Varbūt ir pie vainas mans vecums?

Pie kāda tipa sievietēm pieskaita vīrietis sievieti, kuru aicina ciemos pie sevis jau pirmajā randiņā, mērojot 150 km attālumu, uz dušu? šajās lietās esmu ļoti konservatīva un atļaušos būt atpalikusi, bet vai tiešām atrodas kāda, kas aizbrauc nomazgāt muguru?

MrJones  Ko taadu veiksmi palaidi garaam..! :D :D
Dazhreiz shaadi piedaavaajumi var buut, kaa kinderola,,,..nevari zinaat, kaads saturs iekshaa! ;)

Vanesa15  Pieskaita pie izmisušām, kurām vienalga kas brauc, ka tik patīra trubas

jozolsen  Ielien mīļajā gultiņā ,zem siltās sedziņas ,pabāž labo rociņu zem segas ar izstieptu rādītājpirkstu , kuru noslidina vēdera lejas daļā.. aizver acis un laižas fantāzijas braucienā..Sāk muguru berzt... Ar irastu kustību ,ar kreiso roku no blakus skapīša paņem rozā mīļoto , kuram vēl no rīta baterijas nomainīja..
Kāda velna pēc man kaut kur jābrauc?!

baluba  Nedomāju ka šodien vēl tādas atrodas kas nu skries tādu gabalu.... ūdens tak tagad visur, un pirtiņas arī. Un tas ka nevar pusceļā tikties arī daudz ko izsaka.
Tik un vienīgi pie izmisušām ......

shining  Radās aizdoma, ka tā ir īpašā Šarko duša.. kādreiz to izmantoja arī psihoterapijā, un pie autores nika ļoti iepas..

Edgars37  26-10-30 21:17

Nopelnit??? Nu un cik tu soli😉? Ja apstakli un viss parejais labi, varu piemerot ari atlaidi👍😉!!!

av2  iists ggentelmenis arii....nomazgaas to muguru.

poga_parastaa  Piedod, ja manis teiktais liksies aizvainojošs. Varbūt mēģini to uztvert kā adresētu nevis konkrēti Tev, bet tā... vispārīgi.
Nezinu, kādai aitai jābūt sievietei, kuras prātu var nodarbināt tāda satura piedāvājumi. Tiešām nav žēl sava laika? Tiešām ir tik traki, ka ar kaut ko tik stulbu var pievērst tavu uzmanību, vēl vairāk - mudināt tevi par to izvērst baigās diskusijas? Sviests kaut kāds! Normāli domājoša sieviete šāda satura tekstus pašķirs garām kā surogātpastu vispār tajā neiedziļinoties. Cik aunu, tik aitu.

Momo  neiespringtu, par ko uzskata mani, ja tādu uzaicinājumu saņemtu. atbildētu kaut ko stulbu, atjokotu...

av2  Momo ssampis :)
Kapeec buutu tik lloti ....jaaiespringst uz ssitaadu jautaajumu?Joks, vai nejoks. Var tak atjokot....nesaccakareejot vissu uzreiz.

rezgals  Vai pats jautaajums ir eetisks skatoties no moraales viedoklja?

Sermule  Autorīt! Vai tev nav laika žēl- braukt uz dušu 150 km? Un ja nu pretī nekopts neglīts vīrietis?...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu