Sievietes 40+viņu+ un-.

Jaunas sievietes 20+ trumpji ir jaunība,pievilcīga āriene,nav negatīvas pieredzes.Sievietes 40+,kādi ir viņu trumpji,ar ko viņas varētu pārspēt tās jaunās?Jo konkurence ir nežēlīga un tās jaunās aizvien vairāk min uz papēžiem,atņemot kādai sievietei 40+,to viņas štuceri kuram arī ir 40+:D.Tad nu dāmas ar ko esat labākas par tām jaunajām svilpastēm?

riks086  Kaut kad jau šeit rakstīju, ka man tieši sievietes tuvu pie 40 un drusku pāri šķiet pašas labākās. Ir uzkrāta dzīves pieredze, nostabilizējušies uzskati un tai pašā laikā saprātīgākās no viņām ir saglabājušas ārējo pievilcību.... "kas var būt labāks par šo"?

Ananda_A  40gadnieces iespējams nesauc 40gadnieku par mīļo papucīti, onku, tētuku un aiz muguras ar draudzenēm neapsmej viņa dižošanos un jauneklīguma tēlošanu.

Lai gan, ja dižojas tik stulbi kā mūsu sexa guru, nav iespējams nesmieties:DDD

Dinerisa  40 gadnieces ir gudras, interesantas, šarmantas. Labi, ne visas. Bet liela daļa arī 40 gados moderni ģērbjas, bet jau ar stilu un gaumi. Nu nez, man nekad neviens nav teicis, ka esmu veca, neseksuāla vai vēl tur kāda. Ir dažādas 40 gadnieces un dažādi 40 gadnieki. Viens otrs 30 gadīgs nekopts vīrietis, izskatās kā 60 gadnieks. Nevajag vispārināt.

Dinerisa  Un 40 gadnieces māk saglabāt intrigu. Es 20 + gados nenoturēju savas dzīves lielo mīlestību, jo biju muļķīgi greizsirdīga, iedomīga un lecīga. Ar tagadējo prātu, pieredzi rīkotos savādāk. Bet no kļūdām mēs augam. Un ja godīgi, tad es arī vizuāli sev patīku labāk tagad kā 20 gados.

jozolsen  Kā tad ,kā ta Šaneles..Un staruji krīt pieprasījums..,skarbajā patiesajā realtātē..
Nomainīt vienu kašķīgu vecmāmiņu uz citu vecmāmāmiņu?!

afrodithe  interesanti vai visiem bumpastikiem, torpēdiem, jozolseniem, maviem u.c. nevienam nav meita ap 20 gadiem? pēc pašu vecuma tā kā vajazdētu būt. nez, viņi savas meitas arī redz kā staigājošus seksa aprīkojumus un domā tikai par to ar kādām seksa prasmēm viņas spridzina, un kā paveicies tam viņa vienaudzim, kuram dotajā brīdī tikusi tā laime viņai demonstrēt sava krāna ekvilibristiku.

afrodithe  p.s. augstāk minētās pārdomas saistībā ar to, ka nekas neliecina, ka tās 20+ vispār tiktu uztvertas kā reāli cilvēki, bet tikai un vienīgi.....

_Krasula_  Tā kā autoram ir 40+ nevis 20+, tad uzzināt, kura vecuma pārstāves priekš paša ir "labākas", visrezultatīvāk būtu personīgās pieredzes ceļā. Interesanti taču būtu uzzināt par savām valdzināšanas spējām vienā un otrā frontes pusē; par kopīgajiem saskares punktiem un interesēm; visbeidzot-cik garu ceļu izdosies noiet kopā.
Tad nu lai veicas!

psychobitch  nekad neesmu uzskatījusi par konkurentēm sievietes, kuras ir par mani jaunākas un vispār sievietes...

Nissa  Viens no sievietes 40+ trumpjiem ir tas , ka viņa tajā vecumā ir izveidojusies kā personība. Vai viņa tāda kādam būs vajadzīga, tas ir cits jautājums. Apcerēt, kurš ko izvēlas nav lielas jēgas, jo izejot no tā, kādu partneri, un kādu apstākļu vadīti cilvēki izvēlas, tiek iegūta katra indivīda unikālā dzīves pieredze.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu