Kādai būtu jābūt gadu starpībai starp partneriem?

Pēdējo tēmu iespaidā radās šis jautājums.+ vai - 5,10 gadi būtu ok,bet ja 15,20 vai pat 25 kas tur labs var sanākt.Pavisam cita paaudze,citas intereses.Viens gribēs pa disenēm skraidīt,otrs labāk mājās tupēs pie televizora.Un patiesi tas izraisa smīniņu,ja kāda kunga kam pāri 50-anketā rakstīts,ka meklē no 18 līdz 35 un ja vēl pats kungs izskatās tads maigi sakot palietots,tad nu vispār.Vai tad paši savas meitas izprecinātu saviem nosiekalotajiem vienaudžiem?Kāpēc nevar saprast,ka gribēt var daudz ko,bet reāli jāskatās ko var pavilkt.

PATRICIJA_10  Nezinu,nezinu...kā citiem,viss no personībām.....bij reiz man mīļums -14,jauns,smuks,samīlējies,precēts,sapratu,ģimeni nejaukšu,atteicos no kā ilgstošāka,pagājšsvētdie,zvans...pazinu pēc smiekliem,izrādās ,pat līdz sīkumiem mūsu atmiņās tas laiks,un šoreiz nav runa par piezīmju grāmatiņu ar ntajām un ne arī man iedomīgumu!Tas kaiks bij 2 gadu garumā,kā būtu ,ja kopā,nezinu,bet pieļauju ,ka nevienmēr gadi nospēlē galveno lomu!

AivarsN  Gaumei un interesēm ilgtermiņā var būt izšķiroša nozīme. Daži seko līdzi laikam un sirdī vienmēr jauni,bet daži klausās tikai jaunības dienu mūziku,lai gremdētos jaukās atmiņās. Ko tur lieki kavēties? Labāk ejam tālāk. Ir tik daudz jauna mūzikā un mākslā. Par jaunākajiem gadžetiem un tehnoloģijām taču interesējas visi,jo vienkārši dzīve piespiež. Tad kas traucē iemīlēt mūziku un visu pārējo,kas saistošs mūsu bērniem? Tas varētu būt viens no iemesliem,kāpēc tiek meklēti jaunāki partneri,jo ar saviem atpalikušajiem vienaudžiem vairs nav nekā kopīga.

Viliendi  Interesanti kāpēc šis jautājums autori tā interesē?Pati laimīgi precējusies-būtu labāk rūpējies par ģimeni.

SANKARLO  Tas jau no pašiem cilvēkiem atkarīgs. Ja liekas pa vecu, nu tad ne. Ja viņi mīl viens otru, tad nekam nav nozīmes. Pilnīgi nekam. Dzīvē nevajadzētu būt teicienam, kādam būtu jābūt. Visam jābūt tā, kā mēs paši vēlamies. Neierobežosim sevi un būsim laimīgi.

HRDS  Vismaz gadi 15... Un noteikti sievietei jābūt vecākai ..! Jo savādāk kā tāds 65gadus vecs kraķis izskatīsies ar jaunāku blakus.. :D tik iedomājies cik jauki.. Tev 35 viņai 50... :D :D :D
Ja es patreiz ēstu.. blee.. bleee..
Toč apvemtos... :D

Mazaa_naarinja  Ja viņai 20, un viņam 50, tad diez vai.
Ja viņai 70, un viņam - 100, kāpēc gan ne? Abiem pat intereses un dzīvesveids varētu tīri labi pasēt kopā, lai gan gadu starpība paliela - 30 gadi.

uusins  Tādai, lai abi justos labi. Ja ir ķīmija, kas vieno, tad - kāda gan gadu starpībai vairs nozīme?

puuuka  nesaprotu,kas tevī izraisa smīniņu,zinu vienu kungu,kuram 56,bet draudzenei 36,un vienu kuram 62,un draudzenei 36...un teikšu kā ir tie 56 un 62 gadīgie izskatās daudz labāk un ir daudz sportiskāki un atraktīvāki kā dažs labs savos 40...

lietuviete1  Viss tikai caur pieredzi, bet pieredze liecina, ka mēdz būt dažādi. Secinājums - būs labi, kā būs, jo laimīgie gadus neskaita.

HRDS  Vārdu sakot Pugačova un Galkins ir ideāls pāris... :D :D :D

kvarts  Ja vien viņa spētu turēt līdzi, tad gadus 10-15 jaunāka būtu tīri neko..... dažas vienaudzes jau ari tā tīri neko, bet palielam tās ir precētas, bet brīvajām pārsvarā putni ar tarakāniem galvās kariņus rīko.....

Nate  Jo vecāks vīrietis, jo vecāku sievieti jāizvēlas. 35 gados var kaut 20 gadīgu ņemt, 55+ labāk sapratīs, būs iejūtīgāka arī 55+ draudzene.

Geisha  Viens jau savos 40 gados par penziju vien domā, bet citu zārkā no darba iznes. Mana klasesbiedrene vēl pirms gadiem 3 pateica, ka viņa ir veca un slima, gulēja, vaidēja un rija kamēr zem viņas gulta pārlūza.

IlonaB  Zinu ģimeni, kur sievai 27, vīram 54, kopīgajam dēlam 6. Sieva augusi bez tēva, un vīrs viņai šķitis vīrieša ideāls - gudrs, rūpīgs, interesants. Tagad viņi pilnīgi redzami viens otru necieš. Sieva saka, ka vecis smirdot pat svaigi mazgājies, sekss ar viņu sievietei ir pretīgs, un viss interesantums izkūpējis kā dūmi. Vīrietis šo negribēšanu nesaprot un nespēj tās iemeslus iedomāties. Arī viņam uz sievu ir ļauns prāts. Un tādā ģimenē aug bērns.
Var jau būt, ka kādiem noveicas, bet saprātīgāk ir būt + - vienaudžiem.

Svece  Kaut kā trīsdesmit gadus partnerēm vecums bija 33 +_ 3 gadi. Laikam tas nozīmēja pastāvību :)

Monika1965  Tur jau tas āķis, ka gribēt var daudz ko, bet veselais saprāts tomēr saka, ka 10 +/- vel nekas, bet vairāk gan ne.....nesakrīt intereses un skatījums uz vienām un tām pašām lietām.....piemēram, jauneklis ap 30 sūta īsziņas vakarā pēc 23jiem.....loģiski , ka tāda tante sen jau guļ, bet jauneklim sākas izklaides....))))))

psychobitch  lai spētu apmierināt viens otra vajadzības un vecums tam nebūtu šķērslis

Zanda19  ......vīrietim jābūt vismaz 10 gadus vecākam.

Chris1986  Zanda, uz sievietei vismaz 30 kg vieglākai par vīrieti

Zanda19  ......nu , protams! Starp citu, tā mana bilde ir sena, man tagad ir - 27 kg. ....Der???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu