..

missperfumee  19:24 Tu gan par tādām sievietēm māki spriedelēt bez pamata. Viņas meklē spēcīgus vīriešus sev blakus. Protams, ir arī izņēmumi, kā jau visur dzīvē.

cita  iespējams, ka ar to,ka viņš nemaz speciāli neieinteresē, tieši ar to ka viņš nemaz nezin, kāda tā sieviete ir..... Te jau uguntiņa no sievietes puses arī uzliesmos....
tas kā juristi saka.... bez varas un viltus..... kaut kā tā...
Esi vienkāršāks...

Deizii  Vanesa 15: Izklausās, ka Tev pašai ir pietiekoši daudz kompleksu, un šādi rakstot, Tu vienkārši izgāz savu žulti par neizdevušos dzīvi un attiecībām. Kāpēc, gan: ja sieviete ir gurdra, izglītota, labi pelna, ir veiksmīga, viņa nevarētu izvēlēties tikpat līdzvērtīgu partneri: gudru, izglītotu, kurš pelna nedaudz vairāk kā viņa, spēj iepriecināt un pārsteigt? Tās ir absolūtas muļķības, ko Tu te pozicionē: "Parasti tās ir iedomīgas, augstprātīgas un valdonīgas azbesta vecenes, kurām nemaz vīrieti nevajag kā tādu, ja nu vienīgi kādu toy boy vai suni pie kājām. Vai arī gadās kāds daiļrunātājs parazīts, kas kā dēle iezīžas viņas naudā. Bet normāli vīrieši izvēlēsies vienkāršākas, cilvēcīgākas un sievišķīgākas sievietes, kurām patiešām viņi jutīsies vajadzīgi..."
Visas nav tādos kompleksos iedzītas, nelaimīgas, gatavas , kaut uz pēdējo plenci ciemā - ka tik " mužiks pie sāna" !
Bet par tēmu: vīrietis VAR ieinteresēt šādu sievieti, elementāri (labi, ne visas, kuras, varbūt iedomājies, bet labākās, gudrākās). Ar attieksmi, izdomu, nesavtīgu un patiesu, drošu sirdi...

missperfumee  Deizii perfekts komentārs:) Pilnīgi piekrītu.

Lemonate  Eh, gandrīz žēl sametās, ka neesmu lezbiete. Bija man kaimiņiene..., es viņai patiku un viņa man pat maksāja par parunāšanos, proti, uzklausīšanu un māšanu ar galvu, tipa, ka piekrītu tam, ko viņa saka... Jā, bija man te tāda kaimiņiene, austrālijas latvieša atraitne (ar 30 g. vecuma starpību), kurai mantojumā palika 5st māja...
Aprecēja viņa alkānu par padsmit gadiem jaunāku... un dzīvo laimīgi...
Užas, vai ne, kā "izklausās", bet dzīvo laimīgi kopā! ;)))

bruce  man prieks par jautājumā aprakstīto sievieti.

ieinteresēt var tikai, ja būs "dzirkstele". Jābūt pārliecībai un dzīvespriekam, ne?
be vidusskolas uzvalka biksēs, ar baltiem sporta apaviem kājās neieinteresēs, pat ja ir pašpietiekams, "zelta" dvēsele ar cienījama izmēra un veiktspējas vīriešu atribūtiem, jo viņš tiks izbrāķēts vēl pirms sasveicināšanās. :))

una32  Manā paziņu lokā sievietes ar savu biznesu vispirms meklē un izvēlas sev pievilcīgu darbinieku, kuram ar laiku uztic labās rokas pienākumus....un turpinās šāda sadarbība ar nopietnām attiecībām un bērniem.

ponytail_PA  Ar krānu. Tā kā tādi mazi bērni, zinies.

edding  PonY, nu kādu vēl krānu. Tikai ar dvēseli, intelektu. Bija te topiks, kur viena teica ka draudzeņu vīriem vairs nestāvot, šīs domājot, ko darīt. Kā te metās virsū nosodīt, tipa kā ta var, tas nekas ka impotents, tik un tā vajag kopā dzīvot. Tas nekas ka bērni jau lieli. Wot kad vecim sagribas citu, tipa sieva neapmierina, tad gan pkuj bērni, jāskrien pie tās, kura labāk sūkā.

neko  Varu tikai pievienoties Deizii (20:41) komentāram. Lielākā daļa nav ne iedomīgas ne augstprātīgas, ne ari tik izmisušas vai glupas, lai ļautu kādam "daiļrunātājam parazīts, kā dēlei iezīsties viņas naudā". Tas ir mīts ko kultivē (pieņemu ka) tādas, kam tā visa nav.

janisb  Ja reiz tik daudz infas savākts, tad gan jau ir arī kādi "privātie" fakti uz kuriem balstīt pieju. Vai RL vai kibertelpa, veicot "mērķētu" "uzbrukumu" jāiegulda daudz resursu izpētē un realizācijā :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu