Varbūt sievietēm jābūt aktīvākām?

Parasti sievietes ieņem gaidošo pasīvo lomu un gaida,kad nu kāds uzrakstīs,centīsies iepazīties,uzaicinās.Pašas pirmās sievietes raksta reti.Bet kāpēc?Vai uzskata,ka sievietei pirmajai rakstīt nav pieņemts?Bet ja lauztu šo iesīkstējušo stereotipu pašām būtu lielākas iespējas ko atrast.Varbūt sievietēm ir jākļūst aktīvām un jāsāk rakstīt vīriešiem pirmajām,negaidot pastardienu kad nu kāds kaut ko uzrakstīs,it īpaši tām kas te ļoti ilgi sēž un tā arī neko atradušās nav,ja būs tik pasīvas tad arī paliks vienas.

neko  Vēl aktīvākām, kā viņas te jau ir?:) Man domāt viņas tā pat jau ir gana aktīvas , ij oho uzrunās, ij kaimiņienes vīru uz tēju uzaicinās:) Ja vīrietis iepaticies viņas jau nu nekas neatturēs.

Sakta  bumpastik (Topredo), tu toč kaunu esi pazaudējis feikojot un vēl mudinot lai tev raksta un iepazīstas?? Pats dzīvo Liepājā, bet šim profilam uzrādi, ka dzīvo Cēsīs (nesen vēl bija rakstīts, ka Rīgā). Tu nenojuksi vienreiz ar saviem feikiem un sajaukto identitāti?? Savienojumā ar tuvojošos vecuma marasmu tas ir reāls scenārijs !

jozolsen  Slinko, neaktīvo , ar pazemināto testosteronu , it kā vīriešu problēma..

ne_meklejumos  Tici man, uzrakstīs it knaši, ja būs interesants eksemplārs un gribēsies ko tuvāk uzzināt.

Nate  .Bet kāpēc?Vai uzskata,ka sievietei pirmajai rakstīt nav pieņemts?
Un nākošais loģiskais jautājums, kāpēc precētie meklējas.
Tāpēc ka vīrietis nīkulis un bāba nogrābusi, bet neīsto, cerēja ka "pēc tam" es viņu pārtaisīšu, viņš mani mīlēs un uz rokām nēsās, bet nekā, žļerga, paņemams kā bija tā palika.

slieksnis  nu sievietes man raksta pirmās, protams biezī tas ir tik smaidiņš, citreiz sakarīgs teksts, un sākam normālu sarunu bīdit, vēl aizvien bīdam, ja vaicās kapēc es pirmais nerakstu, tak varu pateikt, ka rakstu, tik atbildes reti sagaidu, taču ja abi dzimumi viens otram rakstītu, nekautrētos, tad te būtu tikpat jautri kā tirgū :D kas nav nekas slikts :)

Nate  11:57
Tev varbūt raksta, jo esi anketā minējis, ka alga lielāka par 2000.
Esmu izmēģinājusi variēt ar algas apmēru, jā, ja 100 ,neraksta, ja >2000, bieži. Un bilde, jo plikāka, jo atsaucība lielāka. Bet tas par vīriešu aktivitātēm. Pati neesmu 1. rakstījusi, tikai kādreiz, ja kas interesē, vai izsauc sajūsmu, uzdodu jautājumu.

raina1970  Ja vīrietim nav tās uzņēmības- pieņemt lēmumus, izdarīt izvēles- tad var kaut 100 pasaules skaistākās sievietes viņu nomētāt ar 100 vēstulēm dienā- nekas tur nebūs... pasūkās ķepu, pakasīs --paši zināt ko.. un dzīvos tālāk - vīzījās- kas un kā varēja būt.. bet ak tu ļaunā pasaule- nebija...atradīsies viņam simtiem iemeslu- kāpēc nerakstīt, neatbildēt, neko nedarīt..Lai gan iemesls ir viens -un sens kā pasaule- slinkums un bailes.. nekas cits.

Nate  "Nav vajadzības pirmajai rakstīt, šeit vīrieši ir pietiekoši aktīvi." Vildangel.
Es arī esmu pamanījusi, ka kājām raksta aktīvi. Vai nu cer, ka seja tomēr glītāka, jeb pietiek tikai ar kājām, nezinu. Jeb viņiem kādas noslieces dīvainas.

riks086  -> Nate 12:01
Vai Tev šeit ir bijusi plikbilde??? Ehhhh, kā es tā palaidu garām neievērojis.... :D :D :D

CharlieH  Es rēcu :D
bumpastiks: Sorry par idiotu, iepriekš es nesapratu, ka Tu troļļo!

wildangel  Kurš iztur atlasi, tas saņem arī foto. Visā augumā:))
un natei, jā - viennozīmīgi raksta...un stipri vairāk kā tām, kurām vispār nav foto:))

Nerons  ...un kuras vecākas un ar lieko svaru. Tas turpinot vildangel tekstu

jozolsen  Te jau jākļu - darītāju netrūkst..Pasīvajiem nekādu izredžu konkurecē..

Chris1986  Es pats pirmais rakstu ļoti reti, nu, varbūt, reizi mēnesī, kad esmu iešāvis pie datora un kādau muļķību, tipa: "Kniebies ar?" Man gan te tantes raksta biezā slānī pirmās, bet es parasti neatbildu, jo nav ko viņām teikt - tā teikt - neintersē vecu cilvēku dzīves. Ja uzrakstā gadījuma pēc kāda jaunā, tad uzreiz paprasu: "Cik kas maksā?" Parasti cenas ir debesīs it kā viņai tā pī būtu no zelta. Nu, i nafig!

Vinetta  Autors pats jautā un pats atbild (tikai kā Chris1986), nabadziņš, aiz vientulības token jūdzies nost.

Geisha  Man vajag Maķedonijas Aleksandru, kurš atnāks, iekāros un iekaros.

Persona_N  Tantukiem tikai viena dziesma. Pretīgi lasīt.

Tikai neaizmirstiet, ka lielākā daļa no tiem "uzņēmīgajiem" paralēli uzrakstīs vēl trīsdesmit dāmām un kādas 10-15 no tām (varbūt arī tevi) uzvilks uz desas.

riks086 sakarīgi iekomentējis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu