Vai sievietes sevi dažkārt nepārvērtē?

Te ir sievietes ar gana augstām prasībām.Droši vien ne vienu vien potenciālo partneri nosmādējušas.Tas par resnu,tas par tievu,tam naudas par maz un t.t.Laiks iet pašas nepaliek ne jaunākas,ne arī skaistākas,bet prasības tās pašas,tik piedāvājumi sāk palikt aizvien sliktāki un tad ar nožēlu ir jāatceras tos noraidītos.Vai padomājāt,ka ir jāsarosās kamēr vēl kāds ņem?

viridiana  Ja pārvērtēju, tad tā ir tikai mana problēma. Nevienam citam par to pat domāt nevajadzētu. Ja kāds tomēr satraucas, tad lai paskatās uz sevi - kāpēc satraukties par vienu viņaprāt neadekvātu sievišķi.
Šejienes apsargiem,sētniekiem un šlāgermuzikantiem manas prasības tiešām ir par augstu.Bet man tas ir galīgi vienalga. Lielāko daļu no šejieniešiem man nevajadzēs ne pie kādiem apstākļiem. Pat tad, ja būs galīgi vientulīgi un galīgi slikti.

latviete5  Viss jau te ir pateikts.
Tā tas ir, ka katram podiņam ir savs vāciņš, kuru tad nu cenšamies atrast.
Vnk. visām zvaigznēm ir jāsakrīt. Nu nederēs man "variants", - ka tik bikses kājās.
Būs, tad - būs. Nebūs, tad labāk vienai.

kokote  Tāds pēdējs izmisuma kliedziens.
Vai nu Torpēdai uzradies sabiedrotais vai vēl viens niks.
Ja neizdevās iežēlināšanas politika, tad pārej uzbrukumā.
Normālai sievietei ar adekvātu pašapziņu ir pietiekama deva paškritikas tikai tas nenozīmē, ka viņai der kurš katrs un ka viņa plēsīs sev matus ja paliks viena.

Shalom  Pats esmu ar gana augstām prasībām, neredzu iemeslu, kāpēc gan sievietei arī nevarētu būt augstas prasības..

Monika1965  Sievietes, tāpat kā vīrieši stipri pārvērtē savus dotumus, tad tāds nepatīk, tad šitāds, mēs vairs neesam jauni, to es par sev līdzīgiem.
Ir nācies redzēt tik pašapmierinātu, pašpārliecinātu, ka viņam viss ir viss labākais , ka nelabi metas. Vairāk cilvēcības, sapratnes un mīļuma vajag abām pusēm nevis pētīt maka saturu vai īpašuma reģistru.

Labrador  Ir sanaacis tikties ar shii portaala peec vinju domaam,izcilo kruushu iipashnieceem,Prasiibas nav iisti adekvaatas,jo paardeveejas,veljas vai trauku mazgaataajas ar lieko svaru,celuliitu,materiaalajaam probleemaam un riebiigu raksturu,negrib savam statusam vai kastai atbilstoshu partneri.Visas grib,peec vinju vaardiem braaleena drauga bosu,kuram ir firma un plastmasas lexus.Domaajams,ka taadaam profesiju kategorijaam,kaa trolejbusu vadiitaaji,galdnieki,celtnieki,seetnieki,taalbrauceeju shoferi,juurnieki un lidotaaji sheit nav izredzhu,Markam Cukerbergeram,Klunijam,Trampam,DiKaprio varbuut ir kaadas nieciigas ceriibas.

Monika1965  Labrador, tās ir pilnīgas muļķības.....starp visām profesijām ir gan jauki cilvēki, gan idioti...

limonija  Viss jau pateikts - tiešām daudz sakarīgu komentāru šoreiz. Vien piebildīšu - nevienu savulaik noraidīto neesmu nožēlojusi - NEKAD. Laikam jau mēs, sievietes, zinām, kāpēc to darām.

Motomeitene  A kur mīlestība un kopīgas trakukulibas. Kas ir prasības? Baiļu priekšskars.
Un ja kas, vīrieši ir prasīgāki, jo sievietēm visbiežāk jādomā par bērniem. ..un tad par sevi. Vīrieši par sevi....jo bērni ir cita. .sperma. ..būsim reāli
Visu izšķir 30 sekundes. ...dažreiz balss un iepriekšējā pieredze......gan bērnībā gan jaunībā. ..man ir svarīga balss, rokas, acis- skatienns, smarža...
.

Deizii  Zini....ir vienkāršs teiciens:"Ja kazai nav piena, tad nav"...Varbūt vaina nav sievietēs, bet Tevī??? Bet Tev, skatos, problēma, problēmas galā. Varbūt pieraksties pie psihiloga...?

chaachaa  Katram savs. Vienam patiks meiča no laukiem, kas spēs celt spārnos, esot kā mūza ik mirkli, citam nepatiks pilsētas dāma ar prasībām kā Eifeļa tornis. Ņēmēji būs vienmēr, gan vienā pusē, gan otrā, neatkarīgi no prasībām. Ja cilvēks mācēs pieiet, tad arī tai, kurai ir Eifeļa torņa augstuma prasības, prātu sagrozīs un vēl kā. Bet ja nemācēs neko, kā tikai pliku p**ienu piedāvāt, tad arī meiča, kas dzīvo laukos, izbrāķēs!
Novērtēt, pārvērtēt ir diezgan relatīvi. Viss atkarīgs no katra paša kritēriju un vērtību skalas :P

knjope  nedomāju ka jāsarosās, labāk lai vīrieC rosās:)

ne_meklejumos  Rosos uz pilnu klapi, dienai stundu nepietiek. Darbs un izklaides, hobiji savu tiesu paņem un ceļojumi kopā ar draugiem vai bērniem. Vīrietim laika atliek vien retām tikšanās reizēm un ar to ir gana.
Negribu lai mani kāds ņem, ja nu vienīgi jumts aizbrauks un samīlēšos līdz ausīm, bet otreiz dzīvē diez vai tas lemts.

psychobitch  ..ņēmējs atradies! (krīt gar zemi un vārtās no smiekliem..)

Edgars37  2016-10-11 19:24

ne, ne, runa jau iet par si portala iemitniecem;D, tiesam gadas, ka var pasedet preti sievietei, sapnaini skatities acis un vnk baudit, ka vina lej cugunu un domat, a vai vina pati tic tam, ko stasta;D!!!

floresa  Mums protams,ka augstas prasības!...te vīrieši nenoveco :D
Turpat desmit gadi pagājuši,bet bildes nemainās!!.
.....kā guļ pludmalē ar sarkanām peldenēm ...tā guļ un vēl daudz citas foto - kas kā klintī izcirstas!!:DDD

Lia55  Gribas but ar labu virieti, gribetaju pietiekosi bet izveleties nav ko.....
Sadzivnieki tiem kuriem ir draudzenes mekle sievietes kas vinus pienems,
Precetie - izklaidei.....
Tads burzins vien ir.
Nu SOS seks vienam vakaram.....Ja nemaldos 49 pretendenti.

Edgars37  00:25

...man bilde no si gada maija, a Tev cik ta veca;D???

runcs51  To Lja...un no tiem 49 šaubos,vai atradīsies kāds,kas gribēs seksu ar vecu raganu,turklāt vēl ar lieko svaru...ja nu vienīgi tāds,kas neko jēdzīgāku nevar atrast... daudz gribētāju,haha-kamēr nav redzējuši ""dzīvajā""....vel viens pierādījums,ka šis portāls kā magnēts pievelk tikai iedomīgas,padumjas un alkatīgas sieviešu dzimuma pārstāves...

Maribella15  Runcs51> Lai nu kurš runātu par lieko svaru - uz sevi paskatījies?! Tu jau pat kaklasaiti neproti vajadzīgajā garumā sasiet! Sev niku izvēlējies kā vecs nogribējies runcis, bet neko sev pa prātam atrast nevari, jo, visticamāk, ka tās, kuras Tev patiktu - tādas Tev pat virsū neskatās. Bet nosaukt sievieti apmēram sava vecuma - par vecu raganu... ka tik nesanākt strebt pašam no tās bļodiņas! Tieši tādu "eksemplāru" dēļ, arī te nav ko izvēlēties normālai sievietei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu