Ar ko tās kalsnās ir labākas?

Ar ko tās kalsnās ir labākas par apaļajām sievietēm?Vai tad korpulenta sieviete nevar būt skaista,iekārojama sieviete?Un vispār laiks mainīt skaistuma standartus.Jo LIELĀKA,jo SKAISTĀKA.:)

kudala  katrai precei ir savs pircējs. Ja patīk būt apaļīgai ,tad nes ar lepnumu to savu izvēli,arī citi to tā uztvers, bet ja pašai veidojas komleksiņi dēļ liekajiem kg un ir slinkums tos nomest, tad nevajag meklēt 100 un vienu attaisnojumu un uzmākties apkārtējiem ,lai tie apliecinātu , cik nu tu esi jauka ar liekajām miesām.

MrJones  Kalsnas ari nekam neder...nav kur iekjerties! Mazliet apalumi par skaadi nenaak..tikai nevajag paarprast....sievietei ir jaabuut sensitiivai, taa lai turas tonusaa....paaraak liekais uzslaanjojums, kad jau ljum un nokaraajas, saprotams, viirieti atgruuzh...par neko veseliigu neliecina un neuzbudina...!

jurks  Ņu ja svars pietiekoši liels, tad tas varētu kalpot kā enkurs, un, savukārt, tad varētu mēģināt ķert pa gaisu lidojošos vieglsvarus- vīriešus, lai būtu tiem kur noenkuroties!! Tikkai vajadzīgs piemērots inventārs- tauriņķeramais!!

Shalom  To korpulento sievieti arī jābaro, nevaru atļauties tādu sievieti uzturēt :D

marija19561956  Vau,ka man gribetos redzet tos lielos balamutes,apskatit vinu trenetos,perfektos augumus. Ka tik realitate ar to runasanu neiebraucat auzas. Ta vien skiet nevienam nav jastrada un katru dienu cep mulkigas temas. Katrs cilveks ir skaists,tikai te daziem noderetu brilles lai labak var saredzet, bet par gaumi nestridesos. Ists virietis izvelesies savai gaumei atbilstosu sievieti, bet nediskutes par sievietem ka tadu, neatkarigi no tas auguma. Ta vien skiet ka te reto var nosaukt par virieti.

derevnja10  Kāda atšķirība, apaļa vai tieva, ja reiz acīs iekritusi.
Reiz jau teicu, labāk pa maziem vilnīšiem peldēt, nekā pret akmeņiem sisties.....:)

makinlijs72  nezinu ar ko labākas,bet viens mans "draugs" saka,ka tā ir un es nestrīdos.

jadore  Nu ne ar ko: ja nepatiksi, tad nepatiksi, ne tieva, ne resna, tā kā nav ko iespringt un savukārt ja patiksi, tad patiksi tāda kāda esi :)

psychobitch  nu, bet lūdzu, tāpēc jau es tagad netaisos palikt resna!

arturo1963  Kur teikts,ka tievaas labaakas?!?

kokote  Apaļīgas un resnas-tās ir dažādas kategorijas.

ahava  Nav labākas, nav. Slinkākas. No rītiem vārtās līdz pēdējam un tad viss pa galvu, pa kaklu. Skrien pakaļ trolejbusam. Vienīgais labums, visiem rīta jautrība.
Labāk ļaut katram būt tādam kā viņam labi, ja tikai apalīšiem nesāp kauliņi un negribās skaudīgi vai nosodoši kritizēt tos citus.

irgo  Laba vajag daudz...:)))

uusins  Maini savu domāšanu.
Stulbākais, ko cilvēks, trūcīgs būdams, var darīt, ir vainot turīgo savās neveiksmēs:)

cappucino  Man šķiet, ja cilvēks ir harmonijā ar sevi, nav svarīgi kāds viņš ir: tievāks, apaļīgāks, normāls. Tāds cilvēks pievelk apkārtējos. Tādam nav vajadzības salīdzināties... Un labi, ka mēs esam tik dažādi. Pasaule nebūtu interesanta, ja visi nēsātuviena izmēra apģērbu!😊

jozolsen  Ar smagajām jātnieces pozā nospiedoši ..ar kalsanajām pat ar divām vieglāk..

Gekis  Vai Tev nav apnicis katru dienu staipīt līdzi tos vismaz 30 liekos kilogramus. Priekš tiem tač arī enerģija/ lieka paika iraid vajadzīga!

Vaukskis  Kalsnaas ir ar glanci izreklameetas un to, kas modee, gribaas, ja patiik caciigas, kas tipiskaaks stils tievajaam sievieteem. Vinjas par sevi diemzeel un par laimi ir augstaas domaas par sevi un savu izskatu, taadeelj biezji ar aukstu apreekjinu teerpjas un izcelj sava kjermenja aprises publiskas vietaas taa, ka sakaardina vairaakuma viiriesu acis, pat tiktaal, ka taas gruuti atraut no iekaares objekta. Korpulenta sieviete var buut skaista un iekaarojama, bet tad vinjai ir jaaizturas tikpat paspaarliecinati un jaanes augstu savs karogs liidziigi kaa grupas "Fifth Harmony" aktuaalaja hitaa "That s My Girl". Probleema ir taada, ka ljoti biezji sakaraa ar zemo pasnoverteejumu vinjas ar savu izskatu un nepaarliecinoso iztureesanos nespeej emocionaali iedvesmot viiriesjus- laimes mekleetaajus, jo neatbilst popularizeetajam dziives veiksminieku teelam. Piekriitu ari ieprieks paustajam viedoklim, ka, ja pats viirietis ir kalsns, tad vinjs neveelas justies nospiedosi kaut vai tikai padomaajot par to, kaadas vareetu buut horizontaalas intiimas attieciibas ar par sevi duusjiigaako miiljoto personu, jo tieksme peec saadam atiecibaam ir dabiska, ja runa ir par skaistaam un iekaarojaamam sievieteem.

Skaistuma standartus jau meegjina lauzt, piemeram, atseviskjaas reklaamas. Tagad aktuaala ir "Lindex" starptautiskaa reklaama, kur dazada vecuma, aadas kraasas un svara kategorijas sievietes izraada dreebes, taadeejaadi paraadot, ka katra var ne tikai atrast kaut ko sev atbilstosu tajaa veikalu kjeedee, bet arii gliiti izskatiities. Pirms paaris gadiem sokeejosas bija, skjiet, "United Colors Of Benetton" un veel kaada cita brenda reklaamaas, kur uz konsumaaciju aicinaaja gan gruutniece, gan pensijas vecuma, gan tukla sieviete. Aciimredzot paarmainas notiks (notiek ?) leenaam, jo masveidiigi saads panjeemiens nav noveero; kaut kaa pierasti, bet veel arvien "rullee" tievas jaunietes truuciigos bikini paarliekusaas paari automobiilj

Astronaute  Par apaļo sieviešu barošanu. Bieži vien viņas neēd daudz vairāk par normālajām. Tas nu tiesa. Bet esmu redzējusi vienu īpaši tievo, kas rija visu pēc kārtas un milzu daudzumos. Darba sporta svētkos piedāvā papildus porciju, visi pieēdušies, pat vīrieši, ka nevar pakustēt - viņa - davaiiii, apēdīs. Nu labi. Darbā bija pavārs - atkal ganās visu laiku pa virtuvi, apēd visu, ko tik var. Nu bet tieva kā skals. Uz Ziemassvētkiem pasūta gotiņkonfektes ar firmas logo. Tad nu atklājās patiesība. Pilna miskaste ar papīrīšiem un apkopēja brīnās, ka tualetes pods nav izmazgājams, jo kaut kā jocīgi aplipis ar gotiņu nu kaut ko tur- krikšiem , lipekļiem. Tad nu sapratām , ka tā ir reāla bulīmija - rij visu bezjēgā un tad iet vemt ārā. Tā kā puiši nedomājiet, ka tievo pabarot būs lētāk.

Nerons  Labāka ar to ka nav LIEKĀ svara! Un tikai....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu