Vai grib palielīties?

Es esmu vientuļnieks,kas pagaidām nevar neko atrast.Taču tepat PA un ne tikai PA esmu ievērojis dāmītes kas iepazīties nevēlās,bet profilos ir salikušas seksīgākās bildes.Dažas pat ir ielikušas savu uzšāvēju bildes,arī gana seksīgi noformētas.Rodas jautājums,kam tas vajadzīgs?Lai palielītos citu neveiksminieču priekšā,lai skatās un apskauž.Ka redz man ir Tev nav?Vai kāds cits mērķis?Vai patiesībā pašām nekā nav,bet vismaz grib radīt veiksmīgu iespaidu?

marselis  Ta ir "mikla" ,gan pasam un citiem,nav jegas censties to atminet!
Vinas vadas pec emociju principa un seit nav nekada sakara ar domasanas logisko secibu!

jurks  aizej paskaties kaadu aarzemju iepaziishanaas sait, piemeeram- meitenes no ukrainas un no post soc valst. - kaa titulbilde pieticiiga un necila- vienkaarsha meitene, taa teikt, bet kad atver taas albuumu, tad kaa paarsteigums- taada super duper sex diiva!! baigais tukshums!!

iota  Autor, vai nav prātā ienākusi doma, ka tikai tie, "ne pārāk veiksmīegajie", tur saskata izrādīšanos vai citus zemūdens akmeņus, bet profilu īpašniekiem tā vienkārši ir reālā dzīve? :)

jozolsen  Reālā dzīve - bezmērķiga izrādīšanās -zīmēšanās Oho...Tā nu gan ir dzīve...Cēlonis ir jau cits..

Vinetta  Elementāri, Vatson. Vīrietis jāliek profilā aizņemtai sievietei, lai nerakstītu kam nevajag, jo nolūka iepazīties NAV, bet to jau neviens parasti nelasa un sūta tikai savas vēstules. Tagad vismaz tā nav, kopš ieliku.

illbeback  Tie profili pieder vai nu pumpainiem tīņiem vai dāmītēm kurām smadzenes buksē. Abos gadījumos jāizsaka līdzjūtība.

Vinetta  Nu jā, tikai pieauguši un prātā nobrieduši cilvēki ievieto anketās zaķu foto.... :DDDDDDD

Mildas_tante  Nu ja es ielikšu savus jaukumus:D Visi mēmi paliks no skaudības,tāpēc lieki nelielos.Bet lielās tie,kam nav ar ko citu palielīties.

uusins  Bet ja nu nomirs neredzējuši? Ko ta´?... Tāpēc, lai pamielo acis

Edgars37  ...interesanti, vai efekts butu tas pats, ja veca bildi nomainitu ar zobus atvazusa pitbula aversu??? Ar uzrakstu - Sargi kranu;D?

neko  Pa ielu ejot tu arī apvainojos uz tām izskatīgajām pretimnācējām, kas par tevi neinteresējas?

Edgars37  14:32

...nu skiet tomer, ka kadam tik loti kremta, ka iemilotaja profila vecis ieperinajies, ka pat aiz sapem tema radas;D, bet nu, prieks izklaides un iereciena, tiri OK;)!

Persona_N  Manuprāt, te ir tāda dāmu kategorija - viņas uz vidējā oho.lv fona ir vizuāli pievilcīgākas un tad nu dažādi izrādās, pelna simtiem tukšus virtuālos komplimentus, gozējas uzmanības saulīte. Bet domāju, ka dzīvē viņas ir tukšas un nelaimīgas. Dažām tiešām ir vīri, bet, acīmredzot, tie vīri sen jau zaudējuši interesi par savām švabrām un ļauj viņām iekš oho vismaz virtuāli sajusties novērtētām,

Vinetta  Zini bumpainais, "man pie pakaļas mazas ragutiņas", ko tu domā par manu izskatu -vai liekos tev pietiekami skaista vai nē -līdz tavam skaistumam jau man neaizsniegties! :DDDDDDD
Un manis pēc domā, ka lielos un gruzies tālāk, tikai kuņģa čūlu neiemanto aiz kreņķiem, feikais onkuliņ ! :D

Anitah  "bumpainais" - labi teikts, Vinetta ! Vecajam torpēdim acīmredzot tiešām pumpas metas aiz skaudības,ka citiem ir attiecības, bet pašam ņauuuuu - ja tādu nieku pēc savas tupās tēmas kārtējoreiz jāražo. Tfu !

Vinetta  Davai, bumpainais, netēlo idiotu, ja ? Ne jau par bildēm ir runa - feikais tāpēc, tev ir VISMAZ 3 profili: Torpedo, Chris1986 un šis, cik vēl ?? Un visos tajos anketas dati atšķiras! Man žēl tevis, jo tev ir personības dalīšanās, nerunājot par neciešamajām rakstura īpašībām, kuru dēļ arī esi viens tik daudzus gadus. Un atceries, ja apcelsi sievietes, vienmēr dabūsi pretī ar uzviju, skaidrs ??? Ņe veļika ptjica.

Persona_N  Skatos, manam komentāram jau trīs mīnusi. No Vinetta, no Anitah. Un vēl kādas daiļās. Bet atļaujos prognozēt, ka vēlāk tas tomēr būs plusos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu