Cik gados jūs sapratāt ka esat neglīti?

vecāki saviem bērniem pārsvarā saka ka viņi ir skaisti utt. bet pēc laika dzīve visu noliek pie vietas. Man tas notika diezgan vēlu - 6 klasē, 12 gadu vecumā, kad meitenes kopīgi mani novērtēja kā neglītu sūdu. Tas atkārtojās vairākas reizes nākamo gadu laikā.

valmierietis333  Man tikai interesē ,vai pats tām visām 30+ meitenēm pajautāji ,ka tik droši zini , ka visām nepatiki ?!

Vai arī piederi tiem vispārinātājiem , kas runā visu cilvēku vārdā ! Viena varbūt nošķobījās tavā virzienā un tagad domā ,ka visas tādas ...

Marija_Anna  Ieliec savu šībrīža bildi . Vismaz uz tēmas laiku. Izvērtēsim :)

slieksnis  hehe, vel nav pieredzēts :D lai gan pašlaik audzēju bārdu, lai būtu ziemassvētku vecis bračkam un māsai sīkajiem, moš būšu neglīts kādam, kam bārda nepatīk :D

Mazaa_naarinja  Man vēl jāaug līdz tiem gadiem:P

Geisha  Man vecāki iedeva labu ģenētiku + visi rados bija un ir smuki cilvēki = esmu smuka, simpātiska, sexsīga, saimnieciska, utt. jauka sieviete.
(uh, kas sunim asti cels?)

SANKARLO  Esmu optimists, bet autoram taisnība. Sejas vaibsti nosaka dzīves kvalitāti. Citam pa dzīvi liela piekrišana no pretējā dzimuma, citam pilnīgi nekāda. Skrien kaut ar galvu sienā.

psychobitch  par spoguli neko nezini? kaut gan te tā daudzi dzīvo un jūtās vareni...

VECA_PIEPE  ... patiesiibaa shii teema nav jautroshanai, jo shii ir nopietna vecaaku probleema, ar kuru ne vienmeer vinjiem izdodas veiksmiigi tikt galaa savu beernu- pusaudzju vecumaa.
Principaa pilniigi ik viens pusaudzis paardziivo negliitaa piileena sindromu, neatkariigi no taa vai beerns ir nevainojami gliits saakot no peedaam ta liidz matu galinjiem un par vinja smukumu atklaati izsakaas publika- pilniigi visi kaa viens gan vecaaku draugi, radi pazinjas un arii pusaudzja vienaudzji,...ta i sveshinieki-garaamgaajeeji var sajuusminaaties,... bet beerns var justies nedroshs par savu izskatu, paardziivojot smagi savu nepamatoto negliitumu.

Vecaaku miilestiiba, ruupes un iejuutiiba, ir vieniigais liidzeklis, kas savus pusauga vecuma beernus dziedee no negliitaa piileena sindroma. Miiloshi, saprotoshi un izgliitoti vecaaki neljaus saviem beerniem justies nemiileetiem, liekiem un negliitiem,...atbildiigu vecaaku beerni vienmeer buus smukaakie un miiljaakie beerni saviem vecaakiem, kaa smukaakie vinji jutiisies arii starp vienaudzjiem- pusaudzjiem.

eloiza  Vēl neesmu to apjautusi!!! :DD

Marija_Anna  trešo reizi apskatīju profilu. Nav bildes. Nu kā lai pasaka ( es kā pilnīgi svešs cilvēks ) , ka tu neesi smuks vai vismaz pieņemami normāls ?

pecinna  Kāpēc ātri aizmirstam labo un ilgi atceramies slikto? Tu neesi atrasts miskastē!Pasmaidi,dodies tālāk!

puuuka  losser/nevajag apvainot vecākus melos,tad kad pats būsi kļuvis par tēvu,tad sapratīsi,kad tas ir slikti nosodīt savus vecākus,jo jebkuriem normāliem, mīlošiem vecākiem savs bērns vienmēr būs pats skaistākais,mīļākais un labākais....un ,ja esi saviem vecākiem par to pārmetis,tad noteikti aizej un atvainojies viņiem.
Runājot par to,kad 12 gados no svešiniekiem uzzināji,patiesību...es jau tev sākumā iekomentēju par to cik skaistums ir dažāds un cik dažādu to redz cilvēki.Bet palasot tavas atbildes uz komentiem man liekas,kad tevi vajā kāda bērnības trauma,vai nu tās ir tās 30 meitenes,vai kāds cits,bet tu vienkārši netiec tam pāri,man liekās,kad tev vienkārši vajadzētu izrunāties ar kādu,kas varētu palīdzēt tam visam tikt pāri...

una32  Ikviens cilvēks kādam liekas skaists un kādam neglīts. Svarīgi pieņemt sevi un justies vērtīgs savās acīs, mīļš un svarīgs tuviniekiem un draugiem.

Bazhix  Čalim ir jābūt gudram, nevis smukam.. :)

ne_meklejumos  Kas tie par cilvēkiem, kas bērnu nosauc par neglītu. Nav neglītu cilvēku, katrā atradīsies kāds skaistums, vismaz kādam būsi pievilcīgs. Vecāki nemelo, viņiem savs bērns ir visskaistākais un mīļākais, citādi nemēdz būt. Patiešām, nespēju iedomāties kāds izskatās nesmuks cilvēks, nav nācies sastapt tādu.

Deisa  Čalīt ar tām betām ir tā - kad jaunības maksimālisms jā skuķi grib alfas, bet kad saprot, ka ar tiem alfa tēvaiņiem ģimene nebūs, tad sāk novērtēt vīrietī jau citas kvalitātes. Un tagad padomā vai gribētu būt alfa tēviņš, ko skuķi grib, bet ilgstoši pie tāda neturās, jo viņam to nevajag - skuķu daudz. Vai tomēr vēlies dzīvot dzīvu dzīvi ne tikai 20gadnieka vecuma stadijā? Redz tas alfa tēviņš arī kādreiz paliks vecs būs viņam 50 un joprojām cerēs uz smukiem, jauniem skuķiem, jo tā ir pieradis, bet arvien vairāk viņu uzlūkos kā vecu marasmātiķi. Savukārt beta ģimenes tēvs būs uzaudzinājis bērnus, kam sekos mazbērni un līdz mūža beigām būs ko mīlēt un kas viņu mīl.

Vaukskis  37 gadu vecumaa, kad taa par mani cjataa bija uzrakstiijusi ne viena vien svesja un dazreiz parupja sieviete, kura (itkaa) ieveerojami jaunaaka, taa kaa skaitaas, ka labaak redzams ir no malas; pats par sevi nebiju taadaas domaas, tacju tagad viss skaidrs, arii kaadeelj tik nepopulaars !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu