Situācijas simulācija - ja jūs būtu precējušies un ...

Viens no jums ir mājās sēdētājs, otrs ekstraverts. Ekstravertajam ir draugi, ar ko iziet sabiedrībā un nodoties savām publiskajām vajadzībām (teātris, sports, dejas, kazino utml.) ne ar dzīvesbiedru, bet kādu citu pretējā dzimuma pārstāvi. Būtu tas pieņemami (pie kādiem nosacījumiem?) vai pilnīgi un galīgi izslēgts (kāpēc?)?

neko  Vai pieņemami - jā pieņemt varētu (t.i. varu - ir pārbaudīts praksē), bet tanī pat laikā pilnīgi bezperspektīvi, jo cilvēki pārāk dažādi (arī pieredze).

jozolsen  Patiesā teātru aizkulišu vēsture..Savstarpējās starp dzimumiem..
Un sieviete profesionāli mācās tēlot izlikties-tēlot!!

jurks  Vajadzīgs līdzsvars! Ja abi mājās sēdētāji- ko tālāk? Viens otru paātrina un piebremzē- mijiedarbojas!

uusins  Pirmo reizi biju precējies - tieši šāda situācija. Jaunībā viņai manas nodarbes patika un tās atbalstīja. Pašai īsti intereses nebija. Toties šķiroties viņai bija ļoti daudz, ko pateikt: tev ir koris, hokejs, sports - koncerti, spēles...
:) Tādēļ Dzīve iemācīja - atrodi kādu, kuram ir līdzīgas intereses :)

jadore  Man bija līdzīga situācija, vīrs bija mājās sēdētājs, nāca gan līdzi uz pasākumiem, bet pats neko nedomāja un neierosināja, gaidīja uz manu iniciatīvu. Tas apnīk. Gribās, lai vīrietim arī kas interesē, ne tikai TV un darbs. Ideāli, ja viens otru papildina/pavelk.

jadore  Deisa, viss atkarīgs no konkrēta pāra, ja sader, tad super, ja nesader, tad nav super:(. Es varu arī viena iet, braukt, piedalīties, ko arī daru. Bet attiecībās gribējās un gribās arī iniciatīvu no vīrieša.

lasminaxxl  Es atkal no pieredzes.
80-tajos gados aizbraucu vīram līdz Ļeņingradu , uz pasaules čempionātu motokrosā !! Viņš vienkārši gribēja kompāniju, es piekritu.
Es un motokross- pilnīgi nesavienojamas lietas ! Bet ko gan neizdarīsi , ja tā vajag. Bet visumā brauciens bija pat interesants .

DanaL  Mana draudzene, būdama ekstraverts tieši šādās attiecībās un viena pati piedalīdamās velomaratonā, iepazinās ar savu nākamo vīru.

neko  "Es piemēram savējo nelaistu tusēt ar sievietēm"
Mazliet ziņkārība; ka to vispār var dabūt gatavu - kaut ko neļaut otram pieaugušam cilvēkam?:)
Saprotu ka var izrādīt nepatiku, var izteikt viedokli, saprotu ka var palūgt tā nedarīt... bet vienkārši neļaut? Kā tas praksē ir dabūjams gatavs?

psychobitch  ja tu piekristu situācijai, ka tas mājās sēdētājs arī ar kādu pretēja dzimuma pārstāvi kopā pasēdētu, kāpēc, lai tev aizliegtu tavas izklaides? es domāju, ka ļoti nostiprinātos ģimenes saites... :D

Vaukskis  Jā, man tas būtu pieņemami ar nosacījumu, ka otrs man nepārmestu dzīvesveidu un dotu zināmu brīvību ! Nosacījums būtu tāds, ka iepriekš ir noslēgts laulību līgums par mantas šķirtību.

ne_meklejumos  Katram savs attiecību modelis, ja abus tas apmierina, tad ko tur citu padomus uzklausīt. Kas vienam pieņemams, otram ne. Mani darītu bēdīgu un nelaimīgu, ja otrs būtu mājās sēdētājs un nez vai ar tādu veidotu kopdzīvi.

irgo  Kā sauc sievu kura vienmēr zina kur atrodas viņas vīrs ? - ATRAITNE !!!

Vanesa15  Intraverts + ekstraverts galīgi nav diagnoze. Tur jāskatās citas lietas, vai nu viens otru lieliski papildina, vai arī abiem nav par ko runāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu