Sievietes 40+viņu+ un-.

Jaunas sievietes 20+ trumpji ir jaunība,pievilcīga āriene,nav negatīvas pieredzes.Sievietes 40+,kādi ir viņu trumpji,ar ko viņas varētu pārspēt tās jaunās?Jo konkurence ir nežēlīga un tās jaunās aizvien vairāk min uz papēžiem,atņemot kādai sievietei 40+,to viņas štuceri kuram arī ir 40+:D.Tad nu dāmas ar ko esat labākas par tām jaunajām svilpastēm?

makinlijs72  viņām tur galvās 20

gertrude  un atkal zilā vakarā.... ja ´tā padomā, tad neatceros nevienu štuceri, kuru man būtu atkantējusi 20-gadniece. parasti tās tomēr ir +/- manos gados. laikam nepareizie vīrieši:)

makinlijs72  līdz 50 tur nav ,ko runāt,reāls asylum.

Araabs  Beidziet,tā kategorija 20+ sen vairs OHO nav.Tās kas tur bija,tagad ir 40+.Te drīzāk jājautā,kuras ir labākas 45-,vai 45+,Varbūt pat 50- un 50+.

Sunshine__  Jozolsen, katram savas vērtības. Tu spried tikai pēc savas subjektīvās pieredzes. Un, protams, katrs tā dara. Vispārināšana, ka visi tādi un šitādi, nav gudra domāšana un/vai analīze. Katram savas vēlmes, darbi un dzīves stils. Tāpat domāšana, viedoklis un pieredze. Ja kaut kas neapmierināja, tad vajag dzīvot tā kā apmierina! Vajag dzīvot reālajā pasaulē, nevis virtuāli visam piemeklēt plusus, mīnusus, pakļaušanu, pakļaušanos utt, utjp. - bla bla sistēmai nav jēgas.
Dzīvojiet kā vēlaties un kļūstiet laimīgi!

jozolsen  Dzimumdziņā -seksi daudz labāk ar jaunākām ,bezaispriedumainām un varošām , ne jau ar sāpošajām galvām dzimumaktiņu..Viņām gribas arī baudīt un ir pietiekoši ko mainīt ,bez monogāmiskā prihvatizācijas nosaci´jumos.....
Mazohistu trūkumu ar cēliem saukļiem par vērtībām , realitāti nemainīsi..Atliek tikai sūkstīties par tiem jākļiem..Katram dzimumam savas vēlmes -dzimumatšķirībās un saukļi to nemaina..
Skatieties vairāk romantiskās filmas ,tās tak jums..Aktīvi vīrieši neskatās ,bet cenšas ko citu darīt realitātē ,bez tās ´´laimes´´ un ´mīlestības´..
Kad nevajadzēs seksi , tad jau var ar skatīties uz kādu kapu kultūras fani vecumdienām..

Sunshine__  Jozolsen, jautājums aiz ziņkārības - pofig ar ko, ka tik silts un atsūkā? Nekas personisks, neuzņemt kā rupjību, vnk tā pa tiešo... svarīgākais rezultāts ir gūt mirkļa baudu un lielākā laika posmā iegūt dažādus partnerus? Pie reizes ziņkārība radusies arī par to, ko Tu spēj dot pretī... Prātoju, vai tas viss notiek bez emocijām un tīri tehniski sliecoties tik uz rezultātu...

slieks  Koko Šanele ir teikusi, ka sieviete var izskatīties šarmanta gan 16 gados gan 60 gados, tikai 60 gados viņai to izdarīt ir daudz vieglāk.
Man gan šķiet, ka autors šādus komentārus nemez negrib dzirdēt, viņš tikai maisa un maisa vecu putru (ir jau arī cita pasaule ārpus tā putras grāpja).

Discreta  Dzīves pieredze, nobriedis prāts, attīstīta personība, zināmi sasniegumi un arī joprojām pievilcīga āriene ar brieduma krunciņām.

limonija  13:10 - slieks lieliski pateica - nu cik var maisīt šito putru? Ejiet savu ceļu, bārbijmīļi, pelniet naudiņu, lai noķertā(bārbija) neaizmūk pie naudīgāka onkas uttt.:) Kam patīk normālas sievietes, kam - golddigeres - katram savs...Es savos "briesmīgajos" gandrīz 60 jūtos lieliski, man pie kājas tie 40-gadnieču nīdēji(sen jau nav vairs 40:D) un neko nevienam te netaisos pierādīt - lai tik tiem nīgrajiem onkulīšiem būtu tādi parametri kā man - kā darbā, tā atpūtā;)

Luusila  sanšain, lasi taču uzrakstīto: jozītis atkal sūkstās, ka vella jaunuves nav iedevušas, bet VecāsCelulītPakaļas (VCP) netaisās būt pieļāvīgas un aizmirsušas pakļauties, raganas tādas. Vot, ja viņas atkal tomēr kaut kāda zibens spertas iemācītos, ka jāpaļaujas, tad jozītis varbūt aiz labdarības nodemonstrētu kādu izglītojoši-praktisko semināru, nu ja viņam augstais dievs "tostertenterons" uzdotu smadzenēs kārtējo atvilni. Sapratāt, VCP- a nu ka visas hop, augšupēdu un ļauties!!!
Un vispār tā skleroze ir viena šausmīga slimība: kamēr sievišķis ir20+, tikmēr var, prot, ļaujas, māk baudīt, a bet kā stukņī 40+, tā hlabic, neko vairs neprot, nemāk un trakākais, ka neļaujas... :DDD

Sunshine__  Lusila, par Jozolsenu un tēmas autoru viss sen skaidrs. Taču gribu izvērstu atbildi! Esmu ziņkārīga! Varbūt viņi man iepatiksies:))) bet.... sagaidīju tik privātu un vispārinātu atbildi - kaut kas starp medicīniskajiem un filozofiskajiem aspektiem ...

Araabs  Es sevi ar Alenu Delonu saldzināt neatļaujos.Un ar Marčelo Mastrojani arī nē.Bet tas jau man net

Luusila  Kā tad, medicīniski termini ikurāt ir pa spēkam personai, kas 10 gadu laikā tā arī nav iemācījies uzrakstīt vārdu "testosterons". Ar lielu cenšanos un šausmīgu piepūli ir ticis līdz "testoteronam", kas tad arī uzskatāms par viņa gulbja dziesmu. :D

uusins  Vīrietim - savējā, mudakam - 20+. Nav jaunās labākas. Arī visā pārējā... :)
Pingvīnam spārni ir doti nevis lidošanai, bet vienkārši tāpat, lai būtu. Dažiem cilvēkiem tāpat ir ar smadzenēm...

adamsone  ēzelsons savā elementā.:D Bet par tēmu - man vienalga, man sen vairs nav 40+. Nevienu netaisos pārspēt. Turklāt nedomāju arī, ka ar kaut ko esmu labāka. Ja mana vecuma vīrieti interesē 20-gadniece, nu tad interesē, tā ir tikai viņa paša darīšana.

Astronaute  20 gadniecēm vajadzēs bērnus, vajadzēs ar vīrieša palīdzību kaut ko sasniegt dzīvē, izmācīties, bērnus izaudzināt, to pašu naudu no vīrieša, utt. Mūsu bērni jau lieli, dzīve sakārtota, zinām, ka var iztikt bez vīrieša materiālas u.c. palīdzības. Atliek atrast kādu ar ko kopā vienkārši baudīt dzīvi, neapkraujot viņu ar kaut kādām problēmām, kaut kādiem nereāliem sapņiem, kaut ko gaidīt no vīrieša, kaut ko prasīt. Man galvenais bija atbrīvoties no iepriekšējo gadu problēmām, dzīves uzskatiem, liekā svara. Tagad esmu savā domāšanā jaunāka nekā tajos 20-40 gados, kad bija jārisina visādas lietas. Garā brīva, svarā viegla un laimīga.

Vanesa15  jo vecāka sieviete, jo sliktāk makaroni turās uz ausīm. Varbūt tāpēc te nav cieņā 40+, kuras netic ziliem brīnumiem un nezin kādiem batoniem, ko te vietējie alfonsi mēģina karināt.

Tinte  Vanesa15 pareizi pateica, arī Astronaute.
Daudzi te cepās par tām 40+ sievietēm, jo grib viņas dabūt (saprot, ka nākotnes perspektīva ir tāda, kā apraksta Astronaute), bet nevar, jo 40-gadnieces redz viņiem cauri un makaroniem vairs nav kur turĕties. Tad nu aiz dusmām tie nabadziņi lej dubļus.

puuuka  bumbastik/...tarakāni cieņā ir austrumu valstiis...taadi sacepti,kraukšķīgi...ui ,tu pat iedomāties nevari kādā cieņā...kā jau teicu katram savs:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu