Ko darīt?

Es te iepazinos ar vienu foršu meiteni.Bijām jau uz randiņiem.Ļoti labi pavadījām laiku.Meitene man ļoti patīk un saka ka es viņai arī patīku.Bet lieta tāda,ka viņa bieži mānās.Sarunājām randiņu un pāris reizes viņa neatnāca,kaut arī pirms pusstundas teica pa telefonu ka būs/Zvanu,telefons atslēgts.Pēc tam pēc pāris dienām uzrodās un zvana pati,atrunājoties ar kaut kādām problēmām.Un tā jau vairākas reizes.Kad prasīju,vai ir kāds cits vēl,teica ka nav un ka es patīkot.Viss mani apmierinātu,bet tas ka dažkārt neatnāk uz randiņu,vai nevar sazvanīt mani ļoti nerro.Es cenšos neko neizrādīt,bet rodas kaut kādas šaubas.Vai es viņai patiešām patīku un vai esmu vienīgais?Negribētos ka mani vazā aiz deguna.tad kā to saprast,ja pārbaudīt nevar?Ka varbūt viņa melo?

Rinkulis  Izskats - tas ir labi - saki kā ir - izskats ir tas, kas tev "patīk"
Runas un atrunas - tas ir labi - tāds noturēšanas mehānisms
Bet lai darbi runā paši par sevi...

Tu sagaidi ko? Ģimeni? Vienkārši gribi pie viņas biksītēs ielīst? Kāds ir mērķis? Vienkārši nosist laiku šad tad labā kompānijā? Atkarībā no vēlmēm arī piekoriģē savu uztveri... Ja tev nav svarīgi ģimene, tad ņem viegli tās attiecības - kā ir ir, tāpat skaidrs, ka nopietns tur diez vai kas sanāks, bet tas ir jānodefinē sev pašā sākumā, jo procesā vari aizrauties un vienbrīd sāksi ticēt, ka paīstam, bet beigās izrādīsies vilšanās. Ja gribās ko nopietnu, tad skaidri vajag pateikt - jo vairāk tu, kā saka, "mīzīsi", jo mazāk tevi cienīs. Tev ir viedoklis - tad tā arī saki - Zini, man šķiet, ka tu vazā mani aiz deguna. Ja tu nevari mani laicīgi brīdināt, ka neieradīsies, tad tā turpināt nevarēs. Ja tev ir kaut kas sakāms, tad saki. Un skaties reakciju... Savādāk bērnudārzs veidojas..

Rouzita  stulbi, vai ne ? kāpēc nevar piezvanīt vai atsūtīt īsziņu ?!

Rinkulis  Tad tev ir jāizvērtē - vai tās biksītes ir tās smadzeņu jāšanas vērtas...jo iespējams tu no ādas līdīsi ārā, bet biksītēs tevi neviens nelaidīs...

Chris1986  "Zini - ja viņa nemelos - tu vienkārši apčurāsies no tā visa kas notiek viņas dzīvē..."
Jā, šis bija labs :D
Man arī bija viena otra tāda jauniete, kas patoloģiski meloja visu laiku, pat par sīkumiem. Domāju, ka tā ir kāds psihes slimība. Lai izbēgtu no saoda melo jau kopš bērnības

Persona_N  vnk_jaanis - kā Tev pašam šķiet, ko viņa domā par tādu losi, kuru visu laiku var čakarēt? Vai domā, ka viņa Tevi uzskata par cēlu bruņinieku? Bet varbūt par lupatu?

OK, pieņemsim, ka Tu esi no tiem, kas gatavs skriet pakaļ sievietei, cīnīties par viņu.Bet Tu taču nezini ar ko un arī par ko cīnies! Vai viņai ir vīrs, vai štucers, vai viņai ir garīgas problēmas (par ko var liecināt regulāra telefona izlēgšana un pazušana), vai arī viņa vienkārši ir cūka.

Izlasi pirmo komentāru šajā tēmā (tas ir mans :) ) un rīkojies!

missperfumee  Neesi tu vienīgais...

neko  "ja esi brīvs cilvēks kas tad tāds būtu slēpjams,lai neatnāktu uz randiņu vai telefonu slēgt ārā!"
Tur nu tev galīgi nav taisnība; variantu ir tūkstošiem kāpēc. Dabā daudziem nākas slēgt ārā telefonus. Aizņemta vakaros? Var būt kādā restorāna par oficianti piestrādā. Pieņemto ka runa par studiju vecuma meiteni; liela daļa pa dienu mācās, bet vakaros/naktīs strādā. (un kad 3 naktis nostrādātas ceturtajā, brīvajā var ar nepietikt spēka uz randiņu aizskriet, lai ar vēlēšanās ir) Nu tas tā viens piemērs. Reizēm izslēgts telefons un laika trūkums veļ neko nenozīmē. Tikai to ka cilvēks pa dzīvi kaut ko dara. Un cits vīrietis/sieviete tanī visā ir tikai viena no daudzajiem variantiem.

Nerons  Piekrītu Vanesa15. Sieviete jau sievietes labāk saprot:)

Rinkulis  Nu neignorē -Satiksies - pasaki visu kā ir. Visu ko tu domā. Kas tev ir pieņemams, kas nav, ko tu vispār domā par tālāku nākotni. Tā teikt - kārtis galdā. Lai tad zin, ka pa nopietno. Tikai tad tu redzēsi, kas ir kas. Nelīdzdarbojies viņas spēlītē - lai vai tā būtu apzināta, neapzināta, tīša vai netīša.
Baidīties, ka tik naizbiedēsi - nu i na... Jāsaka kā ir - tieši, acīs skatoties. Ja tev, piemēram, kinoteātrī aizmugurē sēdošais ik pa laikam izrautu matu...tu klusētu? Arī šādā situācijā nav jāklusē.

Persona_N  neko - pieaudzis, saprātīgs vīrietis, bet raksti tik naivas lietas :) Droši vien vienkārši gribēji dot Jānim muļķa cerību? :)

Bet vispār ir tā, ka es kā kriminālists pēc dažām pazīmēm redzu, ka vnk_janis patiesībā ir sievietes izveidots un vadīts niks. Es izstājos no šīs diskusijas.

valmierietis333  -Varbūt vīrs ātrāk pārnāca mājās , līdz ar to uz satikšanos netiek , un lai vīrs nepieķer ,jāslēdz ārā telefons ,lai tu nezvanies !

-Varbūt nav kas pieskata viņas bērnus , auklīte pēdējā brīdī šai paziņo ,ka netiks , nu un kur lai liekas , jāpaliek mājās ...

-Varbūt sarunāti vairāki randiņi vienā laikā , tādēļ meitene nevar izvēlēties uz kuru doties !

-Varbūt viņai telefons švaks un ātri izlādējas (jānopērk viņai jauns)... Daudzi mūsdienās bez sava mīluļa nekur nevar aiziet ...

ne_meklejumos  Var gadīties kāda aizķeršanās vienu reizi un mobilais izlādēties vai pazust zona, bet atkārtoti diez vai. Pats jau vien vari izlemt,ļaut sevi aiz deguna vazāt vai aizcirst durvis. Tā ir necieņa pret otru, solījumus nepildīt, nedot ziņu par apstākļiem kas radušies. Ja cilvēks patīk, tāda rīcība nesekos, mīļos sāpināt nav pieņemts.

_pamparam_  Tā meitene nemaz nenojauš un arī nevar uzminēt par Jāņa nopietnajiem nolūkiem, tapēc arī visas tas randiņošanas neuztver nopietni, uztver kā labi pavadītu laiku.
Un vispar, Jāni, pajautāt nevari meitenei, jājautā OHO?!

fargo  tevi tin ap pirkstu. pat nezinu kā mūsu eksperti nesaredz tik acīmredzamu kaķa spēli ar peli.

es nesaprotu, kā tas var būt, ka sistemātiski nevar pabrīdināt par kavēšanos vai neierašanos. un es nevaru iedomāties 1k iemeslu, kāpēc telefonam būtu jabūt atslēgtam tieši tad, kad sieviete(un beidz viņu saukt par meiteni, infantīli skan) neierodas uz tikšanos.

tā, protams, ir attieksme. un attieksme pret tevi ir ļoti... nevaru atrast latvisku vārdu, teiksim tā, тебя ни во что не ставят. es nezinu, kā tu to varēsi mainīt. ja tev izdotos izveidot ģimeni, šī attieksme vispār kļūs kritiski svarīga un tad ko?

grūti ir pamest sievietes, kas ļoti patīk. bet cik pēc pieejamās ainas var spriest, pamest un aizmirst.

uusins  Pacenties izdibināt patiesību. Iespējams, ka viņai ir attiecības uz izjukšanas sliekšņa. Un viņa netiek skaidrībā par sevi. Patīk tas viens, bet nav droša, ka būs turpinājums. Līdz ar to Tevi patur kā rezerves variantu.

Monika1965  Zini, kas man ienāca prātā, no savas pieredzes......un ja nu viņa ir atkarīgā, nu piemēram no azartspēlēm....tad ir pofig, vai kāds gaida vai ne, mēģini kaut kā pārbaudīt.....silti ieteiktu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu