Jautājums vīriešiem

Vai jūs uzticētos un bildinātu sievieti, kurai pa dzīvi bijuši jau sex ar 10 vīriešiem pirms jums? Ar ko tas varētu beigties? Kāda ir varbūtība, ka viņa tiešām beigs mainīt vīriešus?

neko  Protams. Neuzticos sievietēm bez pieredzes, kas vēl pašas nezin ko grib.

.

Vaukskis  Pameegjinaatu uzticeeties un bildinaatu, ja buutu tik iemiileejies, tomeer noteikti gribeetu un meegjinaatu sarunaat parakstiit lauliibu liigumu par zinaamu skjirtiibu, lai - ja kas- abi vareetu doties, no kurienes naakusi ! Iznjeemums vareetu buut gadiijums, ja taa sieviete buutu par mani daudz bagaataaka- tad vareetu arii nesleegt liigumu pirms kaazu dzersjanas. Vispaar nevar jau zinaat, ar ko tas vareetu beigties, bet ideaalaa gadiijumaa vajadzeetu vispirms tomeer izskaitljot peec iespeejas visus "+" un "-" un tad pienjemt leemumu par bildinaasanu. Garantijas, ka pat ar nosleegtu liigumu vinja nebeigs jaaties ar citiem, tapat nav un nevar buut , taapec buus jaariskee itin kaa nopeerkot loterijas preci !

av2  parasti jau muusdienaas vinnam daudzaam ir bijussi tie 10, ja taa paskaita kopaa, pirmo peksi 7 klasee, skolas ggeerbtuvee , ieskaitot. Tikai neviens gan nesveicinaa uz ielas, jo sen jau aizmirsti.
Ja cilveeki iemiilaas, kaapeec nee? Un staastiit par bijussaajiem....nu nafigaa?

sandra111  nomierinieties un bildiniet to savu zirgasti,,,gan jau meitens piemelo par to skaitli 10,,,
ir bijis tikai 1,to 0 piemeta nopietnibai,,,,

makinlijs72  ja tikai 10, tad noteikti uzticētos.mūsdienās tik godīgas ir retums.vēl mazāks cipars var liecināt par nepatiku pret pretējo dzimumu kā tādu.

pasiivaa  ja visi miestiņa vīrieši sveicina un miedz ar aci, nebūs runa par 10.

krumuzagis  varbūt tā nav viriešu mainīšana, bet eksperimenti, runā tautā, ka mīlestība iet caur vēderu

Deisa  Vīrieša vietā es diezin vai ielaistos ar nevainīgiem skuķīšiem vai maz pieredzējušām dāmām - ļoti liela iespēja, ka viņai kas nepatiks - sāpēs, pati nezinās, kā labāk un kuras pozas tīkamākas. Sieviete, kam bijuši vairāki partneri jau ir vairāk vai mazāk sapratusi, kas patīk, kas varbūt ne tik ļoti, arī kompleksu iespējamība mazāka. Vienīgi tādas noteikti biedē onkuļus, kam pašiem ar to prašanu ir kā vistai ar peldēšanu. :)

Geisha  Kāda vecuma sieviete? Ja viņai ir 20 gadi un jau bijuši 10 tad gan ir daudz, bet, ja 50 tad nav daudz. Ja 50 gadīgai sievietei ir bijis tikai 1 partneris tad jau viņai sekss ir bijis tikai misisonāru pozā, zem segas tumsā, lai ieņemtu bērnu un viss.

kvarts  ja nav bijis vismaz 50, es nemaz klāt neeju, vai tad tu nezini, ka pa iebrauktu ceļu vieglāka braukšana.....

neko  Tā teorētiski iedomājos kā būtu sastapt nevainīgu 30-gadnieci... vai 40-gadnieci; paldies nē. Es neesmu ornitologs lai ar to putnu fermu cīnītos. Lai arī nevainība nav slimība pēc 30 tā tomēr ir jau ir diagnoze.

Edgars37  Ar sitadu sexualo pieredzi??? Uzreiz!!! Ir garantija, ka ne galva sapes, ne kadas citas problemas bus;)! Davai tik surp!!!

Astronaute  Mana sievietes pieredze rāda, ka pēc dažiem, nu kādiem 6-7 partneriem, saproti, ka nu nekādas būtiskas atšķirības tieši fizioloģiskajā procesā nav. Protams, izmērs, augumu saderība - ir tā, ka nekas vispār nesanāk, vai nemaz negribas. Un tad pienāk brīdis, ka satiec foršu cilvēku, ir normāls sekss un jau jāpadomā vai gribas kaut ko vēl pētīt, mainīt. Reāli tikai vienā no kādiem 10 gadījumiem būs kaut kas izcils, bet tas arī nenozīmē, ka tieši ar to cilvēku var sanākt labas attiecības. Pēc šādām destruktīvām attiecībām, kurās bija ideāls sekss (attiecībās esot pat domāju, ka to vajadzētu izbaudīt arī citām sievietēm, lai zina, ka var būt tik labi) kādu pusotru gadu vēl jutu fizisku tieksmi, kaut gan jau tikos ar citu cilvēku. Taču, konkrēti es, ar savām tagadējām attiecībām netaisos riskēt, kaut arī sekss ir "tikai normāls", bet tas IR un galvenais, ka viss pārējais ir labi. Galvenā doma ir tāda, ka sieviete tomēr novērtē cilvēku, emocionālo tuvību, psiholoģisko mieru. Un varbūt pat ir labi, ka zina, ka nekas jau tāāāāds ļoti īpašs seksā ar kādu citu nevar būt (nu labi - var būt), bet ar attiecībām riskēt negrib. Jo labi apzinos, ka katri meli un krāpšana samaitā to pozitīvās enerģijas plūsmu, kas var izveidoties starp vīrieti un sievieti un veido labu un stabilu attiecību pamatu.

AivarsN  Kā jeb kurā sporta veidā,profesionāļi tikai ar profesionāļiem,bet iesācēji ar iesācējiem. Lai gan,profesionāle var būt laba trenere.

jurks  A kas tad Tevi pie vinjas taa piesaistiija?? kaadi taadi parametri??

derevnja10  Kas nav pirmais,tas ir otrais:D. Pie tā skaits beidzās:D
Kā teica viena pazīstama meitene,nevainība zūd tikai pēc trešā bērna...:D:D:D

jollyroger  Tikai 10? Ņem ciet, kur vēl tādu dabūsi.

floresa  Nozīme jau būtu tam,kad tas 11 !!!...... būtu tik labs,ka pat domas viņai nerastos izmainīt!:P

bumpastiks  Nu es tā uz to neskatos,labāk lai pirms tam ir iztrakojusies un nu beidzot mierīga un lai es esmu tas 11 un pēdējais.

limonija  Nez ko tie veči iesāktu, ja dāmas kā viduslaikos sāktu dot tikai pēc kāzām? Islāmā tā vēl šobaltdien notiekot - kam nav naudas, lai līgavu nopirktu(kalims ta jāmaksā), tas - ar aitiņām;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu