Kā ir ar tiem?

Kā ir ar tiem kas ilgstoši te meklē un vēl neko nav atraduši.Paši neko negribat vai pašus neviens negrib?:)

Vinetta  Vanesa, nespried senili stereotipiski. Ne visi, kas nelieto alko, ir izbijuši alkoholiķi vai sektanti, pati pazīstu vairākus, kas nedzer, jo vienkārši negrib vai arī alko traucē viņiem kam daudz būtiskākam, turklāt nedzert ir stilīgi mūsu laikos, nevis dzert vai pīpēt ir stilīgi kā padlaikos tas bija.

Vanesa15  Tagad stilīgi svētkos šampja vietā dzert tomātu sulu? :D
Es iru atpalicis :D

jurchXD  es to nebiju domaajis burtiski,ceru,ka ideju saprataat.Ja tieshaam gribat iepaziities,tad itkaa vajadzeetu atmest shitos stingros kriteerijus un sarunaat randinju dziivajaa,un tad jau skatiities,kas un kaa...Iistaas sievietes deelj vechi buus gatavi gan piipeeshanu atmest,gan alkoholu ierobezot liidz glaazei sveetkos un alinjam nedeeljas nogalee.

limonija  "Ja tieshaam gribat iepaziities,tad itkaa vajadzeetu atmest shitos stingros kriteerijus un sarunaat randinju dziivajaa,un tad jau skatiities,kas un kaa."(c) Var jau tā darīt, bet tur nekāda rezultāta tikpat nebūs. Jau sarakstē zinu - vai ir kāda jēga tērēt laiku randiņam. Bez kritērijiem tikai lūzerus var sameklēt. Esmu gandarīta, ka latiņu nenolaidu.

Chris1986  Piekrītu limonijai - es arī esmu gandarīts, ka latiņu nenolaidu - labāk nomiršu puiši, nekā atdošos šādai tādai-nekādai!

naktsfeja  Ir tādi kas daudz ko atraduši, bet tās attiecības beidzās un atkal nāk meklēt nākošās!

samba1969  mekleetaaja un mekleetaa meerki biezi vien nesaskan. Taapeec ir, ka biezi aplauzas, kad saak rakstiit un konkretizeet, ko grib. Bez tam jau paraadiet man vienu sievieti, kas zin, ko vina grib. Jaa, forsas attieciibas jau vini visi grib. Un ko noziimee forsas? Vecim varbuut forss noziimee kotletes, sex un futbols, bet daamai romantika svecu gaismaa, ilga sentimentaala vaalosana par juutaam un lupatas...

AivarsN  Interesanti,cik daudzi,sevišķi jau pusmūžā,būtu gatavi pamest savas iesildītās vietiņas un doties pretī nezināmajam? Es noteikti nē. Svešā vietā grūti darbu atrast un ja tā lielā Mīla beigsies,vari kļūt par bezpajumtnieku.

samba1969  un daudzi meklee perfektas attieciibas , nevis konkreetu cilveeku. Kad iepaziistot atklajas, ka vajadzees sadziivot ar so cilveeku ar visaam vina utiim ( kuram taadu nav?😂) , tad arii gribas laisties lapaas . Mekleet naakamo perfekto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu