Vai vīrieši Latvijā nav pārāk izlaidušies?

riks086  -> PATRICIJA_10: Vienreiz (!!!) Tu saņēmies un sataisījies uz randiņu, kura iniciators riebīgā veidā Tevi piemānīja un, lūk, Tev jau 1) morālā trauma 2) vispārinājums attiecībā uz visiem. Padomā, vai tas neliecina, ka pašai ir problēma ar spēju adekvāti novērtēt notikušo....
P.S. ....bet izlaidušies mēs, vīrieši, pilnīgi noteikti esam. Nu, kaut vai es - nekādi nevaru saņemties katru rītu noskriet 10km, apmierinoties vien ar "sešinieku".... :( ...un pēc iedzeršanām arī to dažreiz noslinkoju. Pilnīgi nezinu, ko lai dara, varbūt ievietot tematu PA un pavaidēt, ka nekādi nevaru.....

neko  esam, esam pat ļoti izlaidušies:)

Geisha  Katrai kārtīgai sievietei vajag vīrieti blakus. Es teicu - balakus!



Līdz zināmam laikam mēs visi esam izlaidušies. Un tad Amoriņš - palaidnieks kā šauj pa pieri taisni sirdī tā visas izlaidības, iedomības un fig zin kas vēl aiziet nezināmās tālēs. Tad sirds pa muti kāpj laikā, naktī mēness neļauj gulēt, galvā tik viena doma dun. Ko arī jums novēlu!

ne_meklejumos  Nē nav izlaidušies, vismaz tie ko pazīstu. Būtu muļķīgi nolikt savu tēvu, dēlus, mīļos švāģerīšus un citus savā paziņu lokā.

bumpastiks  Vīriešiem nav ne vainas,pat par labu dažām labām svilpastēm.:))))

marselis  izlaidusies ?no varda "izlaidiba"?

Gribetos dzirdet konkretus izlaidibas piemerus,ka ari statiskisko vertejumu , salidzinajumu ar Eiropas,Tuv.talo austrumu, uc.V. viriesu izlaidibam!
Kurs spejigs mani apgaismot saja jautajuma?

Lusela  " Nevis izlaidušies, bet nolaidušies! " (c)
Gan izlaidušies,gan nolaidušies,bet existē arī patīkami izņēmumi.

Vanesa15  Daži te pat svilpastes nevar dabūt :D

limonija  Viena daļa ir gan IZlaidušies, gan NOlaidušies, gan AIZlaidušies(no ģimenes, bērnu audzināšanas utt.)...:D

Piparjods  Dažkārt sievietes ir pārāk labas. Un tad kad mērs ir pilns, vadzis lūzt. Parādās cits skats uz dzīvi un ´vaivellos´, visi kretīni, visi izlaidušies, bet pašām nav spēka arī piecelties.
Nu gadās krīzes, gadās, bet tās ir jāpārdzīvo elpojot lēnām un cītīgi.

AivarsN  Jo vairāk izlaidušās,emancipējušās Latvijas sievietes,jo mazāk motivācijas vīriešiem dēļ viņām censties. Kad bruņinieku laikos dēļ savas izredzētās bija nopietni jāpacīnās,tad pamest viņu nenāca pat prātā. Mūsdienās,kad vienlīdzība valda un dāmas pašas piedāvājās,kāda vērtība tādam ieguvumam? Kā viena atnāca,tā atnāks arī nākošā. Tik jautājums,vai vispār vajadzīgs šāds ceļojošais kauss?

Edgars37  ....nakosreiz izdari tu tapat attieciba pret kadu veci un tad redzesi, kaaaaads gaudu tornado sacelsies👍😃!!!

kuks10  ha,ha katra vadās pēc savas pieredzes..lai Jums veiksmīga nogale+labs seksis.))

draboss  Šobrīd esmu atlaidies, bet ja būs luste arī izlaidīšos.

Araabs  Manas ilūzijas par sievietēm sen jau sagrautas,tā ka domāju,ka VIŅAS SAŅEM KO PELNĪJUŠAS:))

Motomeitene  Sievietes viņus izlaiž. ... Gan mammas, gan draudzenes, gan sievas! Ar savu visu varu, veina velku, un tt.

nomalis57  Iespraukšos atkal ar savu prātojumu.
Iesāksim ar to, ka mūsdienu Homo Sapiens ir ~ 200 000 gadu vecs, t. i. ar mūsdienu smadzeņu uzbūvi. Un, praktiski visu šo laiku, vīrieris bija kareivis un mednieks, sieviete alas, salmu/kleķa būdas iekārtotāja. Tas sociālais uzslāņojums... lūdzu, paldies, gods kalpot dzimtenei, utt ir tikai pēdējo ~10 tk. gadu uzslāņojums tām smadzenēm, kuras faktiski attīstījušās šausmīga evolūcujas ceļā, cīņā par izdzīvošanu. Kāpēc sieviete ir iekārtotāja? Tāpēc, ka daba viņai ir devusi to brīnumu laist pasaulē jaunu dzīvību. Lai tas notiktu, ir vajadzīgs veselīgs tēviņš un miteklis. Miteklis ir ilglaicīgāks pasākums, tāpēc sievietē ir attīstīta plānošana, dzīvošana garākam laika posmam. Turpretī vīrietis domā īstermiņā - kara/medību laukā ir vajadzīga momentāla domas reakcija, nav laika ilgi prātot.
Līdz ar to abas puses reizēm stipri nesaprotas. Tad nu jāmeklē saskares punkti.
Tagad pārsvarā sievietes, lai šo mērķi sasniegtu ir cenšas reizēm audzināt to večus, kas pie laba gala nenoved. UN tad sākas...:)))

Chris1986  Es nezinu - ja vīrietis nedara kko tādu, kā iztēlojušās sievietes savos sapņos ("nu, kā filmās!"), bet gan to, ko viņam pašam gribas, tā tantes šumējas un sašūt. Nu, suņi tik rej, bet karavānai viss pie pakaljas :D

irgo  Manuprāt pie visa vainīgs ir kino. Vīrieši skatās porno , sievietes skatās romantisko kino ...un kļudas abi dzimumi , jo domā ka tā notiek ari dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu