Onkuliņu lietošanas termiņš.

Es te izlasīju,kā viens gudrelis uzrakstija par sieviešu lietošanas termiņu.Tad nu lūk,sievietēm nekad termiņš nebeidzās,pēc 40 viņas paliek tikai gribošākas un varošākas.Vīrišķi tieši otrādi,pēc 40 tā potence paliek slābanāka,gribēšana varbūt ir,tik ar to varēšnu tā pašvaki.Ja vēl dzer,pīpē,visādas kaites,tad nu ir pavisam bēdīgi.Tad tiekam vainotas mēs sievietes,ka nu esam par vecu vai resnu,vai kā citādi neatbilstam.Jo nu nevar tas vīrisķis pateikt patieso iemeslu,ka vnk švaki stāv.Un tad nu viņi cer,ka varbūt tā jaunā palīdzēs un uz viņu vismaz sacelsies tas nabaga čibriks.Tad nu lūk,vīrišķi,ko slēpjat patiesos iemeslus ka vnk čibriks slikti stradā,neviss mēs te esam par vecu,resnu un t.t.?

Deisa  Onkuļiem jau arī viss notiek, kamēr vēl acu gaišums strādā - internetā tak ir pupaini zaķi kas sten un vaid cik uziet, pie kam tie lieki nerunā, nesmejas par apstājušos laiku pulksteņrādītājiem un ir ļoti atsaucīgi. Priekš kam vairs iecentrēties uz reālām tantēm?

Vanesa15  hahaha, protams, ka nespējnieki te pilns. Kur tad ir tās jūsu otrās pusītes? Tik vien ir kā sēdēt ohos un sapņot par nezin ko, bet reāli uz neko vairāk spējīgi neesat. Vazāties no gultas uz gultu un diedelēt uzmanību jebkurai, kura kaut nedaudz pievērš uzmanību? Nu baigā māksla.
Man zināmiem 20-gadniekiem jau sen ir savas meitenes un 40 un pat 50-gadnieki visi pie vietas. Viņiem viss notiek, sex pilnā sparā un mīl savējās.
A te baigie varoņi. Alpha tēviņi vīstošie, Phe :D

Chris1986  Es jau labprāt izlīdzu veciem cilvēkiem, bet tiešām nevaru - neceļas uz jumsim ne par ko. Sauciet labāk "Timuru un viņa komandu" - tie vienmēr izlīdz veciem tantukiem - gan malciņu saskalda, gan izdara visu ko vajag :D

saagga  Viss ir tikai iekārē.Vai tad pirtī neesi bijusi kaila ar kailiem vīriešiem un vienkāši vēlies izpērties,nevis sexot?

Gunitaa  Tu vari izlīdzēt kādām tikai kapu puķes pie vecātēva kapa sastādīt, jo nevajag jau sevi mānīt, krisa it kā astoņdesmit sestā - tev arī uz jauniem skuķīšiem SEN vairs nestāv - jo sen kā nokalpojušas tavas augšējās un apkašējās galviņas un kirdik, tā ka atliek tikai slapjie sapnīši un pampers pie vecā dupa. :DD

jollyroger  Ar 115 kg mums tiešām beidzās termiņš. Autors Feiks.

riks086  Jādibina Kaščeja vārdā nosauktā biedrība - ja vēl stāv, tad tiek pieņemts. Tad valde izsniedz apliecību, nozīmīti (uz randiņu ejot, var piespraust), lai varētu skaidri distancēties no tiem, kuri vairs nevar.
Un vispār, ja tā tieši izsakāmies, stāv jau ne uz gadu skaitu, bet uz to, ko redzam, dzirdam, sataustam :D :D :D

Edgars37  ....😃vo, recat, recat, vinnes Torpezonkulis loterija pardesmit limonus, iegadasies ka Forests abolu parstrades kompanijas akcijas un ko TAD darisiet😃😃😃??? Pasaule ir apala(c), ka jau viena te izteicas😃

Persona_N  Laimīgās, skaistās, precētās! Kāda ir jūsu motivācija nākt te iekš oho un ņirgāties par šeit esošajiem likteņa pabērniem? Vai tad svētdienas rīta pisssiens ar savu fotogēnisko, veiksmīgo vīrieti un kafija gultā jau bija, ka varat tupēt te? Jā, cilvēki ir dažādi, bet es nespēju iedomāties, ka es nāktu iekš oho izrādīt pārākumu (īstenībā tas ir šķietams un manīgs; es jūs, daiļās precētās, vērtēju zemāk neka vidējo parasto oho sievieti) un ņirgāties par citiem, ja man būtu mīļotais cilvēks! Jūs esat sapuvušas. Pagaidām tikai garīgi un tā ir jūsu laime, ka vēl palikusi pievilcīga fiziskā čaula.

riks086  -> Persona_N 12:09
Labi uzrakstīji; man jau labu laiku gribējās šai personu grupai pateikt ko tamlīdzīgu. Pirms kādiem pāris gadiem te viena tāda grupiņa bija, pie tam verbāli ļoti agresīva. Tagadējā gan ir drusku mērenāka....
Protams, neviens nevar aizliegt šeit reģistrēties un komentēt, bet es arī neesmu varējis saprast, kāda ir MOTIVĀCIJA to darīt, cilvēkiem, kuriem personiskajā dzīvē, saskaņā ar viņu pašu pausto, viss ir kārtībā? Vai tiešām ir vēme vienkārši paņirgāties par tiem, kuriem šai jomā nav veicies tik labi, dažiem - hroniski, un kuri tāpēc atrodas šeit? No neveiksmēm nākotnē neviens nav pasargāts..... :(

AivarsN  Cilvēks pie visa ar laiku pierod,gan jaukā,gan sliktā un tas vairs nekādas emocijas neizraisa. Tāpat vīriešiem ar to seksuālo iekāri un līdz ar to,arī varēšanu,attiecībā pret sievietēm. Jaunam vīrietim der gandrīz katra. Kaut vai tikai izmēģināšanai. Vīriešiem pusmūžā nekādi eksperimenti nav vajadzīgi. Viņiem var izraisīt interesi tikai kāda īpaša sieviete,ne obligāti jauns skuķis. Ar gadiem līdz pat pilnībai noslīpējusies vērtēšanas sistēma. Acu skatiens,grimases un kas zin kādas vēl īpašības tiek fiksētas,aplūkojot tikai foto,kur nu vēl sastopot dzīvajā. Tāpēc nevajag par večiem smieties,ka viņi vairs nevar. Var,un kā vēl var. Tikai ne jau ar kuru katru.

fargo  ir svētdiena, vienpadsmit rītā, cilvēks pamostas un sāk... vemt savus atkritumus uz apkārtējiem.

Sakta  Cienītie Persona_N un riks086 -mēs nebūt te nenākam, lai paņrgātos par kādu, bet gan lai palasītu un pilnīgi dažādi komentētu visdažādākās tēmas un tas nav aizliegts ne precētam, ne brīvam. BET galvenais, cienījamie -mācieties atšķirt cēloņus no sekām (t.i. reakcijām). Ja viena daļa ne tik cienījamo kungu (piem.tie kurus minēja BlackPantera) zākājas gan par sieviešu vecumu, gan pārējo, tad viņi dabon atpakaļ pēc nopelniem, vnk tāpēc lai saprastu, ka zeme ir apaļa un izmests bumerangs ķers gala beigās pašus. Un ja jūs ievērojāt, tad pirmā tapa tēma par sieviešu lietošanas termiņiem, tāpēc labāk jau nu brauciet augumā tiem, kas provocē konfliktus starp dzimumiem nemitīgi, nevis tiem, kas REAĢĒ...

Vanesa15  Ja jau būtu likteņa pabērni, tad neviens par viņiem neņirgātos. Bet patiesībā iedomīgi tirliņi ar ahujennām prasībām. Neticu, ka visu šo gadu laikā neviena nav bijusi ņemama, bet nē, nekas nav labi. Albatrosi zvana, ka katra nākošā būs labāka.
Visi laimīgie lauleņi nebūt nav precējušies ar Klūnijiem un Džollijām. Vienkārši cilvēki, reāli domājoši, kas spēj mīlēt un novērtēt to kas ir, nelidinoties mākoņos. Prot ne tikai pieprasīt, bet arī dot.

Persona_N  Sakta - Tu tikko parādīji klasisku paštaisnuma piemēru ;) Šī dāmu īpašuma tracina varbūt pat vēl vairāk par stulbumu un iedomību.

Persona_N  P.S. Nevis īpašuma, bet īpašība.

Vanesa15 - kādas ir tavas prasības? Jau ilgi neesi nevienam vajadzīga. Varbūt jānolaižas uz zemes?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu