Ko tie vecie āži var piedāvāt jaunām kaziņām?

Es te salasījos tos bļāvējus,tos reproduktīvos gigantus,ka te raksta ka nu viss tā sieviete pēc 40 nekam vairs neder,pēc 50 lai pat sapņot aizmirst par tādiem mūžam jauniem ērzeļiem.Tad ko tie ērzeļi tām jaunulēm var piedāvāt?Izņemot naudu,jo par to jau var pašu vellu nopirkt.Tad nu ko?Vai piedāvās savas vecās miesas,pliko pļešku paglaudīšanai,pusmīksto cīsiņu.Tad nu kas nu ir tāds tiem ērzeļiem,ka tās jaunās nu tik leks virsū?

kvarts  Līdzjūtība mildas tantei,jo acīmredzot viņa savā dzīvē neko labu nav redzējusi un jau sen kā neko siltu mutē nav turējusi. Par to ari tādas žultainas tēmas.
Tie vecie āži tām janajām var nopirkt dzīvokli,mašīnu, aizvest ceļojumos uz ārzemēm, iet uz operu un teātri, izprecināt labam vīram kas audzēs viņa bērnu... var to visu un vēl daudz ko citu un ne jau tādēļ ka jauna miesa, bet gan tāpēc ,ka tā jaunā klausās tajā vecajā āzī un iegūst dzīves pieredzi........

uusins  Dienā tika uzdots šāds jautājums:
"kāpēc?
kādēl šai saitā daudzi vīrieši neciena sievietes un daudzas sievietes vīriešus?"

Lūk atbilde. Vien jautājumā noformēta:
"Ko tie vecie āži var piedāvāt jaunām kaziņām?
Es te salasījos tos bļāvējus,tos reproduktīvos gigantus,ka te raksta ka nu viss tā sieviete pēc 40 nekam vairs neder,pēc 50 lai pat sapņot aizmirst par tādiem mūžam jauniem ērzeļiem.Tad ko tie ērzeļi tām jaunulēm var piedāvāt?Izņemot naudu,jo par to jau var pašu vellu nopirkt.Tad nu ko?Vai piedāvās savas vecās miesas,pliko pļešku paglaudīšanai,pusmīksto cīsiņu.Tad nu kas nu ir tāds tiem ērzeļiem,ka tās jaunās nu tik leks virsū?"

... bez vārdiem... :)

Sakta  kvart, jaunie āži arī iet uz teātri un operu, kā arī ved savas draudzenes ceļojumos uz ārzemēm, es vienu tādu pazīstu ļoti personīgi :)) un viņš nav tāds vienīgais.
Un kā jau atzīmēja BlackPantera, ne tuvu ne visi vecie āži ir spējīgi uz tādām izšķērdībām, kādas Tu aprakstīji. PASAKAS.

Deizii  Mildas tante vienkārši jūtas nenovērtēta...

vilks28  To pašu ko vecām, tikai vairāk un dāsnāk.

irgo  Autorītei misionāru poza apnikusi un tagad sapņo ka kāds kazlēns šo samīļos bebru pozā ... ( ja kāds nezin, tad paskaidroju - autorīte ar zobiem ieķožas loga palodzē un kazlēns lec virsū no aizmugures)....nekā personīga...:)

Zanda19  .....tie vecie prot aplidot, izrādīt laipnību, pieklājību,cieņu un nesteicīgu interesi un maigumu,sapratni. Viņi ir neapnicīgi un erudīti daudzās jomās, jo ir uzkrāta dzīves pieredze!

Labrador  Pienjemsim dziives situaaciju-students un vinja aprindu studente.Atbaraukushi no laukiem,dziivo studentu kopmiitnee.Ko daudz piestraadaajoshs students var piedaavaat,saliidzinaajumaa ar resnajiem,spalvainajiem,rupjajiem vechiem kuri sastaav zzs un ienjem atbildiigus amatus Riigas satiksmee,Latvijas gaazee,Riigas domee,briivostaa un tamliidziigaas vietaas!? Studentiite seezhas daargaa,bet ne paaraak kvalitatiivaa brenda limuziinaa(made in P.R.C.) blakus tam broileram,dodas uz kaadu restoraanu,kur apkalpo salkani viesmiilji,iespeejams,tas broilers kautko nopeerk vai,izmantojot savu diplomata pieredzi,neuzkriitoshi,nepiespiesti uzdaavina kaadu naudas summinju(ieguutu noziedziigaa celjaa,piemeeram nozogot pansionaatam paredzeetos liidzekljus).Taalaak abi dodas uz viesniicu...bet studentinjsh savaa buuceniitii iztin no neezdodzinja rupjmaiziiti un njem rokaas ruutinju kladi...
Ja palasa latvieshu klasiku,tad agraak taa tika uzskatiita bezmaz par normu,

Labrador  Biju uzduuries zhurnaala Klubs rakstam.Latvieshu jaunietes par vispievilciigaako viirieti atziistot Aivaru Borovkovu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu