Vai grib palielīties?

Es esmu vientuļnieks,kas pagaidām nevar neko atrast.Taču tepat PA un ne tikai PA esmu ievērojis dāmītes kas iepazīties nevēlās,bet profilos ir salikušas seksīgākās bildes.Dažas pat ir ielikušas savu uzšāvēju bildes,arī gana seksīgi noformētas.Rodas jautājums,kam tas vajadzīgs?Lai palielītos citu neveiksminieču priekšā,lai skatās un apskauž.Ka redz man ir Tev nav?Vai kāds cits mērķis?Vai patiesībā pašām nekā nav,bet vismaz grib radīt veiksmīgu iespaidu?

Persona_N  Šīs divas nav no skaistajām, bet tāpat atļaujas izrunāties.

DanaL  A viņām te tāds hobijs laikam - ieliek smuku bildīti, sakārdina randiņam, tad:

1) atnāk vai nu pati personīgi ar visiem saviem krietni atšķirīgajiem fiziskajiem parametriem - "pierīties kafiju vai, nedo´dies, vēl ko vairāk", lai paplacinātu jau tā nelaimīgā kārumnieka jau tā patukšo maciņu,

2) vai atsūta mammu "pierīties" (cerams, ka ne tikai) uz veča rēķina... varbūt pie viena tas ir arī mērķis - izprecināt mammu, jo vīrietim tieši mamma ir vecuma ziņā piemērota

Katrā ziņā dāmas ir visai atraktīvas un izdomas bagātas. Bet vīrietim vismaz bija jaukas fantāzijas par to, kas viss varētu būt...

Nu kaut kā tā... te viens dažas dienas atpakaļ jau gaudoja par šo tēmu.

Gunitaa  Kurš nu te būtu izteicies par vecuma pazimēm, bumpainais! ;))))) (foršu niku tev piešķīra Vinetta!)
Un nemīz vešā tikai tāpēc, ka tevi trāpīgi paņem uz grauda, vecais kurkuli ! :D

Persona_N  bumpastik, ar šo tēmu trāpiji desmitniekā. Re, arī trešā no mēŗķauditorijas ieradās (Gunitaa) :) Labi sakacināji "skaistulītes". Bet te jau vēl daudz citas.

DanaL komentārs tāds divdomīgs, bet cauri tomēr sit psihotrauma pret večiem - visiem patukšs maciņš un 20 gadi vairāk nekā norādīts anketā.

Anitah  Danočka, nu tak nomaini beidzot pati savu bildi tā vietā lai Tu nesmuki bāztu vienā maisā visas lietotājas, kurām ir normālas bildes ! Un ne visas tās, kam ir simpātiskas bildes, staigā pa randiņiem, jo viņām vienkārši nav tādas vajadzības. Tā, ja.

Viliendi  Mans novērojums ir tāds- tās seksīgās, ne savas bildes saliek dāmas kuras baidās ar savu īsto seju sabaidīt, vai kurām tiešām kāds nopietns defekts, tad nu saņem vēstules it kā šai seksīgai personai un no tā gūst milzīgu seksuālu baudu!:)

Vaukskis  "Uzsist cenu" sev vai-jā, iztēloties, kā būtu, ja būtu tā, kā uzrakstīts un kādas bildītes.

Edgars37  16:11...japardzivo vien bus, ka tava snukura;D attelu neviena profila neliek...neko darit.

neko  "Nu ja,es vecs,nesmuks,resns,bumpains.:)Varu tikai pasapnot par tadam extra sievietem."

Nu ļoti principāls esi, sēdēt te un čīkstēt, pārmest sievietēm ka nemīt tādu, kāds esi - jā, bet kaut ko lietas labā darīt - nu tur sporta zāli apmeklēt vai apvienot vajadzīgo ar lietderīgo un kaimiņienei kaut vai malku saskaldīt - tāds variants pat netiek izskatīts? Neiesi jau iespringt un smagumus cilāt ne savas veselības ne sieviešu pēc.... kaut kā tā ja? Reāli Tev ir tikai viena problēma - nevēlēšanās neko lietas labā darīt un prasība "pieņemt kāds nu esi". Ar pretenziju uz "dziļu un skaistu dvēseli" ..kas diemžēl tekstos tāda nu galīgi neizskatās. Nu nesanāks Tev arī "Kavazimodo stāsts" tādam kāds esi. Ja gribi lai kas mainās, būs tomēr vismaz kaut kas jādara. Tava situācija ir tikai Tevis paša radīt.

Vanesa15  Man nav jalielās. Savu vērtību zinu.

Kristine_78  Bumbastiks, tev taisna tiesa.Ne tikai palielīties, pacelt savu pašapziņu. Palielīties ar cmukāko trofeju.Tad viņas aprunā viena otru, strīdas un beigu beigās atriebjas aiz muguras un apsmej.

etc  Ak, šīs mazās, jaukās meles - trīsdesmit - četrdesmitgadnieces... Virtuāli patrīt mēles un apriet gatavas, kaut gan pašas šķīrušās vai neprecējušās un tumšajās naktīs vienas elso aukstā gultā un kož spilvenā aiz seksa bada. Nu jā, bet to jau neviens ne redz, ne dzird. Tie onkuliņi jau tik stulbi, ka uz tādiem zelta gabaliņiem ir aci nepamet... bet tiem jaunajiem mačo vajag skaistas, garkājainas žurnālvāka zvaigznes bez bērniem, uz tām vientuļajām māmiņām lai pretendē citi. Vai es runāju nepatiesību?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu