Ko tie vecie āži var piedāvāt jaunām kaziņām?

Es te salasījos tos bļāvējus,tos reproduktīvos gigantus,ka te raksta ka nu viss tā sieviete pēc 40 nekam vairs neder,pēc 50 lai pat sapņot aizmirst par tādiem mūžam jauniem ērzeļiem.Tad ko tie ērzeļi tām jaunulēm var piedāvāt?Izņemot naudu,jo par to jau var pašu vellu nopirkt.Tad nu ko?Vai piedāvās savas vecās miesas,pliko pļešku paglaudīšanai,pusmīksto cīsiņu.Tad nu kas nu ir tāds tiem ērzeļiem,ka tās jaunās nu tik leks virsū?

Gunitaa  Kāds (-a) saprata, ko Jozis var piedāvāt jaunajām gazelēm, izņemot savu kuli (un ne jau to, kurā nauda glabājas) ? :))

Mavs  Atkal Mildas_tante demonstrē savu infantīlismu :/

Monika1965  Katram sava fiška un nedomāju, ka kādam būtu jānorāda ko, ar ko, un kā))))

Vanesa15  jozis var piedāvāt veca āža smaku.

Mavs  Ja tu vēl būtu tikai veca un resna - tā būtu pus bēda, bet ja tu vēl esi tik dumja, ka pati sev liecies asprātīga - tad tā jau ir smaga diagnoze :/

Viliendi  Es Mildas tantes vietā tā neceptos- kas viņai ko uztraukties par vecajiem āžiem, ja viņas tvirto ,sportisko augumu tā iekāro jauni puiši?!

saagga  Un kā lai nosauc pilnbrieda sievietes,kas vēlas jaunuļus?

jozolsen  ..Sēž vecis un sapņo ,fantazē (ierasti sievietēm ) ,kā vienu kašķigu veceni -vecmāmiņu , nomainīt uz tādu pašu ,vai kašķīgāku..
Tas jau ārstējams , nespēja pieņemt realitāti.

AivarsN  Labus ciltsrakstus.😁

Monika1965  saagga....tev žēl?.....īsti nesaprotu kāda tev darīšana gar viņu vēlmēm.....pārāk gar citiem nokrāmējamies aizmirstot paši par sevi.)))

etc  Interesanti, kāda Mildastantei interese par veciem āžiem - jaunie kazlēni rindu rindās stāv, lai izbaudītu viņas sexīgumu...

Mavs  etc - tā ir katras interneta vectantes urbānā anekdote - ka viņai guļamistabā skapī stāv trīs jauni un sprigani uzšāvēji !
Tiesa gan - ar viņiem tāpat, ka´ar Sniega Cilvēku - visi tikai stāsta, bet neviens nav redzējis ;)

esmu  Nu par ko cepties,ja grib jaunules un var dabūt lai ņem...kādas tur var būt pretenzijas.
Ja domā ka sievietes pēv 40 un ak dievs pēc 50 nekam neder ,lai domā.Man svarīgāk ko es pati par sevi domāju..

jozolsen  Mav..21 gadsimtā jau ir savādāk...Ir tajā skapjī, atvilknē , trīs ,dažādās krāsās ar nosēdušām baterijām..

Vinetta  Maviņ - tās "Tavas" jaunās meičas no Feisbuka jau arī tikpat kā sniega cilvēki, ieraudzīt vari labākajā gadījumā bildītēs un aptaustīt ne tik ! ;))

ruugumpods  Nu kā tu tā vari teikt ka neviens nav redzējis. Gulamiztabā stāv ledusSKAPIS un tajā ir 3 uzšāvēji: cisiņš, doktordesa un laikam vel gurķis. Nu vismaz palasot dažu labu tanti esmu nonācis pie tāda secinājuma

Chris1986  Diez ko pašas jaunietes domā par mammas vecuma tanšu viedokli, ka viņas ir pērkamas?

Vanesa15  Un diez ko 20-gadīgas jaunietes domā, kad viņām sit kanti 50-gadīgi onkulīši?

Atceros savu agro jaunību, vēmiens nāca, kad visi šitie 40+ gadīgie pedofili cirtās klāt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu