Sievietes ar bērniem.

Ko parasti vairāk meklē sievietes ar bērniem.Tēvu bērniem vai tomer tuvu cilvēku sev?Un vai šādas sievietes ieklausās bērnu viedoklī,ja piemeram bērniem nepatīk mātes izvēle.Vai atteiksies no vīrieša kaut arī pašai patīk?

jozolsen  Neiespējamā misija..Lai patiktu pašai , bērniem un šis staigātu pa diedziņu ..It sevišķi jau tiem , kuriem aknas atsistas no iepriekšējām un paša bērni skumst..
Un tad brīnās , ka visi tikai jākļi..Mazohistu trūkums .Par reto dzimumaktiņu , kā balvu , daudzajos nosacījumos , prasībās , gribēšanās.

meitenepasaka  Katrai sava izpratne par attiecibam. Citas mekle viru sev, citas tevu esoshajiem berniem, citas tevu esoshajiem un ieplanotajiem. Veidojot attieciibas ar beerniem jaabuut lielai pacietiibai. Jebkuras attiecibas prasa laiku, nevar tikai nosutit lakonisku SMS ar neparprotamam isterminja vajadzibam.

ALVASETE9  Nepiekrītu edding, reizēm jau ģimeni glābt negrib vīrietis, laulību, kurā dzimuši bērni, gaidīti, plānoti, loloti un stipri pēc kāzām dzimuši, kas liecina, ka neviens ar spaidu, viltu nav piespiedis viņu precēt sievieti jaunībā.Un no sava paziņu loka nezinu nevienu sievieti, kura nopelnītu tikai 300 eur, man tādu paziņu nav.Tā, ka vīrieši, kur Jūs ķeriet tādu statistiku. Jums ir slikti, ja sieviete labi pelna, slikti ja nepelna, Jūs paši ziniet ko gribiet?Un kur ir teikts, ka šķiroties vīrietis nemaksā alimentu, nerūpējas par saviem bērniem?

coldlands  ....atrada berniem...psss, bernus jau viegli piekukuljot, noperc koncinju, kadu spizdigu grabuliti, passmaidi ok berns nopirkts, seviski sajos laikos, kad berni jau no mazotnes audzinati verst skatienu uz materialam vertibam.

psychobitch  tavā gadījumā ir vajadzīga tikai seksa partnere, ne tēlot tēvu vai vectētiņu bērniem, jebšu jau tā kūp, ka izturēt vairs nevari...

Kaprize  Nemeklēju bērniem tēvu. Viņiem ir savs tēvs un ar šo lomu galā tiek. Meklēju partneri sev. Bet, izvēloties to, ceru, ka pilnīgu "lapuh" neizvēlēšos. Būs labi, ja attiecības būs neitrālas ar kādu pluszīmi. Man gan nav vairs tik mazi bērni, lai viņiem juktu mammas draugs un pašu personīgais tēvs.

Kaprize  Ir aplami domāt, ka - ja bērni ir svarīgi, tad glābtu laulību. Dažreiz to nav iespējams izdarīt, jo otra puse nemaz nav gatava ne pārskatīti savu pozīciju, ne arī apmeklēt kādu speciālistu, ne arī pats kaut cik papūlēties, lai būtu labāk. Dzīvot destruktīvās attiecībās "bērnu dēļ" ir postošāk nekā izšķirties.

Kailaisbriedis  Bērnam ir tikai viens Tēvs, tad jau sev, sirdij, dvēselei, bet protams, tādu, kurš mīl arī bērnus!

poga_parastaa  Tajā laikā, kad meita vēl nebija savā dzīvē, viņa bija tā, kas mani šajā iepazīšanās avantūrā ievilka. Par katru cenu gribēja, lai kādu atrodu, un nevis viņai tēvu, bet vīrieti, ar kuru kopā jutīšos laimīga. Tieši tādi bija viņas vārdi. Tomēr pilnīgi nerēķināties ar meitu arī negribējās. Man bija svarīgi, lai manam iespējamajam vīrietim ar meitu būtu labas savstarpējās attiecības. Runājot par maziem bērniem, kurus sievietes audzina vienas, bērni nekad vīrieti nesauks par tēti, ja viņi nesajutīs to saikni. Bērni ir daudz gudrāki par pieaugušajiem. Patīk Jums tas vai nē, taču sievietei ar maziem bērniem ir svarīgi, lai viņas bērni Jums uzticas, un tas, vīrieši, ir ļoti atkarīgs no Jums. Protams, arī sievietei ar bērniem par to ir daudz jārunā, jāskaidro. Tāpēc, pirms sāc satikties ar sievieti, kurai ir mazs bērns un ceri, ka kaut kad tiksi uzaicināts pie viņas mājās, apbruņojies ar pacietību. Normāla sieviete savam bērnam nerādīs pavirši pazīstamu vīrieti. Tad, kad viņa būs izšķīrusies par šādu soli, varat uzskatīt ka Jums ir piešķirta zelta medaļa. Novērtējiet to!

ruugumpods  Poga_parastaa, tu pati tici tam ko sarakstiji? Nu gan sacēli vientļās mātes debesīs. Reālajādzivē ir pa visam citādi.....

Vaukskis  Meklee kaadu, kurs pienjems vinjas pagatnes mantojumu un uzturees naakamiibaa. Saadas sievietes ljoti ieklausaas sava(-u) beerna (-u) viedoklii taa, ka, ja berniem virietis neiepatiksies, tad var gadiit driizu skjirsanos.

psychobitch  jūs jau paši tās vientuļās mātes arī radiet un pēc tam vēl esat gatavi viņas iedzīt dzīvas zemē ar visiem mazuļiem, it kā tikai vīriešiem dzīvē būtu piedodami kļūdīties un tikai vīrieši ir cilvēki, ko nevarētu teikt par visiem, kā arī mērīt ar vienu mērauklu visas bērnu māmiņas, kuras ir nonākušas situācijā, kad rūpes par bērniem jāuzņemas vienai...

elga  Hmm, interesantākais ir tas, ka pārsvarā runā par vientuļo mātu bērniem, bet paskatieties cik apkārt ir vientuļie tēvi tieši šādā pašā situācijā. Tikai te nemēdz skaļi par to diskutēt un , ja kāda informācija ir, tad , tēvs skaitās kā varonis kurš audzina viens bērnus, toties vientuļā māte ir pelšanas objekts. Varbūt jau ari pašas sievietes pie tā ir vainojamas lielāko tiesu, jo tad ir mutes visur līdz augšai vaļā un bazunē, pieprasa visas vajadzīgās, gan nevajadzīgās vietās savas tiesības, toties vīrietis klusiņām audzina savus bērnus un īpaši nereklamē savu situāciju.
Es kā sieviete varu tikai atbildēt, ka vīrieša bērnu dēļ attiecības pārtraucu, jo daudzas lietas tomēr nebija pieņemamas.

ruugumpods  Muti butu labāk paturējusi ciet. Es bērnu viens pats audzinu kamēr viņa māte miesu pa OHO visiem piedāvā....

Vaukskis  psychobitch, nevar ar vienu meerauklu arii meeriit visus viiriesus, itkaa visi taadas butu radiijusi un liidz ar to liidzatbildiigi par esoso staavokli ; jauniibaa vajag ruupiigaak izveeleties, ar ko un vai vispaar tik ciesi saieties un kopaa (ne)kljuudiites

Deisa  Dažādi periodi bijuši. Bija laiks, kad vienkārši uzsist asini gribējās, bet tas uz īsu laiciņu. Pa lielam jau gribās vienkārši normālu ģimeni, vīrieti līdzās, kas ir pirmkārt pašai tīkams, otrkārt, ar bērniem sadzīvo. Tieši tādā secībā.

ruugumpods  Deisai taisniba. Normāliem cilvēkiem visiem to gribas.

ALVASETE9  Rūgumpod, nu re, te nu parādās Tava sāpe, un kas Tev daļas gar savu sievu, ja reiz esi šķīries?Lai viņa dzīvo, Tev kremt, ka Jūsu sīcim nepateica un nepajautāja vai es drīkstu ar šo onku tikties, Nu Tev mazs tas sīkais vēl.
Protams, es nesaprotu sievieti, kura atstāj bērnu tētim, ne tāpēc, ka tēvs netiktu galā, bet vienmēr neesmu sapratusi sievieti kā māti, kura spēj pamest savu bērnu.
Tāpēc nebļausties vientuļās mātes, mātes audzina savus bērnus, tie ir izauguši, vīriešie nav labāki. Es piemēram cienu , kuri audzina savu bērnu, tāpēc nav jāuzsver vientuļais tētis, vai tāpēc, ka rūpējas abi dzimumi, ir kaut kā īpaši jānievā?Un kāda strapība, kurš audzina, svarīgi lai bērnu uz pusēm neplēš.

TaaLinda  Sievietes ar bērniem meklē draugu sev.Bērnu viedoklis ir svarīgs.Ja bērni vēl dzīvo mājās, tad svarīgi, lai vīrietis nesāk bērnus pāraudzināt pa savam un neuzmācās tīņu meitām. Svarīgi, lai nesāk atdalīt bērnu no mātes un neliek audzināt savus bērnus, lēkājot bērnu mātei pakaļ. Ļoti svarīgi, lai ir miers, garšīgs ēdiens un patīkama atmosfēra mājās.

salvis73  Sievietes ar bérniem,ir viena liela probléma/Tici man.Man ir bijushi 8/ne mani. neká patikama,bet,ja míli!!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu