Cik gados jūs sapratāt ka esat neglīti?

vecāki saviem bērniem pārsvarā saka ka viņi ir skaisti utt. bet pēc laika dzīve visu noliek pie vietas. Man tas notika diezgan vēlu - 6 klasē, 12 gadu vecumā, kad meitenes kopīgi mani novērtēja kā neglītu sūdu. Tas atkārtojās vairākas reizes nākamo gadu laikā.

Marija_Anna  Šai tēmā pēdējā replika :
" betas NEVIENA nemīl, betas bērni nav viņa bērni, viņi arī betu nemīl. ar alfām salaiž līdz mūža galam kā ar mīļākajiem. " 05:52

šitas nav ārstējams. Vismaz pagaidām un ar pašreizējām iespējām. Maļ savu maļamo. Karma laikam.

sieviete_1968  Man vēl viss priekšā.

gunda10  vidēji statistiskam cilvēkam tā ir depresijas pazīme , jāiet pie ģimenes ārsta

Persona_N  Palasīju dāmu komentārus. Skumji, ka viņas TO (kas minēts tēmā) vēl nav sapratušas :( Dzīve kļūst krietni vieglāka, kad tava ārējā un iekšējā pasaule ir līdzsvarā.

Momo  čīkstēšana čīkstēšanas pēc.
katrā ziņā, ja viss ir tik slikti, tad izrēķinies ar "melīgajiem" vecākiem un nodari to arī ar sevi. būsi atriebies un arī problēmu atrisinājis.

Deisa  to looser jautājuma autora komentārs 05:52
Izskatās, ka iekšējā Tava pasaule atbilst ārējam izskatam - apprecās pat invalīdi un viens otru mīl, taču Tu bojājies jau no iekšpuses un tas ir krietni štruntīgāk par fizisku invaiditāti, par neglītumu pat vispār nerunājot.

Ja pats apzinies, ka esi neglīts, tad tēmēt pa smukajām tiešām jābūt bagātam (maka vai iekšējās pasaules ziņā), bet ir gana daudz meiteņu, kas uzmanību nav saņēmušas ne no viena, tāpat kā Tu, un viņām atzinīgi vārdi nozīmētu daudz vairāk kā pareizi veidots deguns un apakšžoklis.

Dinerisa  Pie psihologa esi mēģinājis iet? Nu kur var sevi tik bezgalīgi nemīlēt, lai šitādu sviestu rakstītu.

Deisa  Sagribēja cūka apelsīnus... /nospurdzas/

Viliendi  Vēl joprojām neesmu sapratis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu