Varbūt ir pie vainas mans vecums?

Pie kāda tipa sievietēm pieskaita vīrietis sievieti, kuru aicina ciemos pie sevis jau pirmajā randiņā, mērojot 150 km attālumu, uz dušu? šajās lietās esmu ļoti konservatīva un atļaušos būt atpalikusi, bet vai tiešām atrodas kāda, kas aizbrauc nomazgāt muguru?

jozolsen  ..un ko tad vari zaudēt...Tikai savu puritānismu Oho Pa..Tev jau to VAIRS nevajag , nemainies klasiskā mietpisonismā..Teoritizē , sapņo , fantazē ,sūksties ,žēlojies ,pārdzīvo par citiem ,skaud līdz mūža galam..Tik daudz ierasto nodarbju..

meitenepasaka  Varbūt tas ir vienīgais sakarīgais, ko viņš var piedāvāt un tam nav nekāda sakara ar attālumu, morāli un sievieti.

pomerance  domāju, ka pie duru tipa pieskaita

ne_meklejumos  Varbūt kā humoru jāuztver, tas jau šij portālā aktuāli.

sandra111  kads sakars piedāvājumam ar jūsu vecumu?
vienkarši jampampiņš,,,,pec iedalijuma-a jesļi vdrug povezjot?

Geisha  Cilvēks palūdz noberz muguru. Rokas taču nesniedzas, lai varētu tā kārtīgi noberzt muguriņu. Varbūt arī viņš Tev noberztu muguriņu. Pēc dušiņas padzertu tējiņu un abi būtu tīri, balti un apmierināti.

magone4  pirmajā reizē tomēr būtu jāsatiekas vismaz kkur pusceļā. un tad jau redz vai vērts braukt tos 150km. jābūt pilnīgā izmisumā, lai kkur trauktos. vīrieši taču nav izbeigušies, sameklē kādu tuvāk, vai kādu, kas piedāvā kko pusceļā

magone4  un vecumam arī nav tik izšķiroša nozīme, vienkārši vīrieši (un arī sievietes) saklausījušies statistiku, par sieviešu un vīriešu skaita attiecībām. netici tai. kas meklē, tas atrod un nav jāizdabā nevienam tik ļoti

jollyroger  Nu a kas tur ko no Valkas neatbraukt? Uz vienu ātro,pusdienlaikā :D

cita  Vēl pasaki, ka Tev jābrauc ar sabiedrisko autobusu vai vilcienu un biļetes vērtību Tev atmaksās....., bet, ja nepatiks, kā Tu, pirmajā randiņā, nomazgāsi viņam muguru, tad atpakļceļa izdevumus neatmaksās.... Sviests.... Vai tad pašai nav skaidrs par kāda tipa sievieti Tevi uzskata....

typhoo  Par ko uzskata, jau ir skaidrs, tagad atliek vienoties par cenu! :D

Nate  Ja jauns un smuks, varbūt ir to vērts?

Edgars37  20:54
....vo, parrrreizi👍👍👍😃, vieniga pratiga doma seit👍😃!!! P-bitch, cik tad vajadzetu prasit par iesanu dusa😃?!

lindmane  Atbilde atrodama jautātājas nikā.

Eterisksvaldzinajums  priekšstatu par sievietēm vīrietim rada sievietes ar kurām viņš tiekas, neuztver to personiski...:)

trussardi  ...saucas sieviesu tips...suveja! Nesujies pie vardiem gan tiesa ,gan parnesta nozime,bet ...komunice!Un tikai laiks...radis patiesos nodomus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu