Vai vīrieši Latvijā nav pārāk izlaidušies?

Geisha  Kamēr veči izlaižas sievietes aizlaižas uz Vāciju, Angliju, Šveici, Austriju, Zviedriju, utt, jo tur ir cerība atrast normālu vīrieti, kurš viņu uzturēs un nodrošinās viņai normālu eksistenci vecumdienās.

jadore  ´´.... sievietes aizlaižas uz Vāciju, Angliju, Šveici, Austriju, Zviedriju, utt...´´ (c)

*******

Tā ir taisnība, atrod un dzīvo laimīgi.... pat ne atrod, vīrieši atrod un aplido, iesaista biznesā. Manai vienai draudzenei šāds stāsts. Kad ciemojos, teica, ka ir laimīga.

kvarts  Lai būtu laimīgas, sievietes laižas uz Vāciju, Angliju..... bet vīrietis izlaižas dīvānā un ir laimīgs tepat Latvijā.....

Edgars37  20:51 un 21:11

...pirms sapnot sadus sapnisus😃, ieteiktu izlasit kadu laulibas ligumu, ja ari tas neatvesinas, tad atvesinas kada taizemiete. Ja jus domajat, ka spesit juridiski sev aizmuguri nodrosinat, nekas nesanaks, jus atvalstu tiesas zaudesit. Un plus vel uz jusu apdrosinasanu nodoklus atmazgas. Nu tas isuma😃

jadore  Edgars37 nepārdzīvo tik traki, Tev taču nekas netiek atņemts :D

AivarsN  Kvartam taisnība. Ja neuzņemas to klapatu ar kaprīzu Latvijas zelteni,kas vainas baudīt jaukus vakarus uz dīvāniņa pie TV? Par ieekonomēto naudu pat sanāks varen liels UHD.😁

makinlijs72  totāls izlaidums,negrib uzturēt un nodrošināt.

Chris1986  nu ja, briesmīgi izladušies - negrib bāzt galvu cilpā

Vaukskis  Riktiigi izlaidusjies un dalja nolaidusjies, toties tagad arii sievietes driikst izveeleeties sev tiikamos ne tikai no Latvijas valstii esosajiem viiriesiem vien un doties tiem liidzi, kurp acis raada, taa kaa pasaule ir valjaa. Latvijas sievieteem, atskjiriibaa no viiriesiem, lielaa konkureetspeejas potenciaala deelj atrast dzimumpartneri, ar kuru "sapas", ir gandriiz kaa nospljauties, ja vien nav galiigi nolaidusaas; peec veiksmiiga iznaakuma esot svesjatnee varees aizmirst par taadiem izlaidusamies viiriesiem, kaadi ir vinju teevzemee- lai arii vinji (ne)riikojas, ja taa veelas !

neko  Vīrieši Latvijā jūtas tik vienreizīgi un īpaši,ka aizmirst,ka nav visa pasaule!
---
Vispār to var teikt par vairumu abu dzimumu LV iedzīvotājiem:) Abi dzimumi vairāk skatās uz citu zemju iedzīvotājiem kā vietējo publiku. Un visumā diezgan sekmīgi atrod. Bet ar savējiem/-ām -ni, ni...:)

av2  vislielaakaas kritizeetaajas passas ta..... kaadreiz spogulii arii paskataas ? Taa, no malas, ccita intresanti....
Kaa likums, taas kuras vinievaajossaak izsakaas par viiriessiem, kaa likums, passas nav pat..uzmaniibas veertas. Principaa arii tie viiriessi, kuri nievaajossi runaa par sievieteem, ir galiigi garaam.
Cilveeki, kas neciena citus , rupji izsakaas par citiem , ir.....vienkaarsi tukssas vietas man. Dzimums nav svariigs.

Par teemu - nee, nav forssi, ka pazvana tiessi pirms randinna. bet, nu varbuut, cilvekam tiessam kas atgadiijaas, a ? Labaak buutu , ja nepazvaniitui vispar, vai kaa? Ir bijis, ka braucot uz randinnu noklluust avarija, vai veel kas. Uztver ,azliet opti,istiskaak to pasauli. Pat ja neatnaaca uz randinnu, Tev ir extra briivdiena, izbaudi to :)

rezgals  Vai tad Juus pawas miiljaas meitenes neapcubiniet tos atrastos graavja malaa ,lai tik buutu kaads nekaads vispaar???:-)

Edgars37  2016-10-14 22:16

...es tak nesatraucos, vnk smiekli par sito sanaca;D! Bet nu ja kadam/-ai savu kaklu ifen gribas cilpa bazt - welcome, arvalstu portali tiesam iespejam pilni;D!!!

jadore  Smejies, Tev arī kāds labums, bet par to gadījumu, tas nebija caur portāliem. Man neskauž citu laime, es priecājos līdzi, ka kādam labi iet, jo pat viens gads laimīgas dzīves ir labāk nekā daudzi viduvējas.

Edgars37  11:16

...isti kaut ka ne to labumu, ne pardzivojumu sev nespeju ieraudzit, bet nu labi;). Par parejo - katrs dzivo savu dzivi;)

Viliendi  Nav izlaidušies.Vnk dažām nav paveicies un tās uztur vispārējo maldīgo uzskatu.Tāpat ar teicienu- visi vīrieši -cūkas.Vnk ir sievietes kas laikām tādus pelnījušas un pēc tam auro.

jurks  Nekad nav tik slikti, ka nevar būt vēl sliktāk!! Neesam takš- sākums un gals!! Gan jau nav aiz kalnieim laiks kad nāks lielākos pulkos musulmaņi, budisti!! Viņi spēs ieviest kārtību un respektu pret vīrieš dzimtes pārstāvjiem!! Viņu kultūra un ticība ir dzīvot spējīga!!

rezgals  Eu nu gan par tiem musulmanjiem ,man jau liekas,un tas ir tikai mans subjektiivais viedoklis,ka wie (musulmanji) weit nemaz ljoti nealgst atrasties! Ja jau no tiem beegljiem kurus "labpraatiigi"uz wejieni atveda gandriiz visi jau panjeemuwi peedu tad jau pat vinjiem weit ir abdermaxten!!!:-)Vieniigi wie var paariet paari muusu teritorijai un atkal ,no visa ir kaads labums,vismaz tiks pacelts no celjiem muusu demograafiskais staavoklis! Kaa saka slaavu meelee :njet xuda bez dobra!

kokto  Katram ir sava meerauklinja ! :P

rezgals  Nu ja ,protams,es pilniigi piekriitu par meerauklinjaam.Bet slikti ir tad ,kad tas kam ir sava meerauklinja puulas tajaa pakaart citu!:-(!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu