Sievietes ar bērniem.

Ko parasti vairāk meklē sievietes ar bērniem.Tēvu bērniem vai tomer tuvu cilvēku sev?Un vai šādas sievietes ieklausās bērnu viedoklī,ja piemeram bērniem nepatīk mātes izvēle.Vai atteiksies no vīrieša kaut arī pašai patīk?

uusins  Neesmu sastapis Sievieti, kura meklētu vīrieti tikai saviem bērniem. Tas, vai viņas bērni spēj pieņemt "jauno kadru", jau ir cits jautājums. Un, vai viņai ir svarīgs bērnu viedoklis, vistiešāk atkarīgs, kādas viņai pašai ir attiecības ar saviem bērniem. Man ir svarīgi, lai viņas bērniem esmu pieņemams. Jo, kaut arī bērni (lielākā daļa abiem) jau lieli, viņi, tik un tā, ir viņas bērni. Gluži kā manējie man :)

salvis73  Vienmér bérni bús 1 vietá.tas arí ezim bus skaidrs.Bet tápéc nav jápaliek par lupatu,lai visam izdabátu

salvis73  un vispár,slidens temats.,Ja iedzilinás cilvéki,bez saviem bérnim.Kush.kush....Visiem nevar bút pa 2,3 bérni un meklét laimi sheit.Man nav.....UN?

MrJones  Domaaju, viirietim, kuram gribas tikai pajaaties vareetu biedeet doma, ka atlases zhuurijaa piedalaas beerni..un ari pat mazbeerni.... :o ...varbuut ari SUNS un kakis...un viss radu draugu kuplais pulks! Taadam viirietim peec iespeejas gribas buut neredzamam!! :)

Nensi10  Protams, ka vispirms būtu jāmeklē vīrieti, SEV TUVO CILVĒKU, jo tikai tuvam cilvēkam var uzticēt savus bērnus.
Bērnam mamma ir vismīļākais un dārgākais. Redzot, cik laimīga blakus savam draugam ir mamma, normāli audzināti bērni nekādas pretenzijas neizvirzīs.
Gudrs vīrietis vsp.vieglāk atradīs ceļu uz sievietes sirdi, jau pašā sākumā iedraudzējoties ar bērniem. Protams pie nosacījuma, ka viņš tiešām mīl un grib ar to būt kopā.

Nightwish  Edding...Jums stipri savādi novērojumi par sievietēm :)

psychobitch  Vaukskis ja tu uzmanīgāk palasīsi manu viedokli, tad "...ko nevarētu teikt par visiem" tieši bija domāts par vīriešiem, kuriem nav vienaldzīgs savu bērnu liktenis:) es ceru, ka tu veiksi ļoti rūpīgu atlasi savu bērnu mātes izvēlē, kā saka septiņreiz nomērīsi un tikai tad...

salvis73  Ja arí ar kádu vélos iepazíties-primárais ir sieviete.nevis vinjas bérni.VINJAS,nevis mani,Tas nozímé,ka bérniem bús mani jápienjem vinju dzívee,nevis otrádi.

jurks  Neņem ļaunā!! Bet ar tavu izdomu un impozanto uztveri- labāk būs ievērot distanci!! Jo var būt Tu varēsi ierosināt attiecības salīdzinoši viegli, bet tikkai tādēļ, ka viņai ir bērns, un tas ir trumpis Tavā rokā, bet labāk nevajag, tas var, pardaudz, nopietnām sekkām rezultēties!! Ja iesaistīti bērni, tad tas ir nopietni!!

Nensi10  Tas nozímé,ka bérniem bús mani jápienjem vinju dzívee,nevis otrádi.
salvis73
...bet ja Tu nepieņemsi viņas bērnus, tad viņi nepieņems Tevi un arī sievietei tas liks aizdomāties...
Tu taču esi gudrāks par bērniem. Vai tad ne tā?

Chris1986  Es NEKAD neizvēlētos sievieti ar bērniem! Es jau tā nevaru ciest bērnus, kur nu vēl svešus bērnus un kur nu vēl ikdienā! Tad labāk man to sievieti nevajag vispār, jo mīnusi tādām attiecībām ir nospiedošā parsvarā

runcs51  Sievietes ar bērniem grib to pašu,ko sievietes bez bērniem....un vispār-ja sievietei nav bērnu,tas parasti dara uzmanīgu-kaut kas nav kārtībā....bet topika autors,kā liekas ,ir debils...vai arī,mēģina sev pievērst uzmanību ,rakstīdams dumjus topikus,lai apmierinātu savu mazvērtības kompleksu...

Deisa  Pirms iepazinos ar savu vīru, bija citas attiecības, mans izredzētais bērniem nepatika. Uz vīru skatījos sākumā tikai kā uz draugu, taču tieši tad, kad redzēju, cik viņam labas attiecības veidojas ar maniem dēliem, lika saskatīt daudz ko vairāk. Sapratu, ka nav tā, ka bērni vienkārši no malas nevienu svešinieku nevēlas pieņemt. Un tas viss bez uzpirkšanas un dāvanām, tikai ar attieksmi. :)

ne_meklejumos  Domaaju, viirietim, kuram gribas tikai pajaaties vareetu biedeet doma, ka atlases zhuurijaa piedalaas beerni..un ari pat mazbeerni....

Tur jau ir tā atšķirība, lai pajātos nav jādzīvo kopā, jāielaiž savā teritorijā un bērniem tas pat nav jāafišē. Ja met kauliņus kopā, tad nav vairs tik vienkārši, būt kopā pa retam vai ikdienā, tās ir atšķirīgas situācijas.

virietis1973  Ja sievietei pašai vīrietis patiks un patiks arī viņa fantastiskais daikts:D,visi bērni mazbērni znoti vedeklas un otrās pakāpes brāleni jau būs otrsķirīgs process.

neko  Ar retiem izņēmumiem nekādu tēva lomu uzņemties tev nenāksies, visdrīzāk to pat neļaus. Mūsdienās vairums vīriešu tomēr turpina audzināt savus bērnus arī pēc šķiršnās.

mieru_tikai_mieru  Ja maniem bērniem nepatiks - noteikti atteikšos! Un, ja nepatiks Kaķim - tieši tāpat!

makinlijs72  vīrietim arī var mainīties domas tuvāk iepazīstot izvēlīgo ģimenīti.

poga_parastaa  Rūgumpodam./
Jā, es ticu, jo zinu tādas sievietes. Nenoliegšu, ir arī pilnīgi absurdi gadījumi, kad sievietes savus bērnus izmanto uz visiem 100%, lai vīrieti "testētu" visstulbākajos veidos.

av2  ko lai saka. Ir bijis taa, ka striidoties ar beerna maati, beerns saak mani aizstaaveet. Parasti taa ir bijis. Ej nu izproti....Visiem labs taapat nebuusi.

Dezyree  Visi siikie ir egoisti un retais domaa -"galvenais lai mamma laimiiga" , vinji veelas lai viss paliek pa vecam, lai mamma ir " tikai mana" , lai nearvienu nav jaadala , lai nav jaapiepuulas, jaapaarvaacas, jaasadziivo utt. esmu tam visam cauri izgaajusi un mans beerns par savu kaadreizeejo attieksmi pret pateevu skaidro tagad, ka vienkaarshi centaas izmeeginaat visus trikus, ja nu kkas nostraadaa? sievietei pashai jaaieveertee, vai tas ir cilveeks ar ko gribu kopaa novecot , vai es juutu ka vinjs ir labs gan man gan beerniem, garantijas jau nav shaa vai taa, bet intuiicijaa vajadzeetu ieklausiities.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu