Situācijas simulācija - ja jūs būtu precējušies un ...

Viens no jums ir mājās sēdētājs, otrs ekstraverts. Ekstravertajam ir draugi, ar ko iziet sabiedrībā un nodoties savām publiskajām vajadzībām (teātris, sports, dejas, kazino utml.) ne ar dzīvesbiedru, bet kādu citu pretējā dzimuma pārstāvi. Būtu tas pieņemami (pie kādiem nosacījumiem?) vai pilnīgi un galīgi izslēgts (kāpēc?)?

ALVASETE9  Ar draudzenēm vai draugiem, lai iet, ja pati, pats negribi, bet ja ietu ar kādu citu sievieti, nē.....nesaprotu tādus pārus, kur katram savas darīšanas un kopīgo nav.

Momo  nesaprotu tos, kas visu grib darīt kopā. man vajag pašai savu telpu un pašai savus hobijus. nezinu par pasākumiem, kuros kāds cits vīrietis mani pavada, bet piedalīties pasākumos, kur ir abu dzimumu pārstāvji, bet nespiest otru tos apmeklēt, šķiet normāli. es eju vingrot, viņš brauc uz motokrosiem. un nav otru jāmoka ar to, kas viņu neinteresē. ik pa laikam var saorganizēt kopīgus pasākumus, kas abus interesē. mājās miers un saskaņa.

AivarsN  Mans suns arī vienmēr godīgi sēž mājās,bet tās divas reizes gadā,ko padarīsi,dabas aicinājums.😁

cita  Momo
Jautājums nebija par vingrošanu, motosacīkstēm, iešanu pie ārtsta, friziera vai kosmetologa...
jautājum bija par izklaidēm un brīvā laika pavadīšanu

slieksnis  nu man bij mājās sēdētājas, zinu tik to, kā neatkarīgi no manu draugu dzimuma viņa palika uz šiem greizsirdīga, lai gan nu nesaprotu, kapēc man kā parastam aktīvas dabas cilvēkam būtu jāsēž mājās un jālūr seriāls Suits.. tak tad es labāk pakaros bēniņos.

meitenepasaka  Ja pāris vienmēr atceras to iemeslu, kas lika viņiem reģistrēt attiecības, daudz kas ir iespējams. Bet tas ir jāatceras abiem, abiem jābūt gataviem mainīties līdzi jaunajām situācijām, pieņemt otru un necensties pārveidot.

_Krasula_  Teātris, sports, dejas mēdz patikt arī intravertajiem. Tiesa, spēlēt teātri un to skatīties nav viens un tas pats; tāpat arī baudīt profesionālu jeb amatieru sniegumu.
100-procentīgi visas intereses jau nekad nesakritīs. Jautājums, vai ir arī kopīgās? Otram ir nepieciešama arī sava "brīvā telpa", un tā var būt tikpat labi pavadīta vienpatnībā jeb kopā ar draugiem. Bet, ja draugs ir pretējā dzimuma un ar to kopā būšana ir svarīgāka, saistošāka jeb aizņem lauvas tiesu nekā ar patstāvīgo partneri, tad rastos doma, ka kaut kas ir ne tā...klusībā sāktu zelt šaubu, nedrošības un neuzticēšanās asni.

Marija_Anna  Jautājums - cik ciešas un nopietnas , uzticības un mīlestības pilnas ir tās attiecības. Manuprāt ir tikai loģiski , ka pāris nevis skatās viens uz otru ( un viens bez otra ni - ni ) , bet skatās vienā virzienā. Katram ir un rodas savas intereses, hobiji. Ja ir kas kopējs - ideāli . Ja nav tik daudz kopēju interešu - arī nav pasaules gals.
Svarīgi, vai cilvēks ir tik primitīvs , ka katra nepieskatīšana var beigties ar pārgulēšanu . Tad gan tādu partneri negribētu.
Un amatierteātris nopietnā izpildījumā ir laba lieta , nav ko noniecināt.

eva_  Kā saprotu, Tu esi tā extravertā ? Bet ja būtu otrādāk un Tu būtu introvertā mājās sēdētāja, Tu pati laistu savu vīru tusēt ar kādu daiļu būtni bez Tevis, ja pat viņš stāstītu, ka sexa viņiem nav ? Apšaubāmi. (Un tikai nestāsti, ka aprakstītā situācija Tevi neskar vispār -ne no kā tēmas nerodas).

fargo  nav vajadzīga spēja paredzēt nākotni, lai saprastu laicīgi, ar ko tas beigsies.

illbeback  Vai normāli dzīvot kopā vilkam ar aitu.

eva_  Deisa, bet Tu neatbildēji uz jaut.vai savējo laistu tā tusēt ar kādu citu kā aprakstīji tēmā. :)

Momo  bet vispār sašutušajiem par to, ka otrs kaut kur dodas bez viņa, būtu jāapsver iespēja otru pieslēgt pie radiatoriem un nelaist arī uz darbu, ja tajā ir gan sievietes, gan vīrieši. arī risks taču! :D
jautājums būtībā ir par savstarpēju cieņu, uzticēšanās pakāpi un spējām motivēt otru nedarīt nevajadzīgas muļķības. jo, kas gribēs, tas vienmēr atradīs kā.

_Krasula_  P.s bet runājot par amatierteātriem. Ja ir izvēle, tad, protams, dodu priekšroku profesionālajiem un arī ne katrai izrādei. Taču redzēt spēlējam pazīstamus cilvēkus amatierteātrī ir interesanti. Un, ja tas ir mīļotais cilvēks,-intriģējoši, ar iespēju redzēt otru citā rakursā.
Dziedu korī, kurā viena ekstraverta kundzīte gados stāstīja, ka viņa ir ne tikai cita kora dalībniece, bet arī vēl dejo tautas deju kolektīvā. Vīrs, kā sapratu, diezgan intraverts. Kundzītei ļoti nepatīkot gludināt drēbes. Bet vīram, lai cik jocīgi nebūtu,-patīk. Un tad, kad ir kārtējā kolektīva uzstāšanās, kundzītes vīrs ķeras pie tautisko brunču gludināšanas...

eva_  Deisa, ne par bērniem bija runa. :) Bet ja vēlies atklātas atbildes no ctiem, iemācies arī pati būt atklāta. ;)
Es piemēram savējo nelaistu tusēt ar sievietēm, bet nav arī tādas vajadzības, jo mums intereses saskan un visur ejam kopā. Kā arī abi extraverti.

riks086  Te nu ir tas stāsts par spēju kaut drusku mainīt sevi(sevī), lai būtu kopā ar mīļoto cilvēku pēc iespējas vairāk.... Zinu pārus, kas tā dzīvo, bet par labu modeli to nenosauksi un tas ir tikai laika jautājums, kad nobruks...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu