Varbūt sievietēm jābūt aktīvākām?

Parasti sievietes ieņem gaidošo pasīvo lomu un gaida,kad nu kāds uzrakstīs,centīsies iepazīties,uzaicinās.Pašas pirmās sievietes raksta reti.Bet kāpēc?Vai uzskata,ka sievietei pirmajai rakstīt nav pieņemts?Bet ja lauztu šo iesīkstējušo stereotipu pašām būtu lielākas iespējas ko atrast.Varbūt sievietēm ir jākļūst aktīvām un jāsāk rakstīt vīriešiem pirmajām,negaidot pastardienu kad nu kāds kaut ko uzrakstīs,it īpaši tām kas te ļoti ilgi sēž un tā arī neko atradušās nav,ja būs tik pasīvas tad arī paliks vienas.

Chris1986  Nē, nu ja jau kādām (cik es saprotu, tad to vairums) patīk būt par "uzņēmīgo" pusprofesionāļu "ceļojošajiem kausiem", tad tā ir viņu izvēle. Karogs jums rokās, daiļās dāmas! :)

slieksnis  emm, labi, Nate, paldies , pamainīs algu uz bezdarbnieks :D skatīsies kas notiekās :D

wildangel  Cik stulbai jābūt sievietei, lai padomātu, ka internetā iepazīstoties vīrietis raksta tikai viņai..
Vai arī, cik tupam jābūt vīrietim, lai viņš domātu, ka sievietes cer, ka viņš ir tas vienīgais rakstītājs :D

Naivuma kalngals.

Deisa  Parasti ieņem pasīvo lomu? Kas Tev tā liek domāt? Pašai te savulaik bija izveidots vīrieša profils, intereses pēc. Nu tak nevienai nerakstīju pirmā-ais, a pastkastē vienmēr bija vēstules. Vienmēr! Aš interesanti būtu tagad ieiet pēc gadiem, noteikti pastkaste pilna un nevar izlasīt. :D

DanaL  Pāris reizes pamēģināju - štrunts vien sanāca. Labāk būtu ēdusi vai gulējusi

jadore  Agrāk uzrunāju, kad tikko biju atvērusi profilu, tagad vairs ne, jo attiecību izveidošana šeit vairs nav svarīga, vairāk komunikācija. Jā un man patīk, ja vīrietis uzrunā.

Pillerina  Esmu uzrakstījusi tādiem, kuriem ir, manuprāt, saistoša, burvīga profila bilde ar kādu sižetu, dzīvnieku, situāciju, gleznu utt. Labi, ja klusē, labi, ja atraksta izskaidrojumu par foto. Bet bija viens- "nemuldi un dod iep... kā tev tas patīk,ha-ha". Nu,nolēmu - tas ir nelaimīgs bezizejas zēns, - ko citu padomāt?

viridiana  Es mirkšķinu visiem, kas cik necik atbilst. Rakstīt vēstules - da priekš kam. Anketās tik daudz samelots, ka neredzu jēgu. Reizēm sanāk sarakste, reizēm nesanāk, bet jēgas tik un tā nekādas. :D :D "D

Persona_N  wildangel - tāpēc ("naivuma" trūkuma dēļ) jau te ir tik daudz senu iemītnieku, kas nevienam nav vajadzīgi (ilgākam laikam par vienu vakaru). Tik staigā pa apli un pa retam uztrāpās uz kādas jaunas desas.

AivarsN  Kuram strādājošam vīrietim,ja vēl viņš dzīvo laukos,pietiek laika aplūkot visas atbilstošās sieviešu anketas,piedevām nepalaist garām jaunpienācējas? Es ne vienmēr izlasu visu jauno PA tēmu virsrakstus,kur nu vēl tik milzīgu informācijas daudzumu. Ja kāda ieskatījusies manā anketā,vai ko uzraksta,tad tikai uzzinu par viņas eksistenci. Tā ka,ar kautrīgajām varbūt iepazīšos garajos ziemas vakaros.

raina1970  Persona_N-- jā, protams, ka vīrietis, kurš ir izlemis , ka velās iepazīties, redzēs ne vienu vien sievieti- tas ir normāli. Un uzrakstīs - ne vienai vien- arī tas ir normāli. Vņš taču- izvelas, tapat kā sieviete- izvēlas..

psychobitch  sievietes jau tā ir pārāk aktīvas, kur nu vēl? sāks mainīt vēl večus, kā zeķes...

Paula6  Liekas bumpastikam, ieliekot šādu jautājumu diskusijai, pastkaste tagad būs pilna, izvēle milzīga un savu laiku veltīs tās šķirojot un vētījot un tad jau jaut´jumi arī birs kā no pārpilnības raga. Bet ja nopietnāk mazliet...kurai sievietei gan patiks vīrietis, kuram nav "dūšas" uzrakstīt, pajautāt kas interesē un ja būs abpusējas intereses, tad viss notiks. Bet izskatās, ka te ir vairāk skatītāju...un tādi interesi mazāk izraisa.

Vaukskis  100 % atbalstu tēmas autora ierosinājumu !!! Tu esi pareizi sapratis, ka tas par nerakstīšnu pirmajām ir iesīkstējis stereotips sievietēm un viņām to vajag lauzt, nu, līdzīgi, kā savulaik sufrāžistes izmainīja agrāk pastāvošos uzskatus un panāca, ka iegūst balsošanas tiesības vēlēšanās sievietēm (jā, jā, ne tik ļoti sen sievietes nedrīkstēja izlemt, kas būs parlamentu locekļi) ! Salīdzinu ar vēlēšanām tādēļ, ka piedalīšanās un attieksmes paušana tajās arī ir simpātiju jautājums. Nogaidošā pozīcija ir saistīta ar sabiedrības (resp., citu apkārtējo) un audzināšanas noteikto dzimumu lomu. Dati uzrāda, ka ja attiecībā uz romantiku tas ir zināmā mērā pretrunā, tad panākot pieejas jautājumam lūzumu tas pozitīvi ietekmē attiecību veselīgumu un seksuālo apmierinātību.

Araabs  Viņas jau arī raksta.Un vēl piedāvā laulību līdz mūža galam(mana):((

JaukaaSieviete  Sievietes raksta tiem vīriesiem, kam anketā ir bilde :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu