Ko meklē tie,kam jau tā nekā netrūkst?

Runa ir par precētajiem vai arī par tiem kam jau IR attiecības.Es vēl varu saprast tos,kas jau ilgus gadus kopā dzīvojot varbūt jau ir zaudējuši to asumiņu.Gadās visādi,ka tā interese ar laiku zūd vai pat pazūd,lai gan arī tā nevajadzētu būt.Bet ko meklē tie,kas piemēram tikai nesen nodibinājuši attiecības?Vai tad pa gadu var zust interese?Esmu runājusi ar tādiem,interese nav zudusi un saka ka viss esot vislabākajā kārtībā.Bet banāli vnk gribās kaut ko citu,nav pat svarīgi ka varbūt sliktāku,vnk citu.Tad ja ar savu ir ļoti labi un nekā netrūkst,tad kam vēl vajag to citu?

edding  Par magoni4 šaubu nav. Viss anketā pateikts. Tikai nevajag saitu, kur Tu meklē seksu salīdzināt ar Delfiem vai teātri. Vēlas iepazīties ar Vīrieti
Vēlamais vecums: no 36 līdz 55
Iepazīšanās mērķis
Sarakstei
Seksam

Agnese777  Lai meklē tev skauž vai.?nevajag līst citu cilvēku dzīvē.

jadore  Nu kā, nesen iepazīstās, īsti nepatīk un meklē labāku. Ja viss apmierina un turpina meklēt, tad cilvēkam ar galvu viss nav kārtībā.

Monika1965  Ar galvu te daudziem kā izrādās nav kārtībā.)))

puuuka  ...ko meklē!!!!...viņi izklaidējās...tieši tāpat kā tu...šeit tak ir izklaides portāls:))))

Araabs  Kā ko meklē?Morāli nenoturīgas sievietes īstermiņa izklaidēm.Tikai atcerēsimies,ka katra ķēkša sapņo kļūt par mājsaimnieci:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu