Ko meklē tie,kam jau tā nekā netrūkst?

Runa ir par precētajiem vai arī par tiem kam jau IR attiecības.Es vēl varu saprast tos,kas jau ilgus gadus kopā dzīvojot varbūt jau ir zaudējuši to asumiņu.Gadās visādi,ka tā interese ar laiku zūd vai pat pazūd,lai gan arī tā nevajadzētu būt.Bet ko meklē tie,kas piemēram tikai nesen nodibinājuši attiecības?Vai tad pa gadu var zust interese?Esmu runājusi ar tādiem,interese nav zudusi un saka ka viss esot vislabākajā kārtībā.Bet banāli vnk gribās kaut ko citu,nav pat svarīgi ka varbūt sliktāku,vnk citu.Tad ja ar savu ir ļoti labi un nekā netrūkst,tad kam vēl vajag to citu?

riks086  -> silta_bulcina 11:29
Lasi uzmanīgi - runa ir par ŠO VIETNI kā par izklaides PALĪGlīdzekli, nevis par citām izklaidēm....

slieksnis  eh bij man sieviete, nekā netrūka, tad pa šādiem saitiem neblandijos, vienkārši nebij laika, tagad bik pietrūkst sabiedrības

Nate  Kā ko? Seksu. Uzmanību, grib būt uzklausīti, iespēju sevi izcelt, jo reālajā pasūtītu uz 3 burtiem vai pat pa seju sadotu. Cer uz kādu komplimentu, jo mājās uzslavu nav.

Bazhix  Es te esmu tāpēc, lai par tādiem kā es uzdotu jautājumus no sērijas "ko te meklē.. " :D

Edgars37  ....japiekrit riks086, tadu, kam tiesam viss bumbas, te nav. Bet ka pietrukst, domaju, ka visiem te-ista cilveka blakus😉

Ellocka  Velk uz veco dziesmu : "Mēs pārtiekam viens no otra un nevis no pārtikas precēm..". Kamēr pienāk brīdis, kurā attiecības vairs nepilnveidojas, jo nekas jauns netiek pienests klāt. Patiesi laimīgs un apmierināts - arī ir diagnoze, sastingums un slinkums, turklāt, jo, attīstoties pārvaram dažādas grūtības. Ja diagnoze abiem, degradācija, ja vienam - šķiršanās. Par laimi bieži tikai no malas izskatās, ka patiesi laimīgs un apmierināts, jo tie, kas attīstās, nebrēc visiem par savām problēmām, bet tās risina. Arī tikai izklaidējoties un šadi gūstot prieku te.

jozolsen  Vāvuļotāji cenšas izskaidrot savu vāvuļosanu Pa , liekulībā...Bet patiesībā cer uz gaiduļu brīnumu - pretējā dzimuma interesē par viņu..Cer ,cer un vāvuļo ,sevi apbrinojot, cik gudri vāvuļojumos..
Tāda bābju un bābju padarīšana..Pa aizvieto soliņu ar saulespuķu sēkliņām pie mājas parādes durvīm..
Darītāji dara , vāvuļotāji-gaiduļi brīnumu cerībās..

psychobitch  ragus meklē, ko tad citu vēl...

Monika1965  Tik daudz naudas nav lai šos pakalpojumus pirktu par naudu, tāpēc te figurē, jo ja paveicas tad ir bezmaksas seks.)))

jozolsen  Daža laba varētu ar piemaksāt un nekas nebūtu..Arī vīrietis izvēlas..

Hilduks  Nu tātad tomēr kaut kā trūkst ... kaut vai sarunu par nenozīmīgām lietām :)

Ellocka  Kur ir, tur rodas klāt (visās jomās) ;D . Bet tas vēl nenozīmē akcijas preču iegādi. Pat ar bezmaksas piegādi un iespēju pēc 20 dienām aizsūtīt atpakaļ (gan ar sīkiem burtiņiem, ka nu jau uz sava rēķina), nevar iekārdināt.
Kur nav, tur vējš un žurkas (ar tukšiem vēderiem) skraida..

Persona_N  Tie ir slimi cilvēki.

Man viens paziņa bija - pissāja visas pēc kārtas. Bet tad svešatnē vairs nebija tādas iespējas, pakļuva zem tupeles un tagad viņu gandrīz vispār TAS vairs neinteresē. Neesmu pārliecināts, vai pat lielpupaina blondīne spētu iekustināt viņa daudz pieredzējušo draudziņu.

bumpastiks  Liekas problēmas meklē.Es gan tāds nebiju,ja viena,ta viena un to pašu gribu no savas kundzes.:)

dogville  Hello,shis nav tikai iepaziishanaas portaals!

edding  Varētu padomāt, ka dogville ir precējusies.

vnkesun  ...vai tad sarakstīties un vienkārši parunāties arī ir aizliegts...var jau arī izklaidēties bez seksa...

edding  14:28
Teorētiski jau var, bet praktiski tādi gadījumi nav ne redzēti ne dzirdēti. Agrāk vai vēlāk nāk piedāvājums "iepazīt vienam otru tuvāk"

Deisa  sifeli laikam.

magone4  nu man,protams, dzīvē arī daudz kā pietrūkst gan attiecībās ar vīru, gan draugiem u.c. un tad es izvēlos, vai pastrīdēties šeit, vai aizvērt durvis aiz sevis un palasīt grāmatu, vai paskatīties TV. ar ko ŠIS portāls būtu īpašāks par citiem? pakomunicēju arī draugos u.c.
man vienkārši nav vēlēšanās visu laiku pakārtoties ģimenei. un, ja nav iespēju, vai slinkums doties uz teātri vai koncertu, ļoti labi var izklaidēties arī šeit

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu