Kā ir ar tiem?

Kā ir ar tiem kas ilgstoši te meklē un vēl neko nav atraduši.Paši neko negribat vai pašus neviens negrib?:)

kokote  P.S. ar mani nav ne tā ne tā- ir pavisam citādi...un citam atkal ir citādāk...
Cik var malt vienu un to pašu, kārtējā sāpe, ka neviena nedod?

jozolsen  Gaidules gaida , darītāji dara.

slieksnis  piekrītu Geišai, tik ir pāris izņēmumi, spītīgi cilvēki, kas grib ideālus, tie vienkārši vienatnē noveco, jo ideālu nav :D

Geisha  No pasaules sākuma ir bijis tā, ka vīrietis sievieti iekāro un iekaro. Kā jau pienakas pēc štatu sarakstiem sievietes sēž un gaida kad vīrietis beidzot viņu iekāros (vismaz), bet mūsdienu vīrietim ir slinkums kustēties. Un galu galā abi sēž un gaida. Viņa gaida vīrieti, bet vīrietim nevajag neko, jo ir iemācījies sevi apkalpot pats (seksā), bet pārējais ir vai nu veikala plauktā vai sab. ēdināšanas uzņēmumā.

DanaL  Kā parasti - kad mani grib, es negribu. Un otrādi :)

Monika1965  Gribēt varam daudzko, bet lielākai daļai tā dzīves pieredze ir ne visai pozitīva, varbūt baidās būt sāpināti, paskatās, paskatās un nekas. Nesaprotu, kas man vainas , it kā astes nav un izskatos tā nekas, kas to lai zina kāpēc....))))

jadore  Ielaist otru savā dzīvē ir liels izaicinājums. Tas , protams, var vairot prieku, bet ir atkarīgs no diviem , ne no viena, turklāt pie vienatnes ļoti pierod...

Persona_N  Vispār skumji, ka jaukiem tantukiem jābūt vientuļiem, jo nav normālu veču :(

Monika1965  Laikam jau jāpieņem fakts, ka tantuks...))))

_pamparam_  Tapēc, ka tantuks, nav veča. Amen.

teo_dora  Neko nemeklēju un nemeklēšu.

AudraSeele  Ilgstošas nopietnas attiecības prasa no abiem cilvēkiem ilgstošu un nopietnu darbu ar savstarpējo saskarsmi. Manā vecumā esošie cilvēki pārsvarā grib dzīvot tikai pēc saviem , ierastajiem dzīves stiliņiem. Grūti ko mainīt, lai piemērotos.

gertrude  ne paši grib, ne pašus grib. ienāk te, padzenā zosi un iet mājās. visi laimīgi un apmierināti:)

Chris1986  it kā gribas, it kā negribas, nevar saprast - eh, labāk nopasēšu

jurchXD  piekritiishu Labradoram.Vai jums,daamas,neliekas,ka esat paaraak izveeliigas? Palasiiju anketas-jaabuut augstaakai izgliitiibai,jaabuut ienaakumiem vismaz 1200 €,jaabuut no 80 kg svaraa,jaabuut 180 cm augumam utt.,iisaak-jaabuut ideaalam.IDEAALU NAV! Latvijaa jau taa viirieshu daudz mazaak,nekaa sievieshu,tpc mekleejot shitos 180/80kg/1200€/augstaakaa izgliitiiba/nesmeekjeetaajs/nedzeeraajs paliksiet vecmeitaas

IceLady  Nu labak tiesam palikt vecmeitas,nevis dzivot kopa ar tadu,kas pipe 2 pacinas diena un trumpe alu.Un logiski,ja es esmu 174+vel papezi,es velos virieti garaku par sevi,nevis panemt paduse.Prasvara visas sievietes velas virieti garaku par sevi.Personigi man izglitiba pofig,jo tie ar tam augstakajam ir tadi pargudrie,ka slikti metas.

Shalom  Lai kā arī negribētos piekrist, bet būs vien japiekrīt Geishas viedoklim..

velneens16  Khm, jūs te visi pieminat to un šo, gandrīz aizvainojot viens otru bet...manu prāt, vislielākā problēma ir tā ka, esam iesēdējušies savās " kūniņās" un, ir labi. Neko negribam mainīt, ne dzīves vietu, ne darbu, ne pieradumus utt..

Vanesa15  Tādēļ jau tie, kas meklējās, te arī sēž gadiem bezjēdzīgi. Jo sievietēm vajag pilnīgus atturībniekus, bet vīriešiem nafig vajag kādu, kas piļī par katru izdzerto vīna glāzi.
Labi, nerunāju par hroniskajiem alkoholiķiem un atkarīgajiem, tas ir galīgi garām, bet kārtīgs vīrietis nāks komplektā ar alkoholu, kam nu alus, kam vīns vai viskijs... Saprāta robežās protams, kad širmis neaizbrauc un vai spēj sevi kontrolēt. Bet svarīgākais ir nevis pats iedzeršanas fakts, bet gan kas notiek tālāk, t.i. kāds paliek pēc alko lietošanas.
Mani piemēram visvairāk biedē 100% atturībnieki. Tas nozīmē vai nu bijušais alkoholiķis, kuram nedrīkst vairāk ne grama, lai atkal neaiziet jūriņā, vai nu veselība galīgā pakaļā, vai nu kaut kāds sektants, vai nojudzies ar sava ķermeņa nirvanas sasniegšanu.

TaaLinda  Kad esi apdedzinājies, tad grūti ielaist kādu savā dzīvē. Viss sūri, grūti pelnītais, veidotais var otram nepatikt un salauzt otru-kurš atver sirdi - jau nav grūti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu