Jautājums vīriešiem

Vai jūs uzticētos un bildinātu sievieti, kurai pa dzīvi bijuši jau sex ar 10 vīriešiem pirms jums? Ar ko tas varētu beigties? Kāda ir varbūtība, ka viņa tiešām beigs mainīt vīriešus?

neko  "Nez ko tie veči iesāktu, ja dāmas kā viduslaikos sāktu dot tikai pēc kāzām?"
Kā viduslaikos - Tu doma kā "Dekameronā" aprakstīts?:)))

limonija  Neko - nu tie taču bija ekstrēmi apstākļi - cik atceros - t.s. "dzīres mēra laikā":D
P.S. Bet Tu "sļiškom gramotnijs", Tev krievu armijā būtu čuguna trubas jākrauj, kamēr citiem - alumīnija:D(iz vecas anekdotes)

Geisha  limonij, labrīt tās islamietes pakaļā ir jau dabūjušas uh cik reizes, bet vienalga ir nevainīgas līdz kāzām ( zinu no drošiem avotiem).

neko  Limonija: Skaidrs- tā jau tā viduslaiku tauta bija ļoti tikumīga, bet kad laiki nebija ekstrēmi; kad mēris nebija, kad 100 gadu kara bads nemocīja, kad ar turkiem nebija jākaro.... nu tajos brīžos kad viduslaiku Eiropā valdīja miers, pārticība un neviens nekaroja:))

fargo  var atcerēties dekameronu, bet tur aprakstīta viena ļaužu šķira un apstākļi ir ekstrēmi. izlaisītbas līmenis, kurš ir tagad, tāda nebija romas norieta laikā. es neatceros nevienu laiku un vietu, kad perversi izvirtuļi maršētu tūkstošiem pa pilsētu ielām, imitējot kopošanos, plīvojošiem karogiem rokās.
nekad, nekad šitāds vēl nav bijis.
var iedomāties francijas tā saukto "apgaismoto"(ar tā bija apgaismota arī vēl ir jautājums, vai ar gaismu) aristokrātiju luija xvi laikā, bet tas bija neliela daļa no kāda procenta francijas iedzīvotāju. un tad, es šaubos, ka viņi kaut kā varētu izcelties uz holivudas darboņu privātās dzīves fona. domāju, ka viņiem nebūtu ar ko izcelties, bet mācīties varētu.

kokto  Nu ja jau esi gatavs bildināt tad jau vajadzētu konkrēto sievieti labi pazīt nu vai saprast , zināt vai visi kopā .

ctrl  Nē!

Ananda_A  Diezin kuram no diviem ir tās lielākās smagāka dzīve, tam, kas 10x laimīgs ļāvies mīlas priekiem, vai tam, kam galva pilna ar surāgātatiecību atgremošanu visa mūža garumā?

illbeback  Tikai 10! Tad jau viņa ir nevainīga. Ņem ciet kamēr viņā vēl svaigums dzīvo :)

janisb  Svarīgi ir būt pirmajam un pēdējam...

jozolsen  Bildināt ,tas jau tāds pagājušā gadsimta senvārds un darbība..Pat jau vairs nezina , kā tas pareizi jādara..Tagad pat 2 bērnus taisa nereģistrējušies,,
Tad kad spēsi kārtīgi , bieži apmierināt , tad varbūtība samazināsies...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu