Ko darīt?

Es te iepazinos ar vienu foršu meiteni.Bijām jau uz randiņiem.Ļoti labi pavadījām laiku.Meitene man ļoti patīk un saka ka es viņai arī patīku.Bet lieta tāda,ka viņa bieži mānās.Sarunājām randiņu un pāris reizes viņa neatnāca,kaut arī pirms pusstundas teica pa telefonu ka būs/Zvanu,telefons atslēgts.Pēc tam pēc pāris dienām uzrodās un zvana pati,atrunājoties ar kaut kādām problēmām.Un tā jau vairākas reizes.Kad prasīju,vai ir kāds cits vēl,teica ka nav un ka es patīkot.Viss mani apmierinātu,bet tas ka dažkārt neatnāk uz randiņu,vai nevar sazvanīt mani ļoti nerro.Es cenšos neko neizrādīt,bet rodas kaut kādas šaubas.Vai es viņai patiešām patīku un vai esmu vienīgais?Negribētos ka mani vazā aiz deguna.tad kā to saprast,ja pārbaudīt nevar?Ka varbūt viņa melo?

Skarlete  Kautkas tur nav tīrs...bet katram jau savi skeleti skapī...

Vai Tu spētu vnk. aizcirst durvis?

edding  Kas tie par vīriešiem, kuri ar tādu jautājumu griežas pie publikas? Vai tik nav mākslīgi radīts?

pomerance  Ja tā uzvedas sākumā, bail pat domāt, kas sekos. Un, ja ir šaubas, tad nevajag neko turpināt, viņa spēlējas ar tevi un skatās, cik ļoti ļausi sevi apcelt. Un nav kaut kas riktīgi, ja tev patīk meitene, kura nerēķinās ar tevi, ar tavu laiku, tiešām ciest patīk?

_pamparam_  Atkal vienas puses viedoklis - "cik viņa slikta, bet es, es - tas labais".

ne_meklejumos  Ja vajag, tad uz priekšu, neviens cits jau izlemt vai viņu iekarot nepalīdzēs. Manā skatījumā, meli nav labu attiecību sabiedrotie, ko tur vairs piebilst, vis paša ziņā. Ir jau mūžīgie cietēji, siekalojas asti kājstarpē iežmieguši, bet drosmes paskatīties patiesībai acīs nav. Cerība ir muļķa mierinājums.

Vanesa15  Paldies Neronam par atbalstu:)
Paturpināšu, ne gluži visu sieviešu vārdā riskēšu, bet par lielāko daļu. Un tā, ja sievietei vīrietis patiešām interesē, tad gaidīs no viņa zvanus, nekavēs randiņus un nečakarēs. Ja nu vienīgi auto noplīsis meža vidū un telefons iekritis upē. Bet savādāk nekādas pazušanas. Gaidīs savu mīļo, pat ne vienmēr to atklāti vai bravūrīgi izrādot.

kautriigais  Vai orālo viņa labi taisa?

Vidzemnieks1969  Paklau, neesi mulke,pakluse labak. Varbut cilveks savu identitati vares afiset stipri velak...ir iespeja,ka Tu vari visu sajat,vairak,neka veletos...no pieredzes..

Monika1965  Kāda tur identitāte....muļķības apakšā noteiti ir kāds parasts iemesls. Cilvēki ir dažādi un viņiem liekas, ka pat gudri, bet ir situācijas kurās vairs nezini ko darīt, jo palīdzēt sev vari tikai tu pats. Citi var gudri muldēt, bet kas tai meitenei dvēselē zina tikai viņa pati.....tā lūk....un tur var mājot da jeb kas.....

tjeshka  Zvani kaimiņu Lienei un droši ej uz randiņiem ar to.
Ja šitā pazūd, nafig Tev tāda vajadzīga. Neesi idiots , meitenēm nepatīk naivi lohi. Un TĀ ĪSTĀ nekad tā nerīkosies!!
Aizmirsti par viņu!

psychobitch  noteikti nevarēja atnākt uz randiņu dēļ vecmāmiņas, kauns tikai bija atzīties..

neko  neko - pieaudzis, saprātīgs vīrietis, bet raksti tik naivas lietas :) Droši vien vienkārši gribēji dot Jānim muļķa cerību? :)
---
Ja tā pēc būtības, nekā naiva. Vismaz man daudz naivākas liekas fantāzijas par iemesliem kāpēc kāds neceļ telefonu vai kavē tikšanās. Lai par to tiešām spriestu cilvēks ir jāpazīst.
Fakti kas redzami: nu dotais jauneklis nav tas svarīgākais meitenes dzīvē, lai ar kaut kāda patikšana ir.
Bet ir citas, svarīgākas lietas - nekā dīvaina patiesībā. Ir šamie uz dažiem randiņiem bijuši. Un tad? Ar to ir daudz par maz lai tā uz reiz ieņemtu vērā ņemamu vieta cita dzīvē. Tas ir tikai normāli.
Patiesība ar diskusija ar ko tad šamā aizņemta; ir cits vīrietis, darbs..vienkārši sarežģīta dzīve šinī kontekstā ir maznozīmīga. Būtiski ir tikai viens - vai šamais pacentīsies un spēs to vietu iekarot. Ne vairāk ne mazāk ka veselīga konkurences cīņa (ar aizņemtību, vīru vai vēl kaut ko - nav būtiski). Lietas rit savu dabīgo gaitu un nav tur par ko cepties, bet vienkārši jāpacenšas. Vai nu sanāks vai nesanāks, bet būs kļūdas no kā mācīties, lai nākamajā reizē tomēr panāktu savu.

psychobitch  ... pēc seksa vajag samaksāt par pakalpojumu, tad arī telefonu neizslēgs un vienmēr būs pieejama..

Araabs  Vispār viņa ir precēta,ja Tev tas interesē.Nu nevar vienmēr būt,un atbildēt arī nē:))

Drole  just my two cents... vai nu beibi vajag izprovoceet uz kaartiigu stresu un paskatiities, vai tai nesaak birt tarakaani, vai arii jaaniits patiesiibaa ir Janiina, kas grib neuzkriitoshi aptaujaat viirieshkaartas elektoraatu sava potenciaalaa, bet gaisiigaa bf sakaraa :D

puuuka  Es nemaz neturpinātu....ja protams vēlies,īstas ,nopietnas attiecības,jo viss,kas būvēts uz meliem sabrūk ļoti ātri:(

jurks  Šķiet ka sausais atlikums būs kā spriedums- Tevi izmanto!! Ja esi labestīgs un uzticīgs, tad neiznieko savas vērtības un meklē cilvēku kurš spēs to novērtēt un atdarīt ar labu!! Lai Tev izdodas rast to viss labāko risinājumu!! Dzīve ir nopietna štuka!! Izniekotu laiku neatgūt!!

111zaagis111  Vnk janis. Patīk ? Mazums kas patīk. Problēma tad kad mīli ,kad esi gatavs viņas dēļ mirt.

Vidzemnieks1969  Cienijamie OHO apmekletaji,kads ""dzives abizotais""ir ieperinajies zem mana profila !!!!Pec teksta,kautkads jauns smulis !Neesmu sadus jautajumus VISPAR licis apspriesanai !Mainiet paroles !

astrida  Nekas labs nav gaidāms,bet ,lai nekļūdītos to vajag izrunāt atklāti mierīgi nu teiksim kafeinīcā pie kafijas krūzes.Vai nu ir ,vai nu nav

makinlijs72  uzaicini kaut kur patālāk uz randiņu,pierīties labā restorānā.tur viņa toč atvilksies,bet tu neatnāc un pastāsti kādu melodrāmas vai trillera cienīgu attaisnojumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu