Vai sievietes sevi dažkārt nepārvērtē?

Te ir sievietes ar gana augstām prasībām.Droši vien ne vienu vien potenciālo partneri nosmādējušas.Tas par resnu,tas par tievu,tam naudas par maz un t.t.Laiks iet pašas nepaliek ne jaunākas,ne arī skaistākas,bet prasības tās pašas,tik piedāvājumi sāk palikt aizvien sliktāki un tad ar nožēlu ir jāatceras tos noraidītos.Vai padomājāt,ka ir jāsarosās kamēr vēl kāds ņem?

Geisha  A man viens gribēja nākt apgādībā - drusku iešņabot, drusku pagulēt, drusku paseksot (kāds sekss ar aizlietu mauli?), drusku māju piesmirdināt un poda malu apmīzt. Nu pasaki kam man tāda galvas sāpe? Ja manā dzīves trajektorijā nav kārtīgs vīrietis ar kuru kopā es varētu iet caur uguni un ūdeni, tad labāk sēžu upes krastā un skaloju banāna miziņu.

Endorfiins  Sevi pārvērtē drīzāk vīrieši. Jā, es apzinos savus trūkumus, bet zinu ārī plusus un zinu, ka neskatoties uz to, ka ne viss ir ideāli, es veiksmīgi izceļos uz citu sieviešu fona.
Ja man ir iespēja izvelēties no vīriešim, tad kapēc man jāgrābj visi pēc kārtas, ja varu dabūt, to kas personīgi man šķiet saistošs?
Manuprāt loģiski, ka katrai šeit ir savi standarti un tie kas neder tiek atsijāti.

KOMPETE  Jāteic, ka tāda grēka, kā ""nosmādešanas"" manā dzīvē ir bijis pārpārēm.
Tieši tāpēc man ir labs vīrs, nav pieredzes vientuļā dzīvošanā vai ar kaķi.

IceLady  Es vairakus gadus esmu viena un ta ir mana izvele tadai but,nevis,ka mani neviens negrib vai vel kas.Man nav vienalga ar ko but kopa un jo vecaka palieku,jo skaidrak saprotu kadu tiesi cilveku velos.Jauniba likas savadak,ka obligati vajag attiecibas,tagad vairs ta nav.Bet katrs cilveks ir savadaks,kads nespej dzivot viens.
Ja es satiksu savu sirds cilveku,protams viss notiks un es veidosu attiecibas,bet lidz tam neiespringstu.Galvenais,lai ir veseliba,lai bernam viss labi,lai ir labs darbs,kas patik.Cilvekam jamak but ;laimigam vienam un ja atrod savu sirds cilveku,tad laime tikai dubultojas.

111zaagis111  Katrs cilvēks unikāls un cieni katra cilvēka izvēli . Pat jā tā tev nav saprotama un pieņemama. Tu nevari saprast jo citu cilvēku dzīves pieredze , vērtības , paradumi , uzskati ir viņu, nevis tavi. Cilvēki nesaprot arī kā var būt tāds čīkstulis un nīkulis ka tu , kurš savās neveiksmēs vaino visus citus , nevis sevi. Šis topiks liek domāt ka tev būtu laba jebkura , lai tik paņem pie sevis mājās un baro , dod seksu un liek mierā .

jadore  Kāda tur pārvērtēšana/nenovērtēšana, ja vienkārši intereses nesakrīt.

Maribella15  Nepiekrītu. Biežāk es sevi nenovērtēju nekā pārvērtēju. Un secinājums - ja vīrieti nevaru cienīt, ja man ar viņu kopā būs grūtāk nevis vieglāk - zvēlos paliekt viena. Izvēle jau ir, bet man neder jebkurš, kurš gribētu mani. Būs īstais - būs savstarpēja patika un novērtēšana.

Vanesa15  smīdina vīriešu iedomība. Protams, ka sievietēm nav vienalga, kam no rīta kafiju vārā.
Ja nav slavenais klikšķis abpusējais, mīlestība, cieņa, un galu galā SAVS cilvēks, kas galīgi nenozīmē tur kaut kādus Klūnijus vai Pitus, tad nafig nevajag kaut kādu mājdzīvnieku no kura vieni kreņķi un putekļi vien rodas.

gertrude  labāk dažkārt sevi pārvērtēt, nekā nenovērtēt. iznāks lētāk un saglabāsies daudz nervu šūnu, kuras, kā zināms, neatjaunojas.

Letisia  Nesen viens onkuls, kuram tā ka liku noprast,ka nekas mumsiem nesanāks, nošņāca,- " un kam Tu vispār drīz būsi vajadzīga! " :))) Ekselenti :)

valmierietis333  Kādēļ tieši sievietes ?
To varēji attiecināt uz abiem dzimumiem !

makinlijs72  ja negrib,tad negrib-ejam tālāk.visi var izvēlēties.

Skarlete  Lasīju un domāju kādā vecumā tad jāsāk uztraukties?!
Bet Letisia atbildēja...un es sapratu-jāsāk...:))

AivarsN  Kurš gan šajos laikos negrib iegādāties kvalitatīvu preci par saprātīgu cenu? Tikai nespējam izsekot līdzi inflācijai(vecumam).

CharlieH  Vecumam nav nekādas nozīmes.
Ja tas ko persona (vienalga vīrietis vai sieviete) redz spogulī daudz maz interesē tādam, kādas prasības šī persona ir uzstādījusi, viss ir kārtībā. Un ar redz spogulī es domāju ne tikai vizuālo, bet koptēlu - intelekts, intereses, materiālā puse utt. Nav jau jāpatīk visiem, pietiek ar vienu!

runcs51  Šoreiz bumpastikam daļēji varētu piekrist-tik iedomīgu,alkatīgu un padumju dāmu ,kā šajā portālā,nekur citur neesmu redzējis....bet laikam jau šim portālam ir kāda īpatnība,kas tādas te pievelk....

Deisa  Dažkārt pārvērtē, bet par visām tā spriest - pārāk aizspriedumaini.
Par attiecībām, kopā kauliņu mešanu ir vērts domāt tikai tad, ja būt kopā ar otru ir labāk kā vienam pašam. Ja kopā ir štruntīgāk, tad napig tādu? Tikai, lai būtu? Priekš kam? Un jo ilgāk dāma viena padzīvosjusi un normāli iedzīvojusies, jo augstākas prasības viņai būs - vina ir apmierināta ar esošo dzīvi un nav vajadzīgs slogs, kas šo dzīvi bojā.

raina1970  Prasības, vajadzības, vēlmes- būs vienmēr un visiem, kā sievietēm, tā vīriešiem. Un nekāda tam sakara ar paša prasību izteicēja parametriem, bet tikai ar- nepieciešamībām un psihi. Pie tam - šīs minētās ( un vēl daudz , daudz citas) opcijas- kas nu būtu vēlamas, lai sāktos attiecības, saskarsme... ir tik nosacītas štelles.. Kas vienam ir nesasniedzami augstumi, citam- tikai starta atspēriens, un talāk jau - nu tik ir un būs.. kas vienam ir - kāpēc tā, nekad mūžā, tas otram - ai , es vispār i nepamanīju.. Tāpēc- vai ir vērts par to visu tā cepties- es jau teiktu , ka ne.

runcs51  Nujā par psihi te tiešām vienai daļai derētu aizdomāties....arī vīriešiem....

Chris1986  Draugi, daudziem ir jau nesaprašana pašos pamatos! Attiecības nav vajadzīgas, lai, kā te rakstu, uzlabotu savu dzīvi un darītu to patīkamāku, bet, kā saka Uģis Kuģis - lai CIESTU. Jo tikai caur ciešanām mēs varam garīgi augt! Un atliekot šo ciešanu sākumu un ērti dzīvojot vienatnē bez problēmām, mēs piedzimsim nākošajā dzīvē par tarakāniem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu