Onkuliņu lietošanas termiņš.

Es te izlasīju,kā viens gudrelis uzrakstija par sieviešu lietošanas termiņu.Tad nu lūk,sievietēm nekad termiņš nebeidzās,pēc 40 viņas paliek tikai gribošākas un varošākas.Vīrišķi tieši otrādi,pēc 40 tā potence paliek slābanāka,gribēšana varbūt ir,tik ar to varēšnu tā pašvaki.Ja vēl dzer,pīpē,visādas kaites,tad nu ir pavisam bēdīgi.Tad tiekam vainotas mēs sievietes,ka nu esam par vecu vai resnu,vai kā citādi neatbilstam.Jo nu nevar tas vīrisķis pateikt patieso iemeslu,ka vnk švaki stāv.Un tad nu viņi cer,ka varbūt tā jaunā palīdzēs un uz viņu vismaz sacelsies tas nabaga čibriks.Tad nu lūk,vīrišķi,ko slēpjat patiesos iemeslus ka vnk čibriks slikti stradā,neviss mēs te esam par vecu,resnu un t.t.?

Sakta  Nē, dmž paštaisnumu nodemonstrēji tu pats, pat necenšoties iedziļināties tajā, ko teicu.
Jauku dienu visiem.

Vanesa15  Persona_N
Nolaidies uz zemes. Es jau sen esmu laimīgi precējusies. Man te neko nevajag, atskaitot pamuldēšanu :)

saagga  Ir jau tās zeķubikses skaistas un glaunas,tik mēs tam dzīves ritumam vairs netiekam līdz.Mums jau ir dzīves pieredze uz kauliem,vairs jau neskatāmies uz vizuālo,vairāk jau uz faktūru.

Edgars37  12:53
...gribas pavaicat autorei, vai sitas sviests ir nopietni domats😃??? Ja nopietni, tad sak izskatities, ka te kadam tiesam bus beninos sakapis, ka nu saks te visu regulet😃😃😃 un bus vien japiebiedrojas Torpedim vina ierakumos😃!!!

Mavs  Nu ko tās vecās tantes var trakot ?! Pašas tepat blakus topsikā par "karstuma viļņiem" sūdzās, bet vēljoprojām gudri spriedelē par vīriešiem ?!
Kā jūs nesaprotiet, ka jūsu vilociens aizgājis ! Bet lidmašīnas un jahtas nav domātas jums ! :)
Ne velti Daba ir nolikusi jums robežu, aiz kuras pēcnācējus radīt nespējat ! A vīriešiem tādas nav ! Vai tiešām jūs šo "mājienu no augšas" nesaprotiet ?! A tie argumenti par "miroņa nepiecelšanu" - tas tik tāda "otmazka" ! Ja vīrietis nav galīgi degradējies, tad viņš sīci spēs uztaisīt arī 80mit gados ! Bet ne ar jums ! Tā "stāvēšana" arī tāda selektīva lieta - uz jums "nestāv" - uz 20gadīgu zaķi stāvēs, ka prieks ! Arī Dabas dota norāde "no augšas" - ja kas ! :)

limonija  Vīrietis JAU ir degradējies, ja spriedelē tā kā Mavs...Nekā personīga - tikai viedoklis.

Taira  diez vai kāda tanta vairs jemtu Mavu, ja nu tāda, kura ar datoru uz Jūs... ir tad būtu jāuzmana, ka nenonāk līdz oho saitam:)))

Salote  Lasu un domāju, ka pieredzes apmaiņa ir viena ellīgi laba lieta - ar to vien, ka var skaidri redzēt, ar ko uz randiņu iet nav vērts. :) Runājot par vecumu, gan sieviešu, gan vīriešu, droši vien vissvarīgākais būtu, lai visi aspekti ir līdzsvarā - hronoloģiskais, sociālais, bioloģiskais un psiholoģiskais. Citādi ir tā, ka ķermenis ir novecojis, bet briedums kā nenāk, tā nenāk.

negribu8  Mja....te jau protams ir arī sievietes ar asu mēlīti,bet nu Mavs viedoklis reti pretīgi izklausās:( Un ar tādu negribētos satikties ne jau dēļ vecuma,vai kāda cita trūkuma.Ja cilvēks patiesi patīk,var pieciest arī kādus fiziskus trūkumus,ar garīgiem trūkumiem samierināties ir jau daudz grūtāk.Un liekas ka daudziem te garīgi jāaug un jāpilnveidojas.

Geisha  Arī 30 gadniekiem var nesacelties uz 30 gadīgu zaķi, ja zaķis ir vienkārši atbaidošs. Un tantuks savos 50 gados var būt krietni iekārojamāka nekā 30 gadniece. Viss ir relatīvs. Iekāro ne jau gadus, kg, cm, bet cilvēku. Tieši tāpat 30 gadīgs vīrieša gabals var būt nu galīgi nekāds un 60 gadīgs onka var būt vēl oho....(sprigans kā kumeļš).

Cerinju_Peeteris  nez kaapeec man Mava viedoklis simpaatisx un kaa onkuliitim pieredzee balstiits :D un par dabu runaajot .. mums onkaam tiesjaam resursi mazaaki nekaa jaunajiem kas var baxtiit visu kas kustaas un kas nekustaas .. to kustinaaat un baxtiit..
proti Maate Daba neljauj mums muusu resursu atlikumu tereet kundzeem kas aiz reroduktiivaa vecuma un reroduceesjanaas speeju kavlitaates robezjlieluma .. [tb uz to mums nestaav] toties ar 20+ viss OK :D

VECA_PIEPE  Ta PA vecjiem jau sen lietoshanas terminjsh ir noteceejis,...citaas ohujinja publiskajaas sadaljaas vajag pamekleet. Nu piemeeram sadaljaa VP, piesakot savu veelmi romantiskai pastaigai divataa gar naksniiga ezera vai juuras krastu, lai paseksotu. Un lietojiet veselas!

VECA_PIEPE  ...bet patiesiiba ta ir taada, ka ne jau PA pljurkskjeetaaji ir arii tie dariitaaji un PA noteikti nav visa ohujinja viirishkjiibas etalons!
Es labpraat atklaashu jumsiem baigo nosleepumu, bet tikai ar norunu, ka nevienam to taalaaki nestaastiisiet:
Ohujinjaa ir pietiekoshi daudz forshu, galantu un visaadaa veidaa makten labi lietojamu viirieshu..., atbilstoshi ik katras sievietes veelmeem un iegribaam,...ja no tiesas vinjaam ir gribeeshana iepaziities!

runcs51  ""...foršu,galantu utt vīriešu..""...nez vai šejienes iedomīgo un alkatīgo mau...pardon,dāmu buķete ir pelnījusi,lai pret viņām attiecīgi forši un galanti izturētos...vismaz viena daļa noteikti ne...

lady_super  Te tam vienam nepamatoti pašpārliecinātajam, kas mauj atbilstoši nikam, es tikai miskasti atļautu iznest un pieskartos labākajā gadījumā..... ar koku... :DD Briesmīgs radījums zemes virsū. ;)

runcs51  AIzmirsi piebilst-ja tikai viņš no tevis vispār kaut ko gribētu...arī mani izteikti nepiesaista iedomīgi un uzpucēti ledusskapji ar izputējušas grāfienes pretenzijām......

Labrador  Kruuminju Juulis arii nav vairs jauneklis,bet tas netraucee vinjam atrasties LV iekaarojamaako viirieshu topaa.Taatad,ne jau gadu skaits ko izsaka,bet gan statuss.

runcs51  Arī šejienes dāmām šis ir topā-nebūtu ne izskats,ne vecums par traucēkli-nauda nesmird....

VECA_PIEPE  Kursh no PA kungiem ir *Kruuminju Juulis (c)?
(kljuust ieintereseeta un aizmetas kraasot luupas)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu