Kādai būtu jābūt gadu starpībai starp partneriem?

Pēdējo tēmu iespaidā radās šis jautājums.+ vai - 5,10 gadi būtu ok,bet ja 15,20 vai pat 25 kas tur labs var sanākt.Pavisam cita paaudze,citas intereses.Viens gribēs pa disenēm skraidīt,otrs labāk mājās tupēs pie televizora.Un patiesi tas izraisa smīniņu,ja kāda kunga kam pāri 50-anketā rakstīts,ka meklē no 18 līdz 35 un ja vēl pats kungs izskatās tads maigi sakot palietots,tad nu vispār.Vai tad paši savas meitas izprecinātu saviem nosiekalotajiem vienaudžiem?Kāpēc nevar saprast,ka gribēt var daudz ko,bet reāli jāskatās ko var pavilkt.

av2  Reaali dziivee gadiem nav nekaadas noziimes. Personiigaa pieredze. Ir bijusi 17 gadus vecaaka miilaakaa, un 19 gadus juanaaka, ilgstossa draudzene. Absaluuti nekaadu nesaskannu. Ir kliksskkis , miilestiiba, kaisle, un uzmaniiba no abaam puseem.
Cik var cepties par ssito.

Labrador  Par nopietnaam attieciibaam vispaar vajadzeetu domaat peec 80.Tad ir vajadziigaa dziives pieredze.

Vaukskis  Manuprāt, -/+ 9 gadi. lai gan saskaņā ar kādu Londonā veiktu pētījumu ideālā gadu starpība starp partneriem izrādās konkrēti tikai 4 gadi un 4 līdz 6 mēneši ! Šī vecuma atšķirība tika aprēķināta nevis pagrābjot atbildi no zila gaisa, bet aprēķinot vidējo aritmētisko skaitli no pāriem, kuri uzskata sevi par laimīgiem ! "Dailymail.co.uk" rakstīja, ka, protams, sievietei būtu jābūt jaunākai nekā vīrietim.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu